Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів
AA

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів

            Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних осіб, їх об'єднань, юридичних осіб оприлюднюються розроблені управлінням економічного розвитку  Южноукраїнської міської ради проекти рішень Южноукраїнської міської ради:

- «Про внесення змін та доповнень до Положення про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 31.01.2011 №47 «Про встановлення ставок місцевих податків і зборів та затвердження Положень про місцеві податки і збори»;

- «Про внесення змін та доповнень до Методики розрахунку  орендної плати за оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська та пропорції  її розподілу, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 29.12.2011 №414».

У зв’язку з прийняттям Верховною Радою України Закону України «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні», яким внесено зміни до Податкового кодексу України, з метою приведення Положення про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 31.01.2011 №47 «Про встановлення ставок місцевих податків і зборів та затвердження Положень про місцеві податки і збори» у відповідність до норм діючого законодавства України, а саме Податкового кодексу України, також на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 01.03.2014 №156-р «Про заходи щодо збалансування місцевих бюджетів у 2014 році в процесі їх виконання», розпорядження міського голови від 31.03.2014 №59-р «Про заходи щодо збалансування доходів та видатків міського бюджету у 2014 році в процесі їх виконання» в частині перегляду ставок плати за оренду комунального майна відповідно до ринкових умов для збільшення надходжень до бюджету міста Южноукраїнська від сплати місцевих податків і зборів та орендної плати за оренду майна комунальної форми власності, виникла необхідність у розробці даних проектів рішень Южноукраїнської міської ради.

Підставою для розробки проектів регуляторних актів є закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Податковий кодекс України, Закон України «Про оренду державного та комунального майна», постанова  Кабінету Міністрів України від 04.10.1995 № 786 «Про Методику розрахунку орендної плати за  державне майно  та пропорції її розподілу», розпорядження Кабінету Міністрів України від 01.03.2014 №156-р «Про заходи щодо збалансування місцевих бюджетів у 2014 році в процесі їх виконання».

Проекти разом з аналізами регуляторного впливу з 23.05.2014 оприлюднені на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою www.yu.mk.ua, в міській бібліотеці № 1, в бібліотеці  ПК «Енергетик». 

З проектами та аналізами регуляторного впливу можна ознайомитися також в управлінні економічного розвитку Южноукраїнської міської ради, за адресою: м. Южноукраїнськ, бульвар Цвіточний, 9, тел. 2-11-24, 5-52-21, 5-57-78.

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції до проектів регуляторних актів, складає 1 місяць з дня оприлюднення проектів на офіційному сайті міста  Южноукраїнська за адресою: www.yu.mk.ua.

            Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних осіб, їх об'єднань, юридичних осіб протягом місяця з дати оприлюднення проектів на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою www.yu.mk.ua приймаються на адресу розробника: 55000, Миколаївська обл.,  м. Южноукраїнськ, бул. Цвіточний, 9, тел. 2-11-24, 5-52-21, 5-57-78,  факс 5-62-00.

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...