Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 7-12 липня 2014 року
AA

Підсумки тижня: 7-12 липня 2014 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва:

Підготовлено звітні листи на обласні управління, відповіді на звернення та запитання мешканців міста, що надійшли на офіційний сайт міста, а також відповіді на листи інших управлінь виконавчого комітету. Продовжується  капітальний ремонт ліфтів за адресою пр. Комуністичний, 1 під’їзди 1 і 2. Продовжуються роботи по реконструкції каналізаційного колектору «Олімп – Ташлик». Проведено нараду конкурсного комітету з розгляду питання щодо проведення конкурсу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у режимі маршрутного таксі : «МПЗ - Профілакторій», «МПЗ – Міський пляж» та спеціальному (дачному) маршруті «Будинок побуту «Чайка» - СОТ «Бузьке»». Проведено оплату праці 29 людям за виконання громадських робіт. Підготовлено та здано всю квартальну звітність до Управління Державної казначейської служби, Южноукраїнської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів, Пенсійного фонду та Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Поточний ремонт покрівлі – 864 м2 на житлових будинках за адресами вул. Дружби Народів, 16; 26; 46; 52; 56; вул. Молодіжна, 11; б-р Цвіточний, 7; пр. Комуністичний, 7; вул. Енергобудівників, 15; 17. Поточний ремонт вимощення цементним розчином – 25 м2, цоколю – 33 м2 на житловому будинку по б-ру Цвіточному, 8. Технічне  обслуговування – 16 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 15 житлових будинків. Поточний ремонт ліфтів – 6 одиниць (пр. Комуністичний, 7 п.4; вул. Набережна Енергетиків, 45 п.2; б-р Шевченка, 5 п.3; вул. Енергобудівників, 15 п.4; вул. Молодіжна, 15 п.4; пр. Леніна, 5 п.1). Силами КП «ЖЕО» за кошти місцевого бюджету продовжується виконання капітального ремонту 2-х одиниць ліфтів за адресою пр. Комуністичний, 1 п.1,2; силами КП «ЖЕО» за кошти орендної плати розпочато виконання капремонту 1-го ліфта за адресою пр. Комуністичний, 8 п.3. Технічне обслуговування внутрішньо будинкових мереж опалення, гарячого і холодного водопостачання та водовідведення: усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 69 житлових будинків; усунення засмічень в каналізаційних мережах – 85 одиниць; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, ХВП, ГВП – 5 одиниць; електрозварювальні роботи на трубопроводах опалення, ГВП, ХВП в підвальних приміщеннях: 8 житлових будинків; заміна окремих ділянок трубопроводів ГВП, ХВП – 9 житлових будинків (Дружби Народів,18; 50; Леніна, 26; 1; вул. Набережна Енергетиків, 21; 37; б-р Цвіточний, 7;11; пр. Комуністичний, 3); усунення повітряних пробок з системи ГВП: 164 стояки; відкачування води з підвальних приміщень насосом «Гном»: Цвіточний, 4. Виконано ремонт лавок в кількості 7-ми одиниць за адресами б-р Шевченка, 6; вул. Набережна Енергетиків, 41; 7; б-р Шкільний, 1; вул. Миру, 6; вул. Дружби Народів, 36; ремонт МАФ за адресою вул. Набережна Енергетиків, 39; пофарбовано 4 лавки по пр. Леніна, 18. Виконано ремонт обрамлення ліфта за адресою вул. Дружби Народів, 14. Виконується викос газонів на прибудинкових територіях 1-5-го мікрорайонів.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

Усунення   2-х  підпорів  на каналізаційних мережах – по вул. Набережна Енергетиків, 45, гурт. №1. Усунені свищи на трубопроводах малоповерхової забудівлі за адресами: Южна, 10, 13 (ГВП), Козацька, 3 (ГВП), Садова, 10. З метою підготовки до опалювального періоду виконується  поточний ремонт запірної арматури на теплових та водопровідних мережах міста та ремонт тепло-, водоканалізаційних колодязів міста, проводяться  ремонтні  роботи  мережних насосних агрегатів на теплорозподільчому пункті ТРП-2, ТРП-8, ТРП-1, ТРП-4Б, закінчені ремонтні роботи мережних насосів на ТРП-ПТУ, ТРП-9, ТРП-5, ТРП-4А, ТРП-3, ТРП-6, ТРП-7, ТРП-КБО. Ведуться роботи з благоустрою міста після виконання ремонтних робот.

