Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 10-16 лютого 2014 року
AA

Підсумки тижня: 10-16 лютого 2014 року

 Управління житлово-комунального господарства та будівництва:

Підготовлено звітні листи на обласні управління, відповіді на звернення та запитання мешканців міста, що надійшли на офіційний сайт міста, а також відповіді на листи інших управлінь виконавчого комітету. Виконується підготовка документів до участі у щорічному всеукраїнському конкурсі «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку». 10.02.2014 відбулася нарада з проблемних питань існуючих на території малоповерхової забудови. Виконано обстеження об'єктів комунальної власності з метою підготовки проектної документації для проведення капітального ремонту в 2014 році (вул. Дружби Народів, 32 та вул. Дружби Народів, 6). Підготовка звітів про виконання бюджетної програми місцевого бюджету.

13.02.2014 проведена нарада по передачі картотек до Южноукраїнського районного відділу Державної міграційної служби України у Миколаївській області.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Технічне  обслуговування –  47 ліфтів. Силами КП «ЖЕО» за кошти орендної плати виконано капітальний ремонт 2-х одиниць ліфтів за адресами пр. Комуністичний, 1 п.7 і вул. Дружби Народів, 42 п.7. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 19 житлових будинків. Поточний ремонт ліфтів – 2 одиниці (вул. Енергобудівників, 4 п.2; вул. Дружби Народів, 36). Виконано заміну дошок об’яв  в кількості 6-ти одиниць за адресами пр. Леніна, 6 п.1,2; пр. Комуністичний, 1 п.1,6,7; вул. Миру, 4 п.2. Виконано остіклення пожежних ящиків в кількості 2-х одиниць гуртожитку №1 по вул. Дружби Народів, 8. Виконано закриття дверей виходу на горище житлового будинку за адресою вул. Дружби Народів,  50 п.4. Виконано оштукатурювання цементним розчином апаратів виклику ліфтів та поріжків біля ліфтів житлових будинків по вул. Набережна Енергетиків, 7. Виконано ремонт лавки за адресою вул. Дружби Народів, 50 п.5.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

Усунення 7  підпорів  на каналізаційних мережах. Усунені свищі на трубопроводах гарячого водопостачання малоповерхової забудівлі за наступними адресами:  08.02.2014р. – Центральна, 4, Гардова, 4, 29, Володимирська, 5, 39, Козацька, 19, 27, Южна, 14;   09.02.2014р. - Козацька, 27;  10.02.2014 р – Степова, 22, Богдана Хмельницького, 3,  Южна, 13; 11.02.2014 – Центральна, 16, Гардова, 22, Козацька, 19.

10.02.2014 р.  з 8-00 год. до 17-00 год. відбулося відключення  гарячого  водопостачання  житлових будинків 4 мкр, у зв'язку з ремонтом запірної арматури на тепло розподільчому пункті ТРП-4А;

10.02.2014 р. з 8-00 год. до 12-00 год. відбулося відключення  гарячого та холодного   водопостачання  житлових будинків 4 кварталу, у зв'язку з ремонтом пожарного гідранту  на тепло розподільчому пункті ТРП- 7.

Усунений свищ на трубопроводі гарячого водопостачання гурт.7. Виконаний ремонт насосів мережної  води  в теплорозподільчому  пункті ТРП- 8 (набивка сальників). Виконаний ремонт насосу НЦ-2 в тепло розподільчому пункті ТРП-4А (заміна пальців). Виконується  ремонт  фекального насосу ФН-2  на КНС-3.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Благоустрій:

Прибирання міста: згідно періодичності. Вивезення сміття: згідно періодичності. Прибирання снігу трактором (сквер №2, дитячий майданчик «Казка», всі бульвари, вул. Молодіжна). Розчищення всіх лівневих решіток від снігу та льоду по дорогам міста. Очистка парковочних «карманів».

