Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту
AA

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

 

Відповідно  до Закону України «Про  засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних  осіб, їх об'єднань, юридичних осіб оприлюднюється розроблений виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради проект регуляторного акту -  рішення Южноукраїнської  міської ради «Про внесення змін до Положення  про  порядок організації та проведення приватизації майна комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 04.10.2012 № 702».

З метою удосконалення законодавства з питань приватизації, підвищення відкритості, прозорості та ефективності приватизації майна комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська розроблено даний регуляторний акт, яким пропонується  внести зміни до Положення  про  порядок організації та проведення приватизації майна комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 04.10.2012 № 702.

Підставою для розробки проекту є закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Проект разом з аналізом регуляторного впливу та звітом про базове відстеження результативності регуляторного акту з 17.04.2014 оприлюднено на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою www.yu.mk.ua, в міській бібліотеці № 1, в бібліотеці ПК «Енергетик». 

З проектом, аналізом регуляторного впливу та звітом про базове відстеження результативності регуляторного акту можна ознайомитися також в управлінні економічного розвитку Южноукраїнської міської ради, бульвар  Цвіточний 9, тел. 5-52-21.

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акту, складає 1 місяць з дня оприлюднення проекту на офіційному сайті міста  Южноукраїнська за адресою: www.yu.mk.ua.

 

            Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних осіб, їх об'єднань, юридичних осіб протягом місяця з дати оприлюднення проекту на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою www.yu.mk.uaприймаються на адресу розробника: 55000, Миколаївська обл.,  м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 48, тел. 5-52-21,  факс 2-15-47.                                                                             

Читайте також

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

На теперішній час наша громада знаходиться в межах встановлених граничних лімітів споживання електро...

Шановні голови ОСББ та управителі!

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Шановні голови ОСББ та управителі! Якщо є нагальна потреба у завезенні піску в пісочниці на дитяч...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 16.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 16 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...