Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 19-24 травня 2014 року
AA

Підсумки тижня: 19-24 травня 2014 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва:

Підготовлено звітні листи на обласні управління, відповіді на звернення та запитання мешканців міста, що надійшли на офіційний сайт міста, а також відповіді на листи інших управлінь виконавчого комітету. Проведено нараду з питання передачі функцій технічного обслуговування та поточного ремонту внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, централізованого опалення і зливової каналізації у багатоквартирних житлових будинках, що знаходяться в комунальній власності міста від ДП «Абонентський відділ» до КП ЖЕО.

20.05.2014 р. відбулася нарада з розгляду питань щодо підвищення тарифів проїзду на перевезення пасажирів на міському маршруті загального користування «МПЗ – ж/б 14 – АЕС – залізничний вокзал» і спеціальному (дачному) маршруті «БП «Чайка» - СОТ «Бузьке».

22.05.2014 р. відбулася нарада з приводу внесення змін до проекту «Модернізація КНС-2…» та корегування проектно-кошторисної документації.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Поточний ремонт покрівлі – 283 м2 на житлових будинках за адресами вул. Набережна Енергетиків, 41; пр. Леніна; 26; 12. Поточний ремонт швів стінових панелей – 952 м.п. Технічне  обслуговування –  22 ліфта. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 20 житлових будинків. Поточний ремонт ліфтів – 5 одиниць (пр. Леніна, 1 п.4; пр. Леніна, 26 п.5; вул. Др.народів, 6; пр. Леніна, 6 п.2; вул. Наб. Енергетиків, 49 п.1). Силами КП «ЖЕО» за бюджетні кошти продовжується виконання капітального ремонту 5-ти одиниць ліфтів за адресами вул. Дружби Народів, 4 п.1,2; вул. Дружби Народів, 34; б-р Цвіточний, 8 п.1,2. Виконано оштукатурювання цементним розчином апаратів виклику ліфтів за адресами вул. Др.народів, 4; 34; ремонт цементним розчином східців парадного входу по вул. Енергобудівників, 7 п.1. Виконано остіклення вікон на сходових клітинах житлового будинку по вул. Молодіжна, 11 п.1. Виконано фарбування дворового сміттєконтейнера за адресою б-р Шевченка, 3; фарбування вхідних дверей за адресою б-р Шевченка, 4 п.4-7. Виконується викос газонів на прибудинкових територіях 1-5-го мікрорайонів.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

Усунення 3 -х  підпорів  на каналізаційних мережах – по бул. Цвіточному,16, Миру10, Набережна Енергетиків,41. Усунені свищи на трубопроводах малоповерхової забудівлі за адресами:  Володимирівська, 18, Козацька,10, Костянтинівська, 17 (ХВП) , Козацька (полупрохідний канал) (ХВП), Володимирівська, 8, 36 (ХВП), Садова, 7 (опалення), Гардова, 13 (опалення).

20.05.14 р. усунений свищ трубопроводу холодного водопостачання на гуртожитках № 5, 6.

20.05.14 р. з 8-00 до 17-00 відбулось відключення гарячого водопостачання тепло розподільчого пункту ТРП-2, у зв'язку з заміною трубопроводів по вул. Миру, 10, бул. Шкільному, 1.

21.05.14 р. усунений свищ трубопроводу гарячого водопостачання за адресою бул. Шкільний, 5.

21.05.14 р. виконана врізка запірної арматури з холодного водопостачання на гуртожитках № 5, 6.

З метою підготовки до опалювального періоду виконується  поточний ремонт запірної арматури на теплових та водопровідних мережах міста та ремонт тепло-, водоканалізаційних колодязів міста, проводяться  ремонтні  роботи  мережних насосних агрегатів СН-1, СН-2, СН-3 на тепло розподільчому пункті ТРП-4А та ТРП-7 (НГВ-3), проведена перевірка водопідігрівачів на щільність (ТРП-2).

22.05.14 р. виконана заміна дільниці трубопроводу гарячого водопостачання в районі житлового будинку по вул. Набережна Енергетиків, 27.

22.05.14 р. усунений порив трубопроводу холодного водопостачання в прохідному каналі біла тепло розподільчого пункту ТРП-6.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Благоустрій:

Прибирання міста: згідно періодичності. Вивезення сміття: згідно періодичності. Прибирання крупно-габаритного сміття на трасі Ульянівка-Костянтинівка.

Ділянка озеленення:

Прополювання клумб та розарій: пр. Леніна, вул. Дружби Народів, паркова зона «Олімп», б-р Цвіточний. Прополювання розподільчої смуги - пр. Леніна. Обрізка живої огорожі: пр. Леніна, паркова зона «Олімп», в’їзд №2, сквер №1. Вивіз зеленої маси: пр. Леніна, паркова зона «Олімп» (1 причіп). Викос трави: пр. Леніна, пр. Комуністичний, вул. Набережна Енергетиків, паркова зона «Олімп», Меморіальний комплекс, в’їзд №1, в’їзд №2, сквер№2, вул. Дружби Народів, вул. Паркова, вул. Миру, вул. Енергобудівників, вул. Спортивна, вул. Комсомольська, б-р Цвіточний, б-р Курчатова, б-р Шевченко.

