Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | «Моє місто – мій світ»
AA

«Моє місто – мій світ»

23 травня о 9 годині на території Южноукраїнської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 4 відбулося відкриття І етапу щорічного міського конкурсу прихильників графіті «Мій світ», присвячений Дню міста, мета  якого  - виявлення, підтримка, заохочення талановитої учнівської молоді. На конкурс було представлено 7 ескізів-малюнків  учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста. Роботи учасників конкурсу розкривають патріотизм молодого покоління, їх любов до рідного міста та держави.

Зі словами подяки та привітання звернулася до учасників конкурсу заступник міського голови Ярослава Нікітіна. Начальник управління Юрій Сінчук у своєму привітанні зазначив, що у порівнянні з минулим роком значно зросла активність учасників конкурсу, подані роботи носять більш глибоку ідею, змістовніші, естетичніші. Юрій Михайлович висловив подяку меценатам  конкурсу депутату міської ради, директору профілакторію «Іскра» Олександру Білику; депутату міської ради, керівнику мережі магазинів у місті Віталію Приходько, депутату міської ради, керівнику мережі магазинів Юрію Бірюкову; керівнику кафе «Старий друже» Роману Ретюнських; керівнику ПП «Цомін» з міста Первомайська Олегу Цоміну; постійному спонсору конкурсу, власнику магазину «Ми Вам раді» Валентину Басенко.

Висловили своє ставлення до нетрадиційного виду мистецтва та побажали перемоги учасникам конкурсу Олександр Білик та Віталій Приходько, які були присутніми на відкритті конкурсу.

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...