Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | На Южно-Українській АЕС визначено переможців двох напрямків конкурсу наукових доповідей серед молоді
AA

На Южно-Українській АЕС визначено переможців двох напрямків конкурсу наукових доповідей серед молоді

17 лютого на Южно-Українській АЕС завершилася перша частина конкурсу наукових доповідей серед молодих працівників атомної станції з соціального та профспілкового напрямків.

П'ятий рік поспіль на ЮУАЕС проходить конкурс наукових доповідей серед молодих співробітників підприємства. Проводиться він під патронатом Організації молоді атомної станції за підтримки адміністрації та профспілкового комітету ВП ЮУАЕС.

Мета конкурсу - стимулювання ініціативи, розкриття науково-технічного потенціалу, підвищення загального рівня знань, обмін досвідом, генерація нових ідей у молодих працівників, а також пошук нових шляхів оптимізації виробничого процесу.

Цього року на першому етапі конкурсу наукових доповідей у двох категоріях на розгляд журі було представлено 6 робіт. За звання автора кращої боролися четверо молодих фахівців ЮУАЕС з енергоремонтного підрозділу (ЕРП), служби наладки та випробувань обладнання (СНтаВО), реакторного цеху №2 (РЦ-2) та відділу ядерної безпеки (ВЯБ).

Конкурсна комісія у складі представників відділу соціального розвитку, профспілкового комітету та організації молоді оцінювала доповіді за такими критеріями як актуальність теми, можливість її практичного застосування, оформлення та представлення. Кожен учасник захищав свою роботу.

Після підбиття підсумків кращою у соціальній тематиці з великою перевагою в балах стала доповідь постійного учасника конкурсу та переможця галузевого змагання 2013 року - інженера з експлуатації обладнання атомної станції РЦ-2 В'ячеслава Губи на тему «Аналіз схем фінансування працівників ВП ЮУАЕС для придбання житла». У профспілковій тематиці з двох доповідей кращою визнана «Робота з молоддю» інженера з розрахунків і режимів ВЯБ Юрія Сінчука.

В'ячеслав Губа в інтерв'ю відомчим ЗМІ прокоментував свою перемогу так: «Беру участь в конкурсі вже 4 рік. Вважаю подібні конкурси дуже важливими для молодих працівників. Треба заявляти про себе, підвищувати рівень самоосвіти. Це всебічно розвиває. Зауваження членів конкурсної комісії з приводу своєї роботи вважаю конструктивними. Надалі я врахую всі побажання та рекомендації».

 25 березня в ВП ЮУЕС визначиться переможець третього - виробничого - напрямку. Автори призових робіт будуть нагороджені грошовими преміями, а трійка кращих (за напрямками) представить Южно-Українську АЕС на галузевому конкурсі наукових доповідей молодих працівників ДП «НАЕК «Енергоатом», який відбудеться 21 березня в Києві. 

 

На фото О.Запольського: переможці конкурсу (угорі) Вячеслав Губа, (унизу) Юрій Сінчук.  

Читайте також

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...