Ділянка озеленення:

Прибирання та вантаження сухих гілок – 1 причеп. Омолодження живоплоту (вул. Набережна Енергетиків) - 80м². Прибирання снігу (вул. Набережна Енергетиків). Чистка парковочних «карманів» (вул. Дружби Народів, пр. Леніна).

Енергоділянка:

Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Заміна ламп (вул. Енергобудівників - 3шт, вул. Дружби Народів – 1шт, автовокзал – 2шт, пр. Леніна – 1шт, вул. Паркова – 5 шт, в’їзд №1 – 3 шт) – 15 шт. Переклад реле часу згідно графіку (вул. Мира, пр. Леніна, б-р. Курчатова, пр. Комуністичний, б-р. Цвіточний, майдан ДК «Енергетик», Торговельний центр, Меморіал). Регулювання фотореле (вул. Дружби Народів, вул.. Енергобудівників, вул.. Маяковського, вул. Набережна Енергетиків). Заміна фотореле (ПУО №8, б-р. Шкільний). Демонтаж розбитого світильника (Меморіальний комплекс - торшер№3) – 1 шт. Відновлення лючков та клемних з’єднань (паркова зона «Олімп» - торшер №5,14). Відновлення лючков (ПУО №12, вул. Мира).

Інспекція з благоустрою міста Южноукраїнська:

Проведено (обстежень) перевірок – 14. Оформлено приписів (попереджень) – 3. Складено адміністративних протоколів – 0. Проведено рейдів – 3. Проведено бесід – 16. Підготовлено пропозицій – 0.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами:

Підготовка звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади, відповідей на щомісячні контролі, надання інформацій згідно табелю термінових та строкових донесень. Робота по виконанню плану заходів щодо усунення недоліків. Відпрацювано частково документацію евакоорганів міста. Відкориговано плани дій органів управління та сил цивільного захисту міста на різні види НС. Підготовлено розпорядження Про утворення та затвердження складу міської призовної комісії, організацію та проведення призову громадян України міста Южноукраїнська на строкову військову службу у квітні-травні 2014 року. Підготовлено проект рішення виконавчого комітету про затвердження Порядку надання субвенції з міського бюджету на укріплення матеріально-технічної бази правоохоронних органів в місті Южноукраїнськ. Проведено навчання серед посадових осіб місцевого самоврядування щодо заповнення декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру. Чіткий розподіл службової та приватної сфер у житті посадових осіб. Використання службового становища або статусу органу в незаконному отриманні матеріальних благ і переваг. Проведено 1 засідання ради громадськості.

На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 7 громадян. Взято участь у 2 рейдових перевірках дотримання Правил благоустрою та ліквідації стихійної торгівлі. Проведено 6 перевірок осіб умовно-достроково звільнених від відбуття покарання. Виконання інших доручень загального характеру.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення та надання допомоги сім'ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах (далі – СЖО), протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідано 37 сімей, в яких виховується 36 дітей,  та 6 осіб, з них:

- сім’ї, що опинилися в СЖО – 10;

- сім’ї, де існувала загроза або зафіксовані випадки вчинення насильства – 5;

- сім’ї/особи, в яких існує проблема інвалідності – 10;

- потенційні клієнти – 4;

- особи, звільнені з місць позбавлення волі/засуджені до покарань без позбавлення волі – 5;

- особи з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – 2;

- сім’ї опікунів/піклувальників – 7.

За карткою отримувача послуг надано 222 соціальні послуги, з них: сім’ям з дітьми – 181; особам – 41. Взято під соціальний супровід 4 сім’ї, які опинилися в СЖО. Під соціальним супроводом фахівців ЮМЦСССДМ перебуває 19 сімей і 3 особи, що опинилися в СЖО, 2 дитячі будинки сімейного типу, 2 прийомні сім’ї, яким надано 54 соціальні послуги, а також:

- сприяли у лікуванні - 1;

- проведено психодіагностику – 1;

- надано допомогу у вигляді речей – 1;

- сприяли у оформленні документів – 1;

- підвищено виховний потенціал – 7;

- навчено навичкам безпечному способу життя – 2.