08.07.14р з 9-50 год до 19-30 год проведено відключення магістральної тепломережі на 3, 4, 5 мікрорайонах для ремонту трубопроводу в районі ПК «Енергетик».

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Благоустрій:

Прибирання міста: згідно періодичності. Вивезення сміття: згідно періодичності. Вантаження та вивіз сміття після чищення ливневої каналізації (8м2);

Ділянка озеленення:

Обрізка порослій: вул. Дружби Народів (комунальний ринок, спортивний майданчик), вул. Паркова. Прополювання з рихленням квітників: пр. Леніна  (розподільча смуга), вул. Дружби Народів, б-р Цвіточний, б-р Шевченко, паркова зона «Олімп», вул. Спортивна. Викос трави: паркова зона «Олімп», вул. Молодіжна, пр. Леніна, вул. Набережна Енергетиків, Меморіальний комплекс, сквер №2, дорога Богдановка-Костянтинівка. Обрізка сухого гілля: вул. Дружби Народів, сквер №2. Вантаження та вивіз сухого гілля та зеленої маси. Обробка карантинних рослин: вул. Молодіжна, вул. Паркова, вул. Миру. Обрізка живої огорожі: паркова зона «Олімп».

Енергоділянка:

Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Переклад реле часу згідно графіку. Встановлення пошкоджених люків на опорах вуличного освітлення (вул. Енергобудівників, вул. Паркова).

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами: 

Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади. Відпрацювання документації евакоорганів міста (продовження). Підготовка до перевірки інспекцією ДСНС України. Погодження проекту розпорядження міського голови "Про затвердження графіку накопичення міського матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків". Проведено семінар-нараду з комунальними підприємствами міста з питань наповнення та зберігання міського матеріального резерву. Підготовлено інформацію на офіційний сайт міста з питань безпеки на водних об’єктах. Підготовлено проект рішення міської ради про внесення змін до міської програми профілактики злочинності. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 7 громадян. За місцем мешкання перевірено 3 особи УДЗ. Проведено 1 засідання ради профілактики. Здійснено прийом громадян членами спостережної комісії у приміщенні ГПОП № 2. Підготовлено відповідь на листи інших органів виконавчої влади. Підготовлено лист до ОДА про стан виконання у м.Южноукраїнську програми профілактики злочинності протягом І півріччя 2014 року. Підготовлено до ОДА інформацію про кількість громадських формувань, їх склад та кількість затриманих ними правопорушників. Підготовлено листи до Южноукраїнського МВ УМВС щодо надання відповідей на запитання мешканців міста. Виконання інших доручень загального характеру.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення та надання допомоги сім'ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах (далі – СЖО), протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідано 15 сімей, в яких виховується 21 дитина:

- сім’ї/особи, які опинилися в СЖО – 2;

- сім’ї, де існувала загроза або зафіксовані випадки вчинення насильства – 1;

- переселенці з АР Крим, Донецької та Луганської областей – 8;

- багатодітні сім’ї – 1;

- потенційні клієнти – 1;

- одинокі матері – 1;

- особи, звільнені з місць позбавлення волі/засуджені до покарань без ПВ – 1.

За карткою утримувача послуг сім’ям з дітьми надано 88 соціальних послуг. Під соціальним супроводом фахівців ЮМЦСССДМ перебуває 30 сімей і 2 особи, що опинилися в СЖО, 2 дитячі будинки сімейного типу, 1 прийомна сім’я, надано 14 соціальних послуг, а також: підвищено виховний потенціал – 4; проведено інструктажі з безпеки життєдіяльності -  4; проінформовано з правових питань – 1.

07 липня проведено семінар для безробітних в міському центрі зайнятості за темою «Толерантність – позиція універсальності прав людини», охоплено 13 осіб.

