Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Оберігати кордони України, захищати Вітчизну – священний обов’язок і честь для українських військових
AA

Оберігати кордони України, захищати Вітчизну – священний обов’язок і честь для українських військових

 23 лютого – День захисника Вітчизни. До вихованців комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» завітали представники  військової частини № 3044.

За останні роки українська армія значно осучаснилась. Вона стала альтернативною, більш професійною. Сучасна зброя, обладнання, техніка потребують від військових неабияких знань, умінь і навиків. Про все це розповів дітям заступник командира частини з виховної роботи Ігор Моспан. Військові показали свої вміння у бойовому мистецтві.  Підлітки були зацікавлені.

А вихованці закладу показали гостям «Лицарський турнір». Під час змагань хлопці довели, що вони справжні лицарі та майбутні захисники Вітчизни. А гостям було подаровано картину, створену руками дітей.

 

Читайте також

Зарахування до страхового стажу періоду догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку для розрахунку страхової виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до частини 1 статті 14 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціа...

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...