10 та 12 лютого у загальноосвітніх школах міста проведені заняття з елементами тренінгу для учнів старших класів за темою «Формування усвідомленого батьківства серед молоді», охоплено 32 учні.

11 лютого в рамках «Дня Центру», у приміщенні кримінально-виконавчої інспекції проведено профілактичні бесіди з  молоддю, яка засуджена до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі. Питаннями для обговорення стали проблеми міжособистісних стосунків з батьками та найближчими родичами та ведення здорового способу життя. Роботою охоплено 4 особи.

11 лютого  директор ЮМЦСССДМ провела зустріч з відпочиваючими територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська. Відпочиваючих ознайомлено про види соціальної підтримки осіб похилого віку, послуги і процедуру їх надання установами та закладами міста.

12 лютого проведено чергове заняття Школи відповідального батьківства за темою: «Як подолати дитячу агресію», роботою охоплено 7 батьків.

Управління освіти:

10.02.2014 - Проведено перевірку стану правової освіти у ЮПМЛ спільно з управлінням юстиції. Проведено інструктивно-методичну нараду для практичних психологів/соціальних педагогів, що атестуються у 2013-2014 н.р. Направлено на міські курси з цивільного захисту працівників освітніх закладів (відповідно плану). Відправлена робота спеціаліста з охорони праці ЮЗШ №2 на Всеукраїнський  огляд-конкурс охорони праці.

11.02.2014 - Підготовлено інформацію про заходи у закладах освіти щодо євроінтеграції. Підготовлено пакет документів про проведення моніторингу рівня життєвих цінностей учнів 10-11 класів для МОІППО.

12.02.2014 - Підведено підсумки конкурсу «За здорове харчування» (спільно з м. Первомайськ). Прийняли участь у засіданні експертної групи обласної атестаційної комісії для практичних психологів/соціальних педагогів. Проведено збори для бажаючих відвідати ВНЗ Польщі на базі ЮЗШ №4. Проведено перевірку знань посадових осіб з питань безпеки життєдіяльності.

13.02.2014 - Проведено позачергове засідання атестаційної комісії міського рівня.

14.02.2014 - Підготовлено до затвердження МОІППО річний план роботи міського методичного кабінету. Проведено інструктивно-методичну нараду для бібліотекарів закладів освіти. Проведені заходи до річниці виведення військ з Афганістану. Відбулась нарада робочої групи по участі у євро проекті.

Протягом тижня: підготовка до проведення атестації дошкільного навчального закладу №3.

Управління праці та соціального захисту населення:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту 782,6 за рахунок боргу щодо виплати заробітної плати на підприємстві ЮУ ВП КФП «Тепличний комбінат». Проведено 1 рейд з легалізації заробітної плати. Перевірено 10 суб’єктів підприємницької діяльності, виявлено 1 порушення. Прийнято 29 заяв для оформлення субсидій. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 17 малозабезпечених громадян та складено відповідні акти. 6 осіб, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 109 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська». 25 осіб проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».

12 лютого в управлінні праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбулося засідання консультативно-дорадчого органу (колегії) під головуванням начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіри Гехад.

14 лютого делегація від управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради на чолі з начальником управління Ельвірою Гехад, прийняла участь у мітингу присвяченому 25 річниці виведення військ колишнього СРСР з республіки Афганістан.          

Служба у справах дітей:

Прийнято  32 громадян на особистих прийомах. Прийняли участь у 4 судових засіданнях. Відвідали 14 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та ДБСТ сім’ї Арбуз. Повернуто до навчання 2 дітей, які не відвідували навчання без поважної причини. Відвідали 8 сімей опікунів та 4 усиновлювачів. Підготовлені проекти рішень на засідання