Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У Миколаївському міському Палаці творчості учнів відбулися урочисті заходи, присвячені Міжнародному дню захисту дітей
AA

У Миколаївському міському Палаці творчості учнів відбулися урочисті заходи, присвячені Міжнародному дню захисту дітей

3 червня у Миколаївському міському Палаці творчості учнів відбулися урочисті заходи, присвячені Міжнародному дню захисту дітей.

Особливо хвилюючим моментом стало нагородження переможців обласного конкурсу «Повір у себе, і в тебе повірять інші» для дітей та молоді з функціональними обмеженнями, який традиційно проводиться Миколаївським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Від імені губернатора Миколаївської області Романчука Миколи та від себе особисто зі словами привітання до присутніх звернулася директор департаменту соціального захисту населення Ольга Сивопляс, яка відзначила важливість проведення такого роду заходів для дітей, адже дорослі повинні пам’ятати, що саме вони  мають можливості і зобов’язання піклуватися про дітей, несуть відповідальність за їх повноцінне і щасливе дитинство.

Заступник директора департаменту соціального захисту населення Світлана Янковська, директор обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ірина Берегеля побажали дітям  корисного та веселого літнього відпочинку, творчої наснаги, незмінної віри у себе, подальших перемог й втілення в життя всіх мрій.

У цьому році у конкурсі взяло участь 48 учасників з 14 районів та міст області. За результатами обласного етапу конкурсу визначено 16 призерів, серед яких перше місце отримав южноукраїнець Андрій Зовтун, до речі, в минулому 2013 році Андрійко теж став переможцем цього конкурсу.

 За свої оригінальні цікаві роботи, які виконані у різних жанрах, талановитий хлопець отримав грамоту від департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації та Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді й подарунок від спонсора конкурсу – мобільний телефон.

Після урочистої частини діти, батьки та запрошені гості відвідали  виставку робіт конкурсантів, взяли участь у концертно – ігровій програмі, представленій театром «Мрія» та здійснили екскурсію до Миколаївського зоопарку.

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...