Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 02-07 червня 2014 року
AA

Підсумки тижня: 02-07 червня 2014 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва:

Підготовлено звітні листи на обласні управління, відповіді на звернення та запитання мешканців міста, що надійшли на офіційний сайт міста, а також відповіді на листи інших управлінь виконавчого комітету. Перевірено акти виконаних робіт КП СКГ на підтвердження об’ємів виконання зазначених робіт.

04.06.2014 р. відбулася нарада при заступнику міського голови з приводу внесення змін до проекту «Модернізація КНС-2» та корегування проектно-кошторисної документації.

На підставі звернення мешканця житлового будинку №41 по вул. Набережна енергетиків, 03.06.2014 р. відбулася комісія по обстеженню порушень санітарних та будівельних норм, допущених при введені в експлуатацію житлового комплексу «Шевченківський - 2» за адресою вул. Молодіжна, 2а.

05.06.2014 р. проведено нараду щодо підготовки до проведення конкурсу на перевезення пасажирів на міському маршруті загального користування «МПЗ – профілакторій» і «МПЗ – міський пляж».

Продовжується капітальний ремонт ліфтів (вантажного та пасажирського) за адресою вул. Дружби Народів, 40. Проведено обрізання сухого гілля 31 дерева. Видано 2 дозволи на порушення об’єкт благоустрою. Виконано ремонт 21 дорожнього знаку по місту.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Поточний ремонт покрівлі – 255 м2 на житлових будинках за адресами вул. Набережна Енергетиків, 43; вул. Молодіжна, 7; 7А; б-р Шевченка, 2; вул. Дружби Народів, 40. Поточний ремонт цоколю цементним розчином – 108,5 м2; вимощення – 63,6 м2; примикання вимощення до цоколю – 165 м.п. на житловому будинку по вул. Дружби Народів, 12. Технічне  обслуговування – 46 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 18 житлових будинків. Поточний ремонт ліфтів – 5 одиниць (вул. Дружби Народів, 36; вул. Набережна Енергетиків, 49 п.2; пр. Комуністичний, 1 п.5; пр. Комуністичний, 3 п.4; пр. Леніна, 12 п.4). Силами КП «ЖЕО» за кошти місцевого бюджету розпочато виконання капітального ремонту 2-х одиниць ліфтів за адресою вул. Дружби Народів, 40 (пасажирський і вантажопасажирський). Виконано обрізування живої огорожі (кущів) за адресами вул. Дружби Народів, 29А; б-р Цвіточний, 4; 9. Виконано остіклення вікон на сходових клітинах житлового будинку по вул. Дружби Народів, 52; ремонт лавки за адресою б-р Цвіточний, 2 п.3. Виконується викос газонів на прибудинкових територіях 1-5-го мікрорайонів.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

Усунення  4-х  підпорів  на каналізаційних мережах – по б-ру Шкільному, 8, проспекту Леніна, 13, Молодіжна, 15, вул. Дружби Народів, 30. Усунені свищи на трубопроводах малоповерхової забудівлі за адресами: Садова, 16 (ХВП), Южна, 9, 12, 25 (ГВП), Козацька, 21, 27 (ГВП), Володимирівська, 28 (ХВП), Центральна, 17 (ГВП).

02.06.14 р. усунений порив трубопроводу холодного водопостачання в прохідному каналі біля тепло розподільчого пункту ТРП-6. Усунений порив трубопроводу гарячого водопостачання в районі гурт. № 7, 8.

03.06.14 р. усунений порив трубопроводу холодного водопостачання за адресою бул. Шкільний, 6. Виконані роботи з усунення пориву трубопроводу між тепловими камерами ТК-300 та МК-24 з заміною трубопроводу.

З метою підготовки до опалювального періоду виконується  поточний ремонт запірної арматури на теплових та водопровідних мережах міста та ремонт тепло-, водоканалізаційних колодязів міста, проводяться  ремонтні  роботи  мережних насосних агрегатів  на тепло розподільчому пункті  ТРП-4А та ТРП-3,  закінчені ремонтні роботи мережних насосів на ТРП-ПТУ та ТРП-9.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Благоустрій:

Прибирання міста: згідно періодичності. Вивезення сміття: згідно періодичності. Чистка та миття міського фонтану. Встановлення лічильнику на воду (міський фонтан). Чистка ливневих колодязів – 2 шт. (б-р Курчатова, вул. Дружби Народів, 42).

