Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося навчання і перевірка знань з питань охорони праці керівників підприємств та спеціалістів
AA

Відбулося навчання і перевірка знань з питань охорони праці керівників підприємств та спеціалістів

 На виконання статті 18 Закону України “Про охорону праці”  посадові особи, діяльність яких пов’язана з організацією безпечного ведення робіт, під час прийняття на роботу  і періодично один раз на три роки, повинні проходити навчання, а також перевірку знань  з питань охорони праці.

16 квітня 2014 року в залі засідань управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбулося навчання і перевірка знань з питань охорони праці керівників підприємств та спеціалістів. Навчання пройшли 15 осіб.

Навчання проводилося викладачем ТОВ “Регіональний учбовий центр”. За результатами проведеного навчання і перевірки знань з питань охорони праці будуть видані відповідні посвідчення.

 Від управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради в склад комісії з проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці був головний спеціаліст відділу праці Коломієць А.В.

Читайте також

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

На теперішній час наша громада знаходиться в межах встановлених граничних лімітів споживання електро...

Шановні голови ОСББ та управителі!

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Шановні голови ОСББ та управителі! Якщо є нагальна потреба у завезенні піску в пісочниці на дитяч...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 16.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 16 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...