Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Оперативна нарада в ДЗ «СМСЧ № 2 МОЗ України»
AA

Оперативна нарада в ДЗ «СМСЧ № 2 МОЗ України»

З метою покращення якості надання допомоги дитячому населенню м. Южноукраїнська, 16.06.2014 р. проведено оперативну нараду на тему: «Аналіз роботи дитячої поліклініки за 2013 рік».

З 2010 року дитяча поліклініка знаходиться в пристосованому приміщенні перепрофільованого акушерського корпусу і розміщена на території ДЗ «СМСЧ № 2 МОЗ України». За проектною потужністю дитяча поліклініка розрахована на 230 відвідувань в день, в 2013 році фактично було 343 відвідування в день.

Організація роботи поліклініки сприяє наданню лікувально-профілактичної допомоги безвідмовно в самі короткі строки.

Медичну допомогу надають лікарі 15 спеціальностей: травматолог, хірург-ортопед, окуліст, ЛОР, інфекціоніст, ендокринолог, ювенолог, неонатолог, стоматолог, іммунолог, психіатр, невролог, педіатр, фтизіатр, дерматолог.

Педіатричне відділення складається з 9 дільниць. Середня чисельність 811 дітей на дільниці.

За 2013 рік в кабінеті здорової дитини дитячої поліклініки було прийнято 1947 дітей до року, що склало 95,7 % від плану. Взято на облік 415 вагітних жінок, що складає 100 % від взятих на облік в жіночій консультації. Безкоштовне харчування за 2013 рік з малозабезпечених сімей отримали 12 дітей на суму 18739 грн. 43 коп.,а також 13 дітей, народжені від ВІЛ-інфікованих матерів на суму 12377 грн 43 коп.

За 2013 рік в дитячі санаторії МОЗ України отримано 60 путівок, з них реалізовано 58 путівок. В санаторії «Дубки» отримали санаторно-курортне лікування 74 дитини, в санаторії «Юний» 60 дітей, 9 путівок не реалізовані по причині відмови батьків.

На базі дитячої поліклініки створена спеціальна експертна медична комісія для огляду дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківської опіки. За 2013 рік було проведено 11 засідань, на які було запрошено 81 опікун, а присутні були 48 чоловік. Кількість дітей-сиріт і позбавлених батьківської опіки в 2013 році – 81 дитина. Всі діти даної категорії оглядаються стовідсотково вузькими спеціалістами і досліджуються лабораторно.

Шановні батьки, не будьте байдужими до здоров’я своїх дітей, проходьте обстеження вчасно. Пам’ятайте – регулярне своєчасне обстеження дозволить зберегти здоров’я на довгі роки!

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...