Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 10-14 червня 2014 року
AA

Підсумки тижня: 10-14 червня 2014 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва:

Підготовлено звітні листи на обласні управління, відповіді на звернення та запитання мешканців міста, що надійшли на офіційний сайт міста, а також відповіді на листи інших управлінь виконавчого комітету. На підставі звернення мешканця житлового будинку №41 по вул. Набережна енергетиків, 12.06.2014 р. відбулася комісія за участю працівників КП ЖЕО та відділу земельних відносин щодо встановлення контейнерів для сміття на території житлового комплексу «Шевченківський - 2» за адресою вул. Молодіжна, 2а. Брали участь в балансовій комісії комунальних підприємств.

13.06.2014 р. відбулася нарада щодо проведення ремонтних робіт на спортивному майданчику навпроти ЗОШ № 3.

Продовжується капітальний ремонт ліфтів (вантажного та пасажирського) за адресою вул. Дружби Народів, 40. Проводиться робота з коригування ПКД на реконструкцію КНС – 2 та самопливного колектору. Підготовлений на експертизу проект на реконструкцію господарчо-побутової каналізації 2-го мікрорайону. Направлений на експертизу та корегуються кошториси по покрівлі бул. Цвіточний, 2 та бул. Шевченко, 8, капітальний ремонт стінових швів житлових будинків по вул. Дружби Народів, 32 та бул. Цвіточний, 9. Надано завдання на проектування (Єрьоменко): «Реконструкція РАЦСу». Проводиться перевірка кошторисної документації на «Капітальний ремонт світлофорного вузла». Укладено договір.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Поточний ремонт покрівлі – 323 м2 на житлових будинках за адресами вул. Набережна Енергетиків, 43; 49; б-р Шевченка, 2; вул. Дружби Народів, 10; 35. Поточний ремонт стиків стінових панелей – 24 м.п.; герметизація стінової панелі – 3 м2 на житловому будинку за адресою вул. Дружби Народів, 20. Поточний ремонт вимощення цементним розчином – 18 м2; примикання вимощення до цоколю – 18 м.п.; виготовлення водовідвідного лотка – 7 м.п. на житловому будинку по вул. Дружби Народів, 28; фарбування цоколю – 245,9 м2 на житловому будинку по вул. Дружби Народів, 12. Технічне  обслуговування – 31 ліфт. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 17 житлових будинків. Поточний ремонт ліфтів – 2 одиниці (вул. Дружби Народів, 29 п.2; вул. Дружби Народів, 31А). Силами КП «ЖЕО» за кошти місцевого бюджету продовжується виконання капітального ремонту 2-х одиниць ліфтів за адресою вул. Дружби Народів, 40 (пасажирський і вантажопасажирський); за кошти орендної плати силами КП «ЖЕО» розпочато виконання капітального ремонту ліфта за адресою вул. Дружби Народів, 42 п.9.

Виконано ремонт цементним розчином козирка парадного входу за адресою вул. Набережна Енергетиків, 27 п.3. Виконано зварювальний ремонт МАФ за адресами вул. Миру, 10; пр. Леніна, 2; ремонт лавки за адресою вул. Дружби Народів, 33А. Виконується викос газонів на прибудинкових територіях 1-5-го мікрорайонів.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

Усунення 7 підпорів на каналізаційних мережах – по б-ру Шевченко, 12, Цвіточному, 3, 11, 16, вул. Дружби Народів, 33, пр-ту Комуністичному, 8, Леніна, 19. Усунені свищи на трубопроводах малоповерхової забудівлі за адресами: Костянтинівська, 17 (ХВП),  Южна, 12 (ГВП) - 2 свища, Козацька, 28 (ГВП) – 2 свища, Володимирівська, 19 (ГВП), Центральна, 10 (ГВП).

10.06.14 р. усунений порив трубопроводу холодного водопостачання на трубопроводі в районі магазину «Крок»; з 9-10 до 11-45 год відбулось відключення гарячого водопостачання тепло розподільчого пункту ТРП-ПТУ у зв'язку з ремонтом запірної арматури.

11.06.14 р. усунений порив трубопроводу холодного водопостачання за адресою вул. Дружби Народів, 50.