Ділянка озеленення:

Прополка клумб та розаріїв. Обрізка відцвілих квітів (часткове). Викос трави: паркова зона «Олімп», вул. Маяковського, вул. Набережна Енергетиків, вул. Молодіжна. Вивіз зеленої маси та гілля – 3 причепи.

Енергоділянка:

Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Перевод реле часу, згідно графіку. Заміна ламп в світлофорі (3 шт.). Перевірка та регулювання пучкової апаратури та фотореле (в’їзд №2, ПУО-8: пр. Комуністичний, б-р Шкільний). Встановлення збитих лючків (пр. Комуністичний, вул. Набережна Енергетиків, паркова зона «Олімп»). Ремонт та регулювання магнітного контактору нічного режиму (МПЗ).

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами:

Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади. Відпрацювання документації евакоорганів міста (продовження). Підготовка до перевірки інспекцією ДСНС України. Надано методичні рекомендації керівникам спеціалізованих служб міста Южноукраїнська щодо розробки планів реагування на НС. Підготовлено аналіз виконання план роботи управління за травень місяць. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 5 громадян. Взято участь у рейді по ліквідації стихійної торгівлі. Підготовлено щодобові, щотижневі, щомісячні звіти. Підготовлено та направлено до УСБУ в Миколаївській області документи на допуск до державної таємниці. Підготовлено звіт до прокуратури. Виконання інших доручень загального характеру.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення та надання допомоги сім'ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах (далі – СЖО), протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідано 22 сім’ї, в яких виховується 36 дітей, та 5 особи:

- сім’ї/особи, які опинилися в СЖО – 4;

- сім’ї/особи, в яких існує проблема інвалідності – 5;

- потенційні клієнти – 6;

- особи, звільнені з місць позбавлення волі/засуджені до покарань без ПВ – 2;

- сім’ї, де існувала загроза або зафіксовані випадки вчинення насильства – 3;

- одинокі матері – 3;

- багатодітні сім’ї – 3;

- сім’ї опікунів/піклувальників – 1.

За карткою утримувача послуг надано 129 соціальних послуг, з них: сім’ям з дітьми - 104; особам – 25. Під соціальним супроводом фахівців ЮМЦСССДМ перебуває 34 сім’ї і 2 особи, що опинилися в СЖО, 2 дитячі будинки сімейного типу, 2 прийомні сім’ї, яким надано 89  соціальних послуг, а також: сприяли в оздоровленні – 4; проведено інструктаж з безпеки життєдіяльності – 35; сприяли у веденні здорового способу життя – 4; проінформовано з правових питань – 2; сприяли в отриманні допомоги в лікуванні, догляді – 3; перенаправлено до інших установ – 2; підвищено виховний потенціал – 7; сприяли в організації медичного обстеження – 1; навчено навичкам особистої гігієни відповідно до віку – 1; сприяли в отриманні допомоги одягом, взуттям – 1; залучено до волонтерської діяльності – 2; налагоджено стосунки в сім’ї – 1; профілактика негативних явищ тютюнопаління, вживання алкоголю, наркотиків, соціально-небезпечних хвороб – 4; влаштовано на громадські роботи – 1.

01 червня спеціалістами ЮМЦСССДМ організовано свято для вихованців комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей», присвячене Міжнародному дню захисту дітей.

02 червня проведено семінар для безробітних в міському центрі зайнятості на тему: «Психологічні аспекти вибору професії», охоплено 13 осіб.

03 червня у приміщенні кримінально-виконавчої інспекції проведено «День Центру в КВІ» охоплено 2 особи.

04 червня в жіночій консультації відділенні «Клініка дружня до молоді» «Спеціалізованої медико-санітарної частини №2 Міністерства охорони здоров’я України», фахівцем із соціальної роботи здійснено прийом на основі принципів «дружнього підходу до молоді».

05 червня проведено лекцію-бесіду з групою самопідтримки батьків, які виховують дітей з особливими потребами за темою «Оздоровлення дітей в літній період, використання пісочної терапії», охоплено 3 батьків.

