Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулися 30-ті ювілейні Міжнародні змагання зі спортивного орієнтування «Кубок Партизанської іскри - 2014»
AA

Відбулися 30-ті ювілейні Міжнародні змагання зі спортивного орієнтування «Кубок Партизанської іскри - 2014»

З 29 травня по 1 червня в м. Южноукраїнську відбулися 30-ті ювілейні Міжнародні змагання зі спортивного орієнтування «Кубок Партизанської іскри - 2014», в яких взяло участь більше 160 спортсменів з України та Молдови.

Учасники змагань змагалися на чотирьох дистанціях: трьох довгих і в нічному орієнтуванні. Нагородження  відбувалось за сумою результатів трьох днів і окремо за нічним стартом.

Спортсмени команди  комбінату культурно – спортивних споруд «Олімп» м.Южноукраїнська за сумою трьох днів показали наступні результати:

І місце в групі М

Олександр Волков

Дмитро Агафонов

Єгор Петренко 

І місце в групі М12

Максим Кондратевич

Вадим Свидницький

Микита Граждан

І місце в групі М14

Євген Габлюк

Михаило Буренко

Павло Паталашко

І місце в групі Ж

Ірина Бінюк

Олеся Свидницька

Тетяна Андросова
Всього орієнтувальники  Южноукраїнська вибороли 22 призових місця.

Всі учасники залишилися дуже задоволеними високим рівнем організації та проведення змагань. Дистанції були сплановані кращим спортивним картографом України, суддею міжнародної категорії, інспектором Міжнародної Федерації спортивного орієнтування Прокопчуком Вадимом з міста Чернівці. 

Дистанції першого дня змагань були прокладені в м. Южноукраїнську, в районі профілакторію «Іскра», на схилах каньйону Південного Бугу від Ташлицької ГАЕС до міського пляжу.

Другий день змагань та нічне орієнтування проходило біля мальовничого села Куріпчине Первомайського району.

Третій день змагань проходили на рівнинах біля сіл Бугське та Олександрівка.

Профспілка ВП «Южноукраїнська АЕС» надала автобус для перевезення учасників змагань, за рахунок міської комплексної програми розвитку культури, фізичної культури, спорту та туризму на 2014-2018 року, управлінням молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради, надано медалі та кубки для нагородження призерів змагань. Всі призери отримали грамоти, медалі, вимпела з фотографією барвистих куточків місцевості, де проводились змагання.

Володарями «Кубка Партизанської Іскри - 2013» стали переможці елітних груп:

Ж21Е -    Олена Пітіримова, майстер спорту з м.Києва;

М21Е   -   Богдан Биченко, кандидат в майстри спорту з м.Черкаси.

 

 

 

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...