З метою підготовки до опалювального періоду виконується  поточний ремонт запірної арматури на теплових та водопровідних мережах міста та ремонт тепло-, водоканалізаційних колодязів міста, проводяться  ремонтні  роботи  мережних насосних агрегатів  на тепло розподільчому пункті  ТРП-4А та ТРП-3,  закінчені ремонтні роботи мережних насосів на ТРП-ПТУ та ТРП-9.

13.06.14 р. ведуться  роботи з усунення пориву трубопроводу біля житлового будинку по вул. Енергобудівників, 4.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Благоустрій:

Прибирання міста: згідно періодичності. Вивезення сміття: згідно періодичності.

Ділянка озеленення:

Обрізка відцвілих квітів: пр. Леніна. Прополка та рихлення розподільчої смуги: пр. Леніна. Валка дерев та обпилювання гілля (після буревію) пр. Леніна. Викос трави: Меморіальний комплекс, пр. Леніна, б-р Цвіточний, б-р Курчатова, сквер №1, сквер Шевченко. Вантаження  гілля: вул. Миру,  вул. Дружби Народів, б-р Цвіт очний.

Енергоділянка:

Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Перевод реле часу, згідно графіку. Перевірка та регулювання пучкової апаратури (МПЗ, ПУО-130,131,132). Заміна ділянки КЛ-0,4КВ від ПУО-8 до опори №9 по пр. Комунітичному.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами:

Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади. Відпрацювання документації евакоорганів міста (продовження). Підготовка до перевірки інспекцією ДСНС України. Надано методичні рекомендації керівникам спеціалізованих служб міста Южноукраїнська щодо розробки планів реагування на НС. Проведено 1 засідання ради громадськості. Підготовлено щодобові, щотижневі, щомісячні звіти. Погодження рішення міської ради про внесення змін до міської програми запобігання і протидії корупції у місті Южноукраїнську на 2013-2015 роки. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 4 громадян. Проведено 5 перевірок осіб, умовно-достроково звільнених від відбуття покарання. Виконання інших доручень загального характеру.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення та надання допомоги сім'ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах (далі – СЖО), протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідано 6 сімей, в яких виховується 14 дітей:

- сім’ї/особи, які опинилися в СЖО – 2;

- потенційні клієнти – 3;

- багатодітні сім’ї – 1.

За карткою утримувача послуг сім’ям з дітьми надано 43 соціальні послуги. Під соціальним супроводом фахівців ЮМЦСССДМ перебуває 34 сім’ї і 2 особи, що опинилися в СЖО, 2 дитячі будинки сімейного типу, 2 прийомні сім’ї, яким надано 65  соціальних послуг, а також: сприяли в оздоровленні – 2; зменшено асоціальну поведінку – 2; сприяли у веденні здорового способу життя – 3; перенаправлено до інших установ – 2; підвищено виховний потенціал – 3; сприяли в організації медичного обстеження – 1; сприяли у працевлаштуванні – 1; налагоджено стосунки в сім’ї – 2; проінформовано з правових питань – 4; сприяли в отриманні допомоги в лікуванні, догляді – 1.

11 червня в жіночій консультації відділенні «Клініка дружня до молоді» «Спеціалізованої медико-санітарної частини №2 Міністерства охорони здоров’я України», фахівцем із соціальної роботи здійснено прийом на основі принципів «дружнього підходу до молоді».

Проведено корегуючу роботу з особою, яка вчинила насильство в сім’ї.

Управління освіти:

02.06.2014 – 27.06.2014 продовжують роботу прогулянкові майданчики при позашкільних навчальних закладах. З 11 червня організовано купання дітей на річці.

10.06.2014 – 13.06.2014 проведено огляд стану спортивних майданчиків та обладнання дошкільних навчальних закладів.

11.06.2014 - Підготовлено інформацію на Миколаївську ОДА: «Про заходи з увічнення пам’яті про події Великої Вітчизняної війни»;  «Про заходи з виконання рішення Ради регіонів». Відбулося спільне засідання керівників закладів освіти та голів профспілкових комітетів по питанню розподілу житлових приміщень. Відбулась нарада по підготовці закладів до нового навчального року.