05 червня спеціалістом ЮМЦСССДМ здійснено прийом у консультаційному пункті ЮМЦСССДМ при пологовому відділенні ДЗ СМСЧ-2.

06 червня директор ЮМЦСССДМ взяла участь у засіданні лікарсько-консультативної комісії дитячої поліклініки ДЗ СМСЧ-2.

Управління освіти:

02.06.2014 - Відбулось  відкриття прогулянкових майданчиків в ЦДЮТ,СЮТ.

03.06.2014 - Доповнили матеріали для друку збірки «Майбутнє не можливе без минулого».

04.06.2014 - Проведена нарада керівників закладів освіти. Відбулась нарада по участі в інвестиційних проектах.

05.06.2014 - Розпочата підготовка до серпневої конференції (робоча нарада). Прийняли участь в проведенні ЗНО з української мови та літератури. Прийняли участь у засіданні обласній творчої групі «Духовно - моральне виховання дошкільників».

06.06.2014 - Проведено турнір з футболу «Чесна гра»  в рамках проекту «Молоді футбольні волонтери: Спорт і волонтерство для Цілі розвитку тисячоліття». Проведена нарада музичних керівників дошкільних закладів.

Протягом тижня: проведена ДПА учнів 9-х класів і ЗНО з української мови та літератури; відбулись звіти керівників закладів освіти (за окремим графіком).

Постійно проводиться: перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти; обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.

Управління праці та соціального захисту населення:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту відсутня. Проведено 1 рейд з легалізації заробітної плати, перевірено 7 суб’єктів підприємницької діяльності, виявлено 5 порушень. Прийнято 20 заяв для оформлення субсидій, 40 заяв для оформлення державної соціальної допомоги. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 14 малозабезпечених громадянин та складено відповідні акти. 2 особи, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 106 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська». 25 осіб проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».          

Служба у справах дітей:

Прийнято  19 громадян на особистих прийомах. Прийняли участь у 5 судових засіданнях. Відвідали 5 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Взяли  участь у засіданні комісії СМСЧ №2 з охорони здоров’я. У КЗ ЦСПРД  проведені заходи присвячені Дню захисту дітей.

Відділ архітектури та містобудування:

Надання відповіді заявникам по прийнятим рішенням міської ради, виконавчого комітету, розпорядженням міського голови виконується по мірі відпрацювання. Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 1; інші листи – 5. Розгляд заяв (клопотань) від громадян та суб’єктів господарської діяльності – 12 листів. Підготовка проектів рішень для розгляду  Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень виконавчого комітету – 1, проекти рішень сесії – 4. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування – 7 громадян. Підготовка містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки – 1. Підготовка будівельних паспортів забудови земельної ділянки – 1. Підготовка актів готовності приміщень(квартир) до експлуатації після проведеного перепланування – 3.

Відділ земельних відносин та екології:

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 11 листів, надано 15 консультацій. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: підготовлено договорів оренди земельної ділянки – 2 шт.; підготовлено договорів особистого строкового сервітуту – 12. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання міської ради – 4 проекти рішення. Участь у засіданні виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради – прийнято 2 рішення.

Управління молоді, спорту та культури:

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради постійно здійснює контроль за виконанням розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету, міської ради та розпорядчих документів Миколаївської обласної державної адміністрації. Проводиться робота з метою оздоровлення та направлення до літніх таборів дітей пільгових категорій. До Дня захисту дітей  бібліотека для дітей  підготовила для вихованців КЗ «Соціально-психологічний реабілітаційний  центр для дітей» літературну вікторину.

З 2 червня розпочав свою роботу  прогулянковий майданчик комунального закладу «Южноукраїнська  дитячо–юнацька спортивна школа». Щодня на дітей чекають конкурси, розваги, екскурсії.

З 31 травня до 2 червня спортсмени КЗ ЮДЮСШ взяли участь у відкритому Всеукраїнському кубку  з плавання  пам'яті легендарного плавця ХХ століття Бойченка Семена Петровича, що проходив у селищі Чорноморка Очаківського району, Миколаївської області.

