Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У загальноосвітніх навчальних закладах міста пролунав останній дзвоник
AA

У загальноосвітніх навчальних закладах міста пролунав останній дзвоник

30 травня 2014 року у загальноосвітніх навчальних закладах міста пролунав останній дзвінок, який ознаменував веселу пору канікул для  3462  школярів та відкрив дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості для  254 випускників.

На урочистих лінійках винуватців свята вітали представники міської влади, ВП ЮУАЕС, управління освіти та ветерани. Школярам бажали продуктивно відпочити, набратися незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Випускникам    останній дзвінок  сповістив про  вихід у самостійне доросле життя.   Тому їм побажали сміливості та наполегливості у подоланні  обраної цілі. Адже саме їм доведеться взяти на себе відповідальність за власну долю і долю своєї країни. Ми покладаємо на них великі надії і сподівання.  Віримо, що саме отримані в школі знання , творчі здібності, уміння відстоювати свої погляди і переконання  є тим безцінним капіталом, який допоможе кожному впоратися з усіма життєвими випробуваннями  і досягти  великих успіхів. 

Нехай шкільні роки назавжди залишаються в пам'яті кожного випускника. А в житті нехай супроводжує міцна шкільна дружба. Нехай кожному стануть у пригоді добрі і мудрі поради шкільних наставників.

Також висловлено надію, що кожен випускник стане гідним продовжувачем трудових традицій, започаткованих батьками. Це стане запорукою доброї слави рідної землі.

Молоді, сильні, здорові, перспективні, здатні втілити мрії в реальність люди - це наші сьогоднішні випускники, це наш сьогоднішній день і наше майбутнє.

Тож нехай їх  завжди супроводжує успіх!

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...