12.06.2014 - Відбулося ЗНО з математики на базі ЮЗШ № 1 та    № 4. Порушень процедури та порушень з боку абітурієнтів не зафіксовано. Підготовлено звіт щодо підготовки педагогів до роботи з обдарованими дітьми й молоддю.

13.06.2014 - Учні 9-их класів склали ДПА з української мови. З м. Краматорська Донецької області прибуло двоє дітей та оформлено у навчальні заклади.

Протягом тижня: відбулось звітування керівників (за окремим графіком); проводилась підготовка до серпневої педагогічної конференції.

Постійно проводиться: перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти; обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.

Управління праці та соціального захисту населення:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту відсутня. Проведено 1 рейд з легалізації заробітної плати, перевірено 9 суб’єктів підприємницької діяльності, виявлено 3 порушення. Прийнято 10 заяв для оформлення субсидій, 33 заяви для оформлення державної соціальної допомоги. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 16 малозабезпечених громадянин та складено відповідні акти. 2 особи, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 106 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська». 25 осіб проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».

12 червня відбулося засідання консультативно-дорадчого органу (колегії).

12 червня прийняли участь у засідання комісії з питань довготривалого безробіття в Южноукраїнському міському центрі зайнятості.

12 червня відбулося засідання комісії у справах дітей за участю представників управління.

Служба у справах дітей:

Прийнято  23 громадянина на особистих прийомах. Прийняли участь у 3 судових засіданнях. Відвідали 7 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Відпрацьовані звернення громадян. Проведена комісія з питань захисту прав дитини. Підготовлено 3 висновки до суду. Підготовлені проекти рішень виконавчого комітету.

Відділ архітектури та містобудування:

Надання відповіді заявникам по прийнятим рішенням міської ради, виконавчого комітету, розпорядженням міського голови виконується по мірі відпрацювання. Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 2; інші листи – 7. Розгляд заяв (клопотань) від громадян та суб’єктів господарської діяльності – 1 лист. Підготовка проектів рішень для розгляду  Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень виконавчого комітету – 3. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування – 7 громадян. Підготовка містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки – 2. Підготовка будівельних паспортів забудови земельної ділянки – 1. Прийняття участі у роботі комісії по визначенню обсягів невід’ємних поліпшень по реконструкції орендованого нерухомого майна комунальної власності, при заявлені на приватизацію шляхом викупу, здійснення за рахунок коштів орендаря комунального майна.

Відділ земельних відносин та екології:

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 11 листів, надано 15 консультацій. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: підготовлено договорів оренди земельної ділянки – 5 шт.; підготовлено договорів особистого строкового сервітуту – 11. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання міської ради – 2 проекти рішення.

Управління молоді, спорту та культури:

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради постійно здійснює контроль за виконанням розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету, міської ради та розпорядчих документів Миколаївської обласної державної адміністрації. Проводиться робота щодо направлення до літніх оздоровчих таборів дітей пільгових категорій. Для вихованців прогулянкового майданчику комунального закладу «Южноукраїнська  дитячо – юнацька спортивна школа» проводяться пізнавальні туристичні екскурсії. Продовжується підготовка та збір документів дітей, що братимутуть участь у громадських роботах.

8 червня у смт. Врадіївка відбулася гра Чемпіонату Миколаївської області з футболу серед юнаків 1998-1999, 2000-2001 років народження.

9-10 червня відбувся фінал Чемпіонату Миколаївської області з футболу серед юнаків 2000-2001 років народження. 

З 12 червня на відділенні дзюдо розпочинаються на учбово-тернувальні збори поблизу селища Іванівки.   

 

Управління економічного розвитку:

Надано консультації на 1 усне та 2 у телефонному режимі звернення від споживачів з питань захисту їх прав.

10.06.2014 здійснено моніторинг цін на основні продукти харчування та нафтопродукти у торговельній мережі міста.