09 липня в жіночій консультації відділенні «Клініка дружня до молоді» «Спеціалізованої медико-санітарної частини №2 Міністерства охорони здоров’я України», фахівцем із соціальної роботи здійснено прийом на основі принципів «дружнього підходу до молоді».

Зібрано та передано продукти харчування та  речі сім’ї, яка переїхала з Донецької області.

Управління освіти:

07.07.2014 - Відбулась робоча нарада по участі в інвестиційному  проекті (гімназія-управління освіти).

08.07.2014 - Проведені підсумки про стан боротьби зі  злочинністю за І півріччя (оперативна нарада).

09.07.2014 - Прийняли участь в нараді по навчанню  студентів в медичних вузах за рахунок  міського бюджету.

Протягом тижня: проведені заходи щодо боротьби  з амброзією; опрацьовані  статистичні звіти закладів  освіти про роботу за навчальний рік. Розпочата підготовка проекта рекомендацій на новий навчальний рік.

Постійно проводиться: здійснюється набір дітей у ДНЗ; перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти; обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.

Управління праці та соціального захисту населення:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту відсутня. Проведено 1 рейд з легалізації заробітної плати, перевірено 8 суб’єктів підприємницької діяльності, виявлено порушення. Прийнято 52 заяви для оформлення субсидій, 15 заяв для оформлення державної соціальної допомоги. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 13 малозабезпечених громадян та складено відповідні акти. 3 особи, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 105 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська». 25 осіб проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська».

8 липня відбулося засідання комісії з питань легалізації зайнятості населення.

9 липня відбулося засідання комісії з відбору кандидатів на навчання за кошти міського бюджету у вищих навчальних закладах на лікарів.

10 липня прийняли участь у комісії з питань захисту прав дитини.

11 липня провели навчання для працівників комунальних підприємств, які надають послуги, на тему: «Порядок призначення  компенсації внаслідок підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги».           

Служба у справах дітей:

Прийнято  34 громадян на особистих прийомах. Прийняли участь у 5 судових засіданнях. Відвідали 11 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Відпрацьовані звернення громадян. Підготовлені висновки до суду. Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини. Підготовлені проекти рішень виконавчого комітету. Прийняли участь у засіданні адміністративної комісії.

Відділ архітектури та містобудування:

Надання відповіді заявникам по прийнятим рішенням міської ради, виконавчого комітету, розпорядженням міського голови виконується по мірі відпрацювання. Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 8; інші листи – 2. Розгляд заяв (клопотань) від громадян та суб’єктів господарської діяльності – 2 листа. Підготовка проектів рішень для розгляду  Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень виконавчого комітету – 3; проекти рішень сесії – 1. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування – 4 громадян. Підготовка будівельних паспортів забудови земельної ділянки  - 2 паспорти. Підготовка розпоряджень міського голови – 1 розпорядження. Підготовка актів готовності приміщень(квартир) до експлуатації після проведеного перепланування – 1 акт.

Відділ земельних відносин та екології:

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 16 листів, надано 7 консультацій. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: підготовлено договорів особистого строкового сервітуту – 3. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету та сесію міської ради – підготовлено 5 проектів рішень. 

Управління молоді, спорту та культури:

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради здійснює контроль за виконанням розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету, міської ради та розпорядчих документів Миколаївської обласної державної адміністрації. Спеціалістами відділу молоді та спорту було видано 3 посвідчення багатодітної сім'ї (2 – дітям, 1- дорослим). Підготовлено документи на оздоровлення 4 дітей пільгових категорій (1 – дитина з багатодітної сім’ї, 1 – дитина з обмеженими можливостями, 1 – обдарована дитина, 1 – дитина, позбавлена батьківського піклування). Надійшло 1 повідомлення про вчинення насилля в сім’ях. Спеціалістами управління проведено роботу з членами даної сім’ї, відповідно  до чинного законодавства. Підготовлено документи на присвоєння звання Майстра спорту України.

11 липня закінчилися громадські роботи для підлітків у вільний від навчання час.  

