Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Проведено лікарську конференцію
AA

Проведено лікарську конференцію

З метою покращення надання лікувально-профілактичної допомоги населенню м. Южноукраїнська 03.06.2014 р. проведено лікарську конференцію. В роботі прийняли участь – начальник СМСЧ № 2 Стахорська О.В., завідуючий ВАІТ МОЛ - Кузьменко В.Л., обласний кардіолог, кандидат медичних наук  - Шабільянов О.В. і спеціалісти СМСЧ № 2.

Шабільянов О.В. представив слухачам презентацію на тему: «Лікування артеріальної гіпертензії при поєднанні артеріальної гіпертензії з ішемічною хворобою серця». Актуальність обраної теми була досить цікавою і інформативною. Були розглянуті такі питання: фактори ризику, лікування, терапія пацієнтів з хронічною серцевою недостатністю, лікування хворих з цукровим діабетом і артеріальною гіпертензією, сучасні препарати, які застосовуються в медицині.

Досить інформативну доповідь спеціалістам представив завідуючий ВАІТ МОЛ Кузьменко В.Л. «Тактика при політравмі. ШОК – інтенсивна терапія».

Людське тіло являється досить складним фізичним і біохімічним організмом, який піддається різноманітним травмам. Було розглянуто на прикладах, які є травми в сучасному світі, основні умови благоприємного результату лікування посттравматичного шоку, використання кристалоїдів у травмованих з геморагічним шоком.

Спеціалісти ДЗ «СМСЧ № 2» виразили вдячність обласним фахівцям за участь в конференції, за співпрацю і цікаві презентації.

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...