Надано консультацію 2 суб’єктам господарювання щодо організації їх    підприємницької діяльності. Проводиться аналіз звітів по результатам інвентаризації комунальних підприємств міста та реєстрів руху майна територіальної громади Южноукраїнської міської ради, здійснювалось узагальнення. Здійснюється перед приватизаційна підготовка об’єктів ініційованих на включення до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації (відчуженню). Забезпечувалось виконання заходів щодо подальшої ліквідації комунального підприємства «Південсервіс» . Проведено 10.06.2014: комісію з конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів (майна) комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які будуть передаватись в оренду; робочу нараду щодо розгляду пропозицій ДПЕМ ПрАТ «Атомсервіс» щодо демонтажу та списання повітряної лінії 0,4 кВ малоповерхової забудови (інв. №11114525), що перебуває на балансі КП ЖЕО. Проведено 12.06.2014: комісію по ліквідації комунального підприємства «Південсервіс»; робочу нараду з реєстраційною службою Южноукраїнської міської ради; комісію по визначенню обсягів невід’ємних поліпшень по реконструкції орендованого нерухомого майна комунальної власності, при заявлені на приватизацію шляхом викупу, здійснених за рахунок коштів орендаря комунального майна. На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 02.04.2009 № 288 «Про моніторинг соціально-економічного розвитку малих міст» проводилася робота щодо складання аналітичної записки про стан соціально-економічного розвитку міста Южноукраїнська за 2013 рік. Підготовлено проект листа до департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму ОДА інформацію щодо інвестиційної діяльності за травень. Проведено засідання балансової комісії з розгляду планів фондів оплати праці та фінансових планів підприємств комунальної  форми власності та контролю за їх виконанням. Прийнято участь у міжнародному проекті «Інновації, інформація, розвиток. Розширення співпраці та підвищення інвестиційної привабливості малих міст України. Етап II.» (06.06.2014-08.06.2014), що організовано Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України разом з Агентством розвитку вроцлавської агломерації (Польща), Центром європейської співпраці (Польща), спільно з Поліським фондом регіональних та міжнародних досліджень, та Миколаївським регіональним центром інвестицій та розвитку.

Фінансове управління:

За період з 06.06.2014 – 12.06.2014 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 1 288,2 тис.грн., в тому числі до загального фонду 1 232,1 тис.грн., до спеціального фонду 56,1 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 327,7 тис.грн. З державного та обласного бюджету у вигляді субвенцій перераховано 332,2 тис.грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатки в сумі 8 282,2 тис.грн. з них на: виплату заробітної плати та відпускних – 4 860,2 тис.грн; продукти харчування – 12,2 тис.грн.; оплату комунальних послуг – 373,7 тис.грн., а також 202,2 тис.грн. на: відрядження, послуги банку, зв’язку, поштові витрати, висвітлення діяльності, експлуатаційні видатки, вивіз сміття, оплата послуг системи «Ліга», поточний ремонт та технічне обслуговування оргтехніки, гідрохімічне прочищення трубопроводів опалення житлових будинків, витяг з державного реєстру прав та державне мито за державну реєстрацію, іншого речового права на нерухоме майно, послуги охорони, технічне обслуговування внутрішніх мереж та зовнішнього освітлення,  попередню оплату за виконані роботи з нанесення дорожньої розмітки на вулицях загального користування, по обрізці сухих гілок та обрізанню крон дерев на території міста. Також за рахунок субвенцій з державного та обласного бюджетів виплачено 2 833,9 тис.грн. на:  ліквідацію окремих  пошкоджень покриттів на тротуарах,  пішохідних доріжках,  виправлення та заміна бордюрних  каменів з влаштуванням з’їздів для людей з  обмеженими фізичними можливостями; заміну технічних  засобів регулювання  дорожнім рухом та їх  установлення ,  заміна люків,  решіток водоприймальних  колодязів; пільги на послуги зв’язку та пільговий проїзд залізничним транспортом окремій категорії громадян; оплату житлово-комунальних  послуг окремій категорії громадян; виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям, одноразової допомоги при народження дитини, допомоги у зв’язку з вагітністю і пологами, на догляд за дитиною віком до 3-х років; виплату допомоги на догляд за інвалідом І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу; на утримання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях; поточний ремонт внутрішньо квартальних проїздів та пішохідних доріжок за відповідними адресами (оплата робіт, виконаних в 2013 році). До державного бюджету вилучено 727,1 тис.грн.

 

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу  управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево. 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...