Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 26-31 травня 2014 року
AA

Підсумки тижня: 26-31 травня 2014 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва:

Підготовлено звітні листи на обласні управління, відповіді на звернення та запитання мешканців міста, що надійшли на офіційний сайт міста, а також відповіді на листи інших управлінь виконавчого комітету.

30.05.2014 р. відбулася комісія по обстеженню зелених насаджень на території навчальних закладів міста.

Перевірено акти виконаних робіт КП СКГ на підтвердження об’ємів виконання зазначених робіт. Внесено зміни до договорів, укладених з перевізниками в частині зміни вартості проїзду, а саме на міському маршруті загального користування «МПЗ – ж/б 14 – АЕС – залізничний вокзал» - 5 грн., на спеціальному (дачному) маршруті «БП «Чайка» - СОТ «Бузьке» - 6 грн. Надано оголошення до ЗМІ про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на міському маршруті загального користування «МПЗ – профілакторій» і «МПЗ – міський пляж». Укладено договір на капітальний ремонт ліфтів (вантажного та пасажирського) за адресою вул. Дружби Народів, 40.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Поточний ремонт покрівлі – 652 м2 на житлових будинках за адресами вул. Набережна Енергетиків, 19; пр. Леніна; 26; б-р Шевченка, 4; пр. Комуністичний, 2; б-р Курчатова, 7; вул. Дружби Народів, 12; 14; 16; 28. Поточний ремонт цоколю цементним розчином – 73 м2 на житловому будинку по вул. Дружби Народів, 12. Технічне  обслуговування – 45 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 12 житлових будинків. Поточний ремонт ліфтів – 3 одиниці (вул. Дружби Народів, 36; вул. Набережна Енергетиків, 49 п.2; вул. Набережна Енергетиків, 47 п.1). Силами КП «ЖЕО» за бюджетні кошти виконано капітальний ремонт 5-ти одиниць ліфтів за адресами вул. Дружби Народів, 4 п.1,2; вул. Дружби Народів, 34; б-р Цвіточний, 8 п.1,2.

Виконано ремонт і фарбування лавок в кількості 9-ти одиниць за адресами вул. Набережна Енергетиків, 21; 39; пр. Леніна, 6; вул. Миру, 16; вул. Молодіжна, 5; б-р Шевченка, 4. Виконано ремонт вікон на сходових клітинах житлового будинку по б-ру Цвіточному, 7 п.3; забивання цементним розчином дірок в стінах сміттєкамер за адресами пр. Леніна, 13 п.1; пр. Леніна, 15 п.2. Виконується викос газонів на прибудинкових територіях 1-5-го мікрорайонів.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

Усунення   2 -х  підпорів  на каналізаційних мережах – по вул. Богдана Хмельницького, 24 (МПЗ), в районі гурт. № 2. Усунені свищи на трубопроводах малоповерхової забудівлі за адресами:  – Костянтинівська, 28  (ХВП) , Ювілейна (ГВП), Южна, 9 (ГВП) – 3 свища, Центральна, 14 (ГВП).

26.05.14 р. усунений порив трубопроводу холодного водопостачання по вул. Дружби Народів в районі «Промінвестбанку». Усунений порив трубопроводу холодного водопостачання в районі гурт. № 9.

28.05.14 р. з 8-00 до 17-00 відбулось відключення гарячого водопостачання житлових будинків та ЗОШ № 2 у зв'язку з заміною трубопроводів гарячого водопостачання у другому  мікрорайоні.

29.05.14 р. усунений свищ трубопроводу гарячого водопостачання за адресою бул. Шкільний, 5. Ведуться роботи з усунення пориву трубопроводу між тепловими камерами ТК-300 та МК-24.

