Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | <B>Шановні учні, дорогі випускники!</B>
AA

Шановні учні, дорогі випускники!

Сердечно вітаємо Вас зі святом останнього дзвоника, що ознаменує веселу пору канікул та відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності  та зрілості.  Школярам бажаємо продуктивно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних  сил перед початком нового етапу навчання.

Для випускників цей шкільний дзвінок справді останній. Його малиновий передзвін символізує прощання з дитинством, проводжає   в довгу і далеку дорогу , яка зветься «життя».  Ми твердо віримо, що вам не забракне  сміливості  та наполегливості, твердо крокуватимете до обраної цілі й зможете взяти на себе відповідальність за власну долю та долю країни. Повсякчас пам’ятайте: і ваші батьки, і ваші  наставники , і Вітчизна  покладають на вас великі сподівання.  Ваші успіхи стануть найвищою винагородою вашим учителям та рідним людям, які вклали у вас свою любов, доброту, щедрість своїх гарячих сердець.

Висловлюємо  глибоку вдячність усім педагогам Южноукраїнська.  Адже силою  їхньої думки та теплом душі твориться майбутнє країни.

Бажаємо вам, випускники, знайти свою життєву стежину, а головне - стати гідними громадянами нашої держави. Адже від ваших ідей, творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, рідного краю.

Щасливої життєвої долі вам та вагомих успіхів!

Зі святом вас, дорогі друзі!

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...