Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Обласний турнір з футболу «Чесна гра»
AA

Обласний турнір з футболу «Чесна гра»

5 червня 2014 року на міському стадіоні «Олімп» відбулись ігри обласного турніру з футболу «Чесна гра» в рамках проекту «Молоді футбольні волонтери: Спорт і волонтерство для ЦРТ».

             Організаторами турніру стали: координатори проекту Програми розвитку ООН в Україні «Молоді футбольні волонтери:спорт і волонтерство для ЦРТ», федерація футболу  Миколаївської області, федерація футболу міста Южноукраїнська, за підтримки управління молоді, спорту та культури та управління освіти Южноукраїнської міської ради.

Учасниками турніру були футбольні команди хлопців та дівчат Арбузинського,  Братського, Доманівського, Казанківського районів та м.Южноукраїнська. Брали участь у турнірі  команди  загальноосвітніх навчальних закладів,  команди дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Наше місто представляла юнацька збірна  (тренер Бойко Юрій Леонідович).

            Надзвичайний інтерес викликали ігри між дівчачими футбольними  командами Братського  та Єланецького районів. У запеклій боротьбі перемогли з рахунком 1:0 дівчата Братського району.

Серед юнацьких команд наші футболісти виграли у команд Братського району (6:0) та Врадіївського району (1:0).

            Таким чином, скарбничка нашой команди поповнилась не тільки кубком, медалями та грамотами, а і заслуженими трофейними м’ячами, наданими організаторами змагань. Результати  турніру: юнаки  І місце -  Южноукраїнськ

                                                ІІ  місце – Врадіївська ЗОШ №1

                                                ІІІ місце – Новомар'ївська ЗОШ Братського району

                                       дівчата І місце - Новомарївська ЗОШ Братського району

                                                ІІ місце – Возсіятська ЗОШ Єланецького району.

Також організаторами турніру було визначено четверо кращих футболістів змагань, серед яких названо і нашого Назарова Анатолія!

            Добре, що такі події не  залишаються осторонь нашого міста! Адже у нас є умови, є  спортсмени, є наставники!

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...