З метою підготовки до опалювального періоду виконується  поточний ремонт запірної арматури на теплових та водопровідних мережах міста та ремонт тепло-, водоканалізаційних колодязів міста, проводяться  ремонтні  роботи  мережних насосних агрегатів  на тепло розподільчому пункті  ТРП-4А,  закінчені ремонтні роботи мережних насосів на ТРП-ПТУ та ТРП-9.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Благоустрій:

Прибирання міста: згідно періодичності. Вивезення сміття: згідно періодичності. Виконано поточний ремонт решіток зливової каналізації: вул. Дружби Народів, вул. Енергобудівників. Виконується поточний ремонт дорожніх знаків: вул. Дружби Народів, вул. Комсомольська, пр. Комуністичний.

Ділянка озеленення:

Прополка клумб та розаріїв: пр. Леніна, вул. Дружби Народів, паркова зона «Олімп», б-р Шкільний. Валка дерева : б-р Цвіточний 7. Обрізка гілля: вул. Набережна Енергетиків, 23.

Викос трави: паркова зона «Олімп», Меморіальний комплекс (територія музею),  сквер №1, вул. Дружби Народів, вул. Маяковського, б-р Шевченко. Вивіз зеленої маси та гілля: б-р Цвіточний , вул. Набережна Енергетиків.

Енергоділянка:

Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Перевод реле часу, згідно графіку. 

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами:

Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади. Відпрацювання документації евакоорганів міста (продовження). Підготовка до перевірки інспекцією ДСНС України. Надано методичні рекомендації керівникам спеціалізованих служб міста Южноукраїнська щодо розробки планів реагування на НС. Участь у нараді з питань проведення евакуаційних заходів персоналу ВП ЮУ АЕС та населення міста. Підготовлено план роботи управління на червень місяць. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 3 громадян. Проведено перевірку за місцем мешкання раніше засудженого за зверненням міського центру зайнятості. Взято участь у засідання адміністративної комісії, розглянуто 4 справи. Взято участь у рейді по ліквідації стихійної торгівлі. Підготовлено щодобові, щотижневі, щомісячні звіти. Підготовлено матеріали на Вимогу Прокуратури. Виконання інших доручень загального характеру.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення та надання допомоги сім'ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах (далі – СЖО), протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідано 25 сімей, в яких виховується 32 дітей, та 4 особи:

- сім’ї/особи, які опинилися в СЖО – 3;

- сім’ї/особи, в яких існує проблема інвалідності – 5;

- потенційні клієнти – 8;

- особи, звільнені з місць позбавлення волі/засуджені до покарань без ПВ – 1;

- сім’ї, де існувала загроза або зафіксовані випадки вчинення насильства – 1;

- одинокі матері – 3;

- багатодітні сім’ї – 3;

- особи з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – 2;

- особи похилого віку – 3.

За карткою утримувача послуг надано 107 соціальні послуги, з них: сім’ям з дітьми - 79; особам – 28. Під соціальним супроводом фахівців ЮМЦСССДМ перебуває 34 сім’ї і 2 особи, що опинилися в СЖО, 2 дитячі будинки сімейного типу, 2 прийомні сім’ї, яким надано 65  соціальних послуг, а також: залучено до культурологічних заходів – 21; залучено до гурткової роботи, спортивних секцій, громадських формувань – 2; сприяли у веденні здорового способу життя – 3; проінформовано з правових питань – 7; сприяли в отриманні допомоги в лікуванні, догляді – 13; перенаправлено до інших установ – 3; налагоджено стосунки в сім’ї – 3; поліпшено психоемоційний стан – 2; оформлено/відновлено документи – 3; сприяли в працевлаштуванні – 1; профілактика негативних явищ тютюнопаління, вживання алкоголю, наркотиків – 2; влаштовано дитину в ДНЗ – 1.

28 травня в жіночій консультації відділенні «Клініка дружня до молоді» «Спеціалізованої медико-санітарної частини №2 Міністерства охорони здоров’я України», фахівцем із соціальної роботи здійснено прийом на основі принципів «дружнього підходу до молоді».

