Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Проведено лікарську конференцію
AA

Проведено лікарську конференцію

З метою покращення надання лікувально-профілактичної допомоги населенню м. Южноукраїнська 03.06.2014 р. проведено лікарську конференцію. В роботі прийняли участь – начальник СМСЧ № 2 Стахорська О.В., завідуючий ВАІТ МОЛ - Кузьменко В.Л., обласний кардіолог, кандидат медичних наук  - Шабільянов О.В. і спеціалісти СМСЧ № 2.

Шабільянов О.В. представив слухачам презентацію на тему: «Лікування артеріальної гіпертензії при поєднанні артеріальної гіпертензії з ішемічною хворобою серця». Актуальність обраної теми була досить цікавою і інформативною. Були розглянуті такі питання: фактори ризику, лікування, терапія пацієнтів з хронічною серцевою недостатністю, лікування хворих з цукровим діабетом і артеріальною гіпертензією, сучасні препарати, які застосовуються в медицині.

Досить інформативну доповідь спеціалістам представив завідуючий ВАІТ МОЛ Кузьменко В.Л. «Тактика при політравмі. ШОК – інтенсивна терапія».

Людське тіло являється досить складним фізичним і біохімічним організмом, який піддається різноманітним травмам. Було розглянуто на прикладах, які є травми в сучасному світі, основні умови благоприємного результату лікування посттравматичного шоку, використання кристалоїдів у травмованих з геморагічним шоком.

Спеціалісти ДЗ «СМСЧ № 2» виразили вдячність обласним фахівцям за участь в конференції, за співпрацю і цікаві презентації.

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...