Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Шановні випускники міста Южноукраїнська!
AA

Шановні випускники міста Южноукраїнська!

 Южноукраїнська міська рада надає Вам змогу навчатися у вищих медичних навчальних закладах на лікаря, в тому числі лікаря сімейної медицини, за кошти міського бюджету. Випускники закладів освіти міста Южноукраїнська, які зараховані до вищих медичних навчальних закладів на контрактній основі, або які вже навчаються, подають до управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради наступні документи:

заяву;

копію паспорту;

копію ідентифікаційного коду;

копію атестату про повну загальну середню освіту;

копію додатку до атестату;

результати зовнішнього незалежного оцінювання;

довідку про вступ до вищого навчального закладу, контракт.

Якщо звернулися більше випускників ніж, можливо здійснити фінансування, кандидатури визначаються на засіданні комісії з відбору кандидатів на навчання за кошти міського бюджету у вищих навчальних закладах на лікарів за середнім балом атестату та зовнішнього незалежного оцінювання з профільних предметів, визначених вищим навчальним закладом, з урахуванням вартості навчання.

Після визначення випускників шкіл міста Южноукраїнська, які будуть навчатися у вищих навчальних закладах на лікаря (лікаря сімейної медицини) за кошти міського бюджету, укладається трьохстороння угода між Южноукраїнською міською радою, вищим навчальним закладом та студентом. 

На підставі трьохсторонньої угоди управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради укладає з вищим навчальним закладом договір про здійснення оплати за навчання студента.

Отримати детальну інформацію можна в управлінні праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради за адресою: бульвар Цвіточний, 4,  кабінет № 5 або за телефоном 2-02-16.

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...