29 травня спеціалістом ЮМЦСССДМ здійснено прийом у консультаційному пункті ЮМЦСССДМ при пологовому відділенні ДЗ СМСЧ-2.

29 травня у виставковій залі Южноукраїнського міського історичного музею відкрито показ  робіт вихованців дитячого будинку сімейного типу В’юнів Віолети Миколаївни та Василя Васильовича, приурочений до Міжнародного дня захисту дітей, під назвою «Світ очима дітей».

 Управління освіти:

26.05.2014 - Проведено методична нарада для вихователів методистів ДНЗ.

З 26.05.2014 по 29.05.2014 проведено ДПА в 11 класах.

27.05.2014 - Проведено свято випуску до школи в дитячому садочку №6. Проведена нарада по загальноміському святу «Випуцскник-2014».

28.05.2014 - Отримання і розподіл підручників для 3-х класів за новою Державною программою. Проведена робоча нарада керівників закладів освіти. Проведено випускну лінійку в  міжшкільному навчально-виробничому  комбінаті.

29.05.2014 - Проведено свято випуску до школи в ЦРД «Гармонія». Проведено online семінар «Сімейна розмова». Відбулась робоча нарада з питань організації і проведення ЗНО.

30.05.2014 - Відбулась робота комісії по обстеженню дерев - сухостою, що підлягають знесенню. Проведено свято випуску до школи в дитячому садочку №3. Проведено свято останнього дзвоника у ЗНЗ.

Постійно проводиться: перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти; обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.

Управління праці та соціального захисту населення:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту відсутня. Проведено 1 рейд з легалізації заробітної плати, перевірено 5 суб’єктів підприємницької діяльності, виявлено  2 порушення. Прийнято 10 заяв для оформлення субсидій, 40 заяв для оформлення державної соціальної допомоги. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 16 малозабезпечених громадянин та складено відповідні акти. 2 особи, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 104 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська». 25 осіб пройшли оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».

30 травня проведено святкові розваги до Міжнародного дня захисту дітей.

Служба у справах дітей:

Прийнято  27 громадян на особистих прийомах. Прийняли участь у 4 судових засіданнях. Відвідали 7 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Взято участь: в сесії Южноукраїнської міської ради; в урочистостях, присвячених останньому дзвонику; в засіданні комісії по охороні здоров'я.

Відділ архітектури та містобудування:

Надання відповіді заявникам по прийнятим рішенням міської ради, виконавчого комітету, розпорядженням міського голови виконується по мірі відпрацювання. Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 1; інші листи – 6. Розгляд заяв (клопотань) від громадян та суб’єктів господарської діяльності – 10 листів. Підготовка проектів рішень для розгляду  Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень виконавчого комітету – 1, проекти рішень сесії – 3. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування – 4 громадян. Підготовка актів готовності приміщень (квартир) до експлуатації після проведеного перепланування -  1 акт.

29.05.2014 - Проведення міжвідомчої комісії щодо можливості проведення перепланування квартири.

Відділ земельних відносин та екології:

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 12 листів, надано 26 консультацій. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: підготовлено договорів оренди земельної ділянки – 2 шт. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання міської ради – 3 проекти рішення. Приймали участь у засіданні сесії міської ради. Проведено комісію з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам – затверджено 1 акт.

Управління молоді, спорту та культури:

Проводиться робота з метою оздоровлення та направлення до літнього табору дітей пільгових категорій. Видано два посвідчення дітям з багатодітної сім’ї. Направлено делегацію до участі у мітингу присвяченому вшануванню пам’яті героям підпільної молодіжної організації Партизанська іскра у с. Кримка Первомайського району. Урочиста лінійка «Останнього дзвоника» відбулася у дитячій школі мистецтв.

28 травня пройшов Чемпіонат Миколаївської області по футболу серед юнаків 1998-1999, 2000-2001 років народження у місті Вознесенську.

