Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася чергова спільна нарада
AA

Відбулася чергова спільна нарада

 24 березня 2014 року відбулася чергова спільна нарада Южноукраїнського міського підрозділу Кривоозерського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції УДПтС України в Миколаївській області та сектору кримінальної міліції у справах дітей Южноукраїнського МВ УМВС України в Миколаївській області щодо попередження вчинення неповнолітніми, засудженими з випробуванням та засудженими до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, повторних злочинів та рецидиву.

У ході спільної наради внесено зміни до плану спільних дій КВІ м.Южноукраїнська та СКМСД, обговорено питання спільного відвідування за місцем проживання неповнолітніх з метою проведення заходів індивідуальної профілактики, зокрема, бесід виховного характеру, у тому числі, з батьками або особами, які їх заміняють. Також було проведено спільне вивчення законодавства України з метою координації дій щодо попередження вчинення дітьми повторних злочинів та рецидиву. Обговорено питання вчасного надання матеріалів перевірок за місцем проживання засуджених неповнолітніх та можливість проведення спільних масових заходів із засудженими неповнолітніми з виховною та профілактичною метою.

Відповідно до сумісного наказу Державного департаменту України з питань виконання покарань та Міністерства внутрішніх справ України 19.12.2003  N 270/1560 виконання покарань та здійснення контролю за відбуттям покарання засудженими неповнолітніми покладається на інспекцію, а проведення індивідуально-профілактичної роботи за місцем проживання засудженої особи з метою її виправлення та недопущення учинення нею нового злочину - на сектор кримінальної міліції у справах дітей. Особистий склад СКМСД проводить із засудженими неповнолітніми індивідуально-профілактичну роботу, спрямовану на їх виправлення, попередження порушення громадського порядку та інших прав громадян, а також учинення ними нових злочинів. Щомісяця здійснюють перевірки за місцем проживання засуджених осіб. 

Читайте також

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років, які зареєстровані в Южноукраїнсь...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 06 по 12 травня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

6 травня о 12:38 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 54 по вул. Європейській...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 10.05.2024 по 16.05.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади надійшло доходів в сумі19 364,8 тис. грн., із них:...

До уваги військовозобов’язаних осіб – мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади та внутрішньо-переміщених осіб!

Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

У зв’язку із набранням чинності з 18.05.2024 Закону України «Про внесення змін до деяких...

Оздоровлення дітей з інвалідністю в ОРК «Іскра»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

10 вихованців відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Т...