Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася 47 сесія Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулася 47 сесія Южноукраїнської міської ради

 25 лютого  відбулася 47 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Євгена Квасневського.

У пленарному засіданні взяли участь 30 депутатів Южноукраїнської міської ради, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лілія Грабовенко, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Ярослава Нікітіна та Дмитро Судаков, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Телятник, начальники управлінь та відділів місцевого самоврядування, прокурор міста Олег Коцюба, начальник Южноукраїнського міського управління юстиції Василь Дробот, заступник начальника міського відділу УМВС України в Миколаївської області  Олександр Лопушенко та мешканці міста Южноукраїнська.

Всі присутні вшанувати пам’ять загиблих на Майдані хвилиною мовчання.

До 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з республіки Афганістан учаснику бойових дій в Афганістані Рассамакіну Сергію Васильовичу вручено  ордер та ключ від однокімнатної квартири, Южноукраїнській спілці ветеранів Афганістану (воїнам-інтернаціоналістам) – ноутбук.

До порядку денного за ініціативи депутата Миколи Сімченка включено питання про суспільно-політичну ситуацію в державі та місті Южноукраїнську, яким прийнято до відома резолюцію Народного Віче від 23.02.2014. Всі бажаючі мешканці міста мали змогу виступити з цього питання.        

Депутатами міської ради прийнято рішення  про виконання бюджету міста Южноукраїнська за 2013 рік та внесення змін до бюджету міста Южноукраїнська на 2014 рік.

Затверджено міську Програму розвитку місцевого самоврядування на 2014 – 2015 роки та внесено зміни до міської комплексної Програми «Молоде  покоління  Южноукраїнська» на 2012-2015 роки.

Також, прийняті рішення про приватизацію житла, присвоєння поштових адрес, розміщення  стаціонарної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності та  з питань врегулювання земельних відносин в місті.

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 02.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 02 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Зарахування до страхового стажу періоду догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку для розрахунку страхової виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до частини 1 статті 14 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціа...

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...