Управління економічного розвитку:

Надано консультації на 8 усних та 4 у телефонному режимі звернення від споживачів з питань захисту їх прав. Проводилася робота щодо передачі майна з комунальної та державної форм власності (в тому числі будівля «Дитячої поліклініки», дизель-генератор, транспортні засоби, будівлі). Ведеться робота з реєстраційною службою щодо отримання інформаційних довідок. Забезпечувалось виконання заходів щодо подальшої ліквідації комунального підприємства «Південсервіс». Проводиться організаційна підготовка до чергового засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста  Южноукраїнська. До департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Миколаївської ОДА підготовлено та направлено інформацію про здійснення виконавчими органами Южноукраїнської міської ради  делегованих повноважень органів виконавчої влади за І півріччя 2014 року. До департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Миколаївської ОДА підготовлено «Звіт про проведення процедур закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти» за січень-червень 2014 року. Перевірялись розрахунки загальногосподарських та адміністративних витрат комунального підприємства «Служба комунального господарства». Проводилась перевірка звітів щодо фінансово-господарської діяльності підприємств комунальної форми власності за період січень-травень 2014 року. Проведено моніторинг діючих тарифів на житлово-комунальні послуги по місту Южноукраїнську станом на 01.07.2014 Перевірялись розрахунки вартості орендної плати за торгові площі КП «Критий ринок м. Южноукраїнська». Розраховано очікувані витрати суб’єктів господарювання, які будуть понесені під час здійснення ними заходів з евакуації із зони надзвичайної ситуації, районів можливих бойових дій.

08.07.2014 здійснено моніторинг цін на основні продукти харчування, хліб та нафтопродукти у торговельній мережі міста.

Фінансове управління:

За період з 04.07.2014 – 10.07.2014 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 4 371,2 тис.грн., в тому числі до загального фонду 4 248,5 тис.грн., до спеціального фонду 122,7 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 3 582,9  тис.грн. З державного та обласного бюджету у вигляді субвенцій і дотацій перераховано 2 171,1 тис.грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатки в сумі 4 302,0 тис.грн. з них на: виплату заробітної плати та відпускних – 1 087,0 тис.грн; придбання продуктів харчування – 12,2 тис.грн.; оплату комунальних послуг – 180,6 тис.грн.,  а також 747,9 тис.грн. на: оплату послуг банку, висвітлення інформації, експлуатаційні видатки, вивіз сміття, оплата послуг системи «Ліга», відрядження, технічне обслуговування внутрішніх мереж та зовнішнього освітлення, погашення кредиторської заборгованості за 2013 рік, обслуговування пожежних систем, технічний огляд транспортних засобів, медичний огляд водіїв, розміщення реклами, послуги тривожної сигналізації, оплату послуг тех. обслуговування не побутового холодильного, вентиляційного та електрообладнання, технічне обслуговування зовнішнього освітлення, абонентська плата, квартплата та оплата електроенергії Почесних громадян міста, навчання членів комітету з конкурсних торгів, оплата відрядження на змагання; придбання: бензину, прапору України, подяк, грамот, дипломів, бітуму нафтового дорожнього; підтримка КУ «Інформаційне агентство «Контакт» в частині заробітної плати з нарахуваннями, благоустрій міста, придбання шин для автотранспорту, відшкодування за медикаменти окремій категорії громадян, компенсацію за пільговий проїзд на дачних маршрутах, за виконані роботи по обслуговуванню міських доріг, попередня оплата за матеріали для виконання робіт по капітального ремонту ліфтів.  Також за рахунок субвенцій з державного та обласного бюджетів виплачено 2 101,7 тис.грн. виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям, одноразової допомоги при народження дитини, допомоги у зв’язку з вагітністю і пологами, на догляд за дитиною віком до 3-х років; виплату допомоги на догляд за інвалідом І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу; на утримання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях; встановлення телефонів інвалідам І чи ІІ груп. До державного бюджету вилучено 2 251,9 тис.грн.

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу  управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.

 

Читайте також

З Днем Матері!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

12 травня в Україні  відзначають одне з найзворушливіших свят – ДЕНЬ МАТЕРІ.  Це...

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

10.05.2024 під головуванням міського голови Валерія ОНУФРІЄНКА відбулося чергове засідання комісії з...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.05.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...