До Міжнародного дня  захисту дітей, 2 червня у танцювальній залі Палацу Культури «Енергетик» пройшла святкова  розважальна програма для дітей  пільгової категорій, багатодітних сімей, дітей з обмеженими можливостями.

З 29 по 1 червня в місті Южноукраїнську відбулися 30-ті ювілейні Міжнародні змагання зі спортивного орієнтування «Кубок Партизанської іскри – 2014», в яких взяли участь 160 спортсменів з України та Молдови.  Серед них спортсмени міста Южноукраїнська ККСС «Олімп».

Проводиться робота по удосконаленню та затвердженню туристичних маршрутів міста Южноукраїнська.

Управління економічного розвитку:

Організовано проведення ярмарків з продажу сільськогосподарської продукції рослинного походження в кармані паркування транспортних засобів по пр. Леніна біля Южноукраїнського машинобудівного ліцею. Зареєстровано 5 заяв від суб’єктів господарювання та надано 5 запрошень на участь у ярмарках з продажу сільськогосподарської продукції. Надано 5 консультацій споживачам з питань захисту їх прав. Проводиться робота щодо передачі майна з комунальної та державної форм власності (в тому числі будівля «Дитячої поліклініки», дизель-генератор, транспортні засоби, будівлі). Проводиться аналіз звітів по результатам інвентаризації комунальних підприємств міста та реєстрів руху майна територіальної громади Южноукраїнської міської ради, здійснювалось узагальнення. Здійснюється перед приватизаційна підготовка об’єктів ініційованих на включення до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації (відчуженню).

Забезпечувалось виконання заходів щодо подальшої ліквідації комунального підприємства «Південсервіс» .

02.06.2014 проведено засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста  Южноукраїнська. Проведено робочу нараду щодо розгляду питань передачі об’єктів права державної та комунальної власності.

На виконання доручення Віце-прем’єр-міністра України від 08.01.2014 №1537/142/1-13 підготовлено та направлено перелік найважливіших проблем територіальної громади м. Южноукраїнська та шляхів їх вирішення за участю центральних органів виконавчої влади. Проводилася перевірка фінансово-господарської діяльності комунального книготорговельного підприємства «Кобзар».

Фінансове управління:

За період з 02.06.2014 – 05.06.2014 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 3 023,1 тис.грн., в тому числі до загального фонду 2 984,3  тис.грн., до спеціального фонду 38,8 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 2 707,5 тис.грн. З державного та обласного бюджету у вигляді субвенцій перераховано 3 625,7 тис.грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатки в сумі 1 358,7 тис.грн. з них на: виплату заробітної плати та відпускних – 571,3 тис.грн; оплату комунальних послуг – 28,6 тис.грн.,  а також 238,7 тис.грн. на: обслуговування ВБМ, фінансову підтримку громадських організацій, попередню оплату для придбання матеріалів для виконання робіт по капітальному ремонту ліфтів, відрядження та курси, послуги банку, технічний огляд транспортних засобів, медичний огляд водіїв, експлуатаційні видатки, надання соціально-педагогічних послуг з інформатики слухачам університету ІІІ Віку, оплата послуг системи «Ліга», ІАС «Місцеві бюджети», оплату не комутованих каналів, оплату послуг тех. обслуговування не побутового холодильного, вентиляційного та електрообладнання, заміна залізобетонного кільця колодязя ДНЗ №6, доставка книг, заправка картриджів, придбання канцелярських товарів, офісного паперу, підписка періодичних видань, придбання дизельного палива, бензину, судовий збір, квартплата почесних громадян міста, придбання санаторно-курортних путівок, допомогу на поховання деякої категорії громадян, компенсацію за пільговий проїзд, компенсацію фізичним особам, які надають соціальні послуги, надання одноразової допомоги дітям-сиротам, матеріальну допомогу на здійснення лікувальних заходів при онкології, попередню оплату для придбання матеріалів для модернізації обладнання КНС-2 та господарчо-побутового колектору, за виконані роботи по обслуговуванню міських доріг. Також за рахунок субвенцій з державного бюджету виплачено 8,4 тис.грн. на поточний ремонт об’єкту зливної каналізації по бул. Шевченко. До державного бюджету вилучено 1 596,8 тис.грн.

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу  управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.

   

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...