31 травня відбувся Чемпіонат Миколаївської області серед аматорських команд. Команда «Автолокомотив» з міста Южноукраїнська приймала команду «ГрОМ» з смт. Веселиново.

Проводиться робота по удосконаленню та затвердженню туристичних маршрутів міста Южноукраїнська та підготовка до екскурсій туристичними маршрутами для вихованців КЗ ЮДЮСШ, воскресної школи та вихованців православного клубу «Рукавичка».

Управління економічного розвитку:

Надано консультації на 3 усних та 2 у телефонному режимі звернення від споживачів з питань захисту їх прав.

27.05.2014 здійснено моніторинг цін на хліб, на основні продукти харчування та нафтопродукти у торговельній мережі міста.

Проводиться робота щодо передачі майна з комунальної та державної форм власності (в тому числі будівля «Дитячої поліклініки», дизель-генератор, транспортні засоби, будівлі). Ведеться робота з реєстраційною службою щодо отримання інформаційних довідок. Проводиться аналіз звітів по результатам інвентаризації комунальних підприємств міста та реєстрів руху майна територіальної громади Южноукраїнської міської ради, здійснювалось узагальнення. Здійснювалась підготовка рішень щодо руху майна підприємств комунальної форми власності. Здійснюється перед приватизаційна підготовка об’єктів ініційованих на включення до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації (відчуженню).

Забезпечувалось виконання заходів щодо подальшої ліквідації комунального підприємства «Південсервіс». Прийнято участь в семінар-нараді Регіонального відділення ФДМУ по Миколаївській області щодо підведення підсумків приватизації об’єктів комунальної власності у І кварталі 2014 року. Проводився аналіз показників соціально-економічного розвитку м. Южноукраїнська за січень-квітень 2014 року. Проводилась робота щодо перевірки фінансово-господарської діяльності ККТП «Кобзар». Перевірялись проекти штатних розкладів КП ТВКГ та ДП «АВ» КП ТВКГ.

Фінансове управління:

За період з 23.05.2014 – 29.05.2014 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 2 279,0 тис.грн., в тому числі до загального фонду 2 253,3 тис.грн., до спеціального фонду 25,7 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 1 570,0 тис.грн. З державного та обласного бюджету у вигляді субвенцій перераховано 82,6 тис.грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатки в сумі 4 134,2 тис.грн. з них на: виплату заробітної плати – 3 642,8 тис.грн; оплату комунальних послуг – 1,7 тис.грн.; харчування – 247,9 тис.грн., також кошти в сумі 178,4 тис.грн. направлено на:  оплату відрядження на курси підвищення кваліфікації, експлуатаційні витрати, послуги зв’язку, банку, Інтернету, системи «Ліга», відшкодування коштів на проїзд хворим на туберкульоз, фінансова підтримка громадських організацій, оплата тепло-, водопостачання та водовідведення окремій категорії громадян, оплата послуг по виконанню зварювальних робіт, стимулювання обдарованих дітей та стипендія міського голови, оплата послуг мед. супроводу  дітей-інвалідів, тех. обслуговування СО, пряма лінія на сирену, відшкодування витрат на придбання прикрас для Новорічної ялинки, оплата послуг доставки, монтажу, обслуговуванню та демонтажу новорічної ялинки за 2013 рік, оплата послуг по зубопротезуванню, утриманню соц. палат, медикаменти для учасників ВВВ та матеріальна допомога за рахунок коштів міського бюджету окремій категорії громадян, за виконані роботи по кап. ремонту ліфтів. Також за рахунок субвенцій з державного та обласного бюджету виплачено 63,4 тис.грн. на: оплату житлово-комунальних послуг окремій категорії громадян, пільги зв’язку та проїзду окремій категорії громадян, пільги на мед. обслуговування громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, витрати на поховання учасників бойових дій, встановлення телефонів інвалідам І та ІІ групи.

До державного бюджету вилучено 673,9 тис.грн. 

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу  управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...