Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Перша партія бронежилетів для військовослужбовців Збройних сил та Національної гвардії України передана за призначенням
AA

Перша партія бронежилетів для військовослужбовців Збройних сил та Національної гвардії України передана за призначенням

5 червня відбулася передача першої партії іменних бронежилетів у кількості 20 шт. для вояків 79-й аеромобільної бригади, які сьогодні знаходяться на передовій бойових дій, у місті Слов’янську.

Представник бригади – старший інженер Повітряно-десантної служби майор Дмитро Марченко отримав бронежилети, освячені отцем-настоятелем Храму святих Петра і Павла Віктором Буркою, разом з молитвою про здоров’я, спасіння та захист українських вояків.

На кожному з бронежилетів, який буде захищати українських військових, є іменна нашивка, як знак солідарності українського народу із своєю армією. За кожним номером жилета – реальні люди, працівники Южно-Українського енергокомплексу, які залишаються патріотами своєї Батьківщини.

Нагадаємо, що раніше спеціальна робоча група представників трудового колективу, сформована в ВП ЮУАЕС, звернулася до трудового колективу з закликом придбання і наступній передачі воякам іменних бронежилетів 4 класу захисту за ціною значно нижче ринкової. Працівники ВП ЮУАЕС мають змогу придбати бронежилет особисто або об’єднавшись в групу однодумців.

Акція триває.

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...