Енергоділянка:

Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Перевод реле часу, згідно графіку. Заміна ламп: МПЗ, вул. Енергобудівників (5 шт.). Монтаж дорожніх знаків - в’їзд №1.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами:

Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади. Робота по виконанню плану заходів щодо усунення недоліків (продовження). Відпрацювання документації евакоорганів міста (продовження). Підготовка до перевірки інспекцією ДСНС України. Надано методичну допомогу загальноосвітнім школам з питань коригування доку-ментації збірних евакопунктів. Надано методичні рекомендації керівникам спеціалізованих служб міста Южноукраїнська щодо розробки планів реагування на НС. Підготовлено та погоджено проект рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради «Про затвердження Порядку створення і використання міського матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх    наслідків». На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 3 громадян. Проведено 9 перевірок за місцем мешкання осіб умовно-достроково звільнених від відбуття покарання. Організовано і проведено засідання штабу з налагодження оборони міста. Підготовлено матеріали на засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті. Виконання інших доручень загального характеру.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення та надання допомоги сім'ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах (далі – СЖО), протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідано 27 сімей, в яких виховується 46 дітей, та 2 особи: сім’ї/особи, які опинилися в СЖО – 4; сім’ї/особи, в яких існує проблема інвалідності – 5; потенційні клієнти – 1; особи, звільнені з місць позбавлення волі/засуджені до покарань без ПВ – 2; одинокі матері – 3; багатодітні сім’ї – 6; особи з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – 1; сім’ї опікунів/піклувальників – 4; жінки з новонародженими дітьми – 1; особи похилого віку – 2. За карткою утримувача послуг надано 140 соціальні послуги, з них: сім’ям з дітьми - 130; особам – 10. Під соціальним супроводом фахівців ЮМЦСССДМ перебуває 33 сім’ї і 2 особи, що опинилися в СЖО, 2 дитячі будинки сімейного типу, 2 прийомні сім’ї, яким надано 135  соціальних послуг, а також: залучено до реабілітаційних програм  – 3; сприяли в працевлаштуванні – 4; сприяли у веденні здорового способу життя – 9; проінформовано з правових питань – 5; сприяли в отриманні допомоги в лікуванні, догляді – 12; перенаправлено до інших установ – 6; налагоджено стосунки в сім’ї – 7; поліпшено психоемоційний стан – 4; оформлено/відновлено документи – 2; навчено соціально-побутовим навичкам – 3; профілактика негативних явищ тютюнопаління, вживання алкоголю, наркотиків – 5; проінформовано стосовно громадських робіт для неповнолітніх – 2; покращено житлово-побутові умови – 1; влаштовано дитину до КЗ ЦСПРД – 1.

19 травня проведено семінар для безробітних в міському центрі зайнятості на тему: «Здоровий спосіб життя. Фактори ризику», приурочений Міжнародному дню боротьби з тютюнопалінням. Охоплено 12 осіб.

21 травня в жіночій консультації відділенні «Клініка дружня до молоді» «Спеціалізованої медико-санітарної частини №2 Міністерства охорони здоров’я України», фахівцем із соціальної роботи здійснено прийом на основі принципів «дружнього підходу до молоді».

22 травня проведено тренінг з групою самопідтримки батьків, які виховують дітей з особливими потребами за темою «Розвиток самооцінки та успіху у житті», охоплено 2 батьків.

Управління освіти:

19.05.2014 - Проведено перевірку правової освіти у гімназії №1, спільно з міським управлінням юстиції. Прийняли участь в роботі комісії по захисту прав дітей.

20.05.2014 - Узагальнено інформацію про заходи до Дня Європи у закладах освіти. Прийняли участь в роботі колегії департаменту освіти ОДА. Проведено засідання творчої групи практичних психологів дошкільних навчальних закладів на базі ДНЗ №2.

21.05.2014 - Підготовлено інформацію для засідання обласної науково-методичної ради МОІППО з питань діяльності методичних об’єднань вчителів географії та економіки, вчителів суспільствознавчих дисциплін. Прийняли участь в роботі координаційної ради з питань охорони здоров’я.

22.05.2014 - Проведено нараду про проведення заходу «Випускник-2014», проведення ЗНО-2014 у місті.

З 23.05.2014 розпочато державну підсумкову атестацію в 11-х классах.

23.05.2014 - Проведення конкурсу графіті присвяченому Дню міста. Підведено підсумки конкурсу фото робіт та малюнків «Зробимо Україну чистою!». Узагальнено проведення Тижня безпеки дитини в ДНЗ.

З 20.05.2014 по 23.05.2014 перевірено виконання рекомендацій з ГПД.

Постійно проводиться: перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти; обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.

Управління праці та соціального захисту населення:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту відсутня. Проведено 1 рейд з легалізації заробітної плати, перевірено 5 суб’єктів підприємницької діяльності, виявлено 2 порушення. Прийнято 21 заяву для оформлення субсидій, 41 заяву для оформлення державної соціальної допомоги. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 18 малозабезпечених громадянин та складено відповідні акти. 2 особи, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 104 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська». 25 осіб проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».

21 травня відбулося засідання координаційної ради з питань охорони здоров’я у місті Южноукраїнську.

21 травня працювала виїзна медико - технічна бригада протезно-ортопедичного підприємства у складі лікарів ортопедів-травматологів та техніків-протезистів.

22  травня відбулося  засідання спостережної комісії.

22 травня відбулося засідання координаційної ради по виконанню міської комплексної Програми «Турбота».          

Служба у справах дітей:

Прийнято  17 громадян на особистих прийомах. Прийняли участь у 6 судових засіданнях. Відвідали 5 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Відпрацьовано 2 звернення щодо неналежного утримання дітей. Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини. Взято участь в засіданні виконавчого комітету, спостережної ради,  медичної комісії дитячої поліклініки ДЗ СМСЧ-2, комісії з охорони здоров’я. 

Відділ архітектури та містобудування:

Надання відповіді заявникам по прийнятим рішенням міської ради, виконавчого комітету, розпорядженням міського голови виконується по мірі відпрацювання. Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 0; інші листи – 6. Розгляд заяв (клопотань) від громадян та суб’єктів господарської діяльності – 10 листів. Підготовка проектів рішень для розгляду  Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень виконавчого комітету – 0, проекти рішень сесії – 2. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування – 5 громадян. Брала участь в робочій групі з перевірки законності встановлення залізного паркану на земельній ділянці на вулиці Прокоф’єва.

Відділ земельних відносин та екології:

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 9 листів, надано 15 консультацій. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: підготовлено договорів оренди земельної ділянки – 2 шт.; підписано 5 договорів особистого стокового сервітуту. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання міської ради – 1 проект рішення. Підготовка розпоряджень Южноукраїнського міського голови – 1. Проведено виїзд робочої групи відповідно до розпорядження від 19.05.2014 № 91-р «Про створення робочої групи з перевірки законності встановленого залізного паркану на земельній ділянці на вулиці Прокоф’єва у місті Южноукраїнська».

Управління молоді, спорту та культури:

Проводиться робота з метою оздоровлення та направлення до літнього табору дітей пільгових категорій. Видане одне посвідчення дитині з багатодітної сім’ї.

17 травня у смт  Побужжя Кіровоградської області відбувся Міжобласний турнір з волейболу, присвячений Дню Перемоги.

17 травня у басейні «Дельфін» проведено Першість комунального закладу «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа» з плавання.

15-17 травня у м. Суми відбувся турнір з дзюдо на Кубок України.

17 травня відбувся флешмоб до Дня Європи в Україні.

22 травня у виставковій залі Южноукраїнського міського історичного музею відбулось офіційне відкриття експозиції «Місто енергетиків на Південному Бузі» до Дня міста.

23 травня у малому залі  ПК «Енергетик» відбулось нагородження переможців конкурсу «Людина року».

24 травня на міському пляжі міста відбулися спортивні заходи приурочені Дню міста Южноукраїнську. 

Фінансове управління:

За період з 16.05.2014 – 22.05.2014 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 4 201,7 тис.грн., в тому числі до загального фонду 4 034,9 тис.грн., до спеціального фонду 166,8 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 3 485,7 тис.грн. З державного бюджету у вигляді субвенцій перераховано 408,4 тис.грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатки в сумі 1 852,5 тис.грн. з них на: виплату заробітної плати, відпускних та матеріальної допомоги – 596,5 тис.грн; оплату комунальних послуг – 0,7 тис.грн.; медикаменти – 1,6 тис. грн.; харчування – 179,2 тис.грн., також кошти в сумі 362,3 тис.грн. направлено на: погашення кредиторської заборгованості 2013 року, відрядження, експлуатаційні витрати, послуги зв’язку, банку, Інтернету, системи «Ліга»,  придбання тонеру, канцтоварів, відшкодування коштів на проїзд та придбання продуктів харчування пільговій  категорії громадян, фінансова підтримка громадських організацій, піротехнічне оформлення свята, публікація інформації в газеті «Контакт», обслуговування ПЗ «МЕДок», оплата послуг з організації святкового обіду ветеранам до 9-го Травня, пільги по комунальним послугам окремій категорії громадян, вивіз та складування ТПВ, поточний ремонт тех. засобів  регулювання дорожнім рухом, придбання пожежних гідрантів  та запчастин до них, придбання мед. обладнання (мікроскоп, центрифуга), підписка періодичних видань, техобслуговування електричного обладнання, відрядження на змагання  Також за рахунок субвенцій з державного та обласного бюджету виплачено 712,2 тис.грн. на: погашення кредиторської заборгованості за 2013 рік, ліквідацію просідань і проломів проїжджої частини та відновлення усіх видів дорожнього покриття, оплату житлово-комунальних послуг окремій категорії громадян, оплату житлово-комунальних послуг окремій категорії громадян, компенсацію за пільгове перевезення окремій категорії громадян, допомогу сім’ям з дітьми. До державного бюджету вилучено 2 120,6 тис.грн. 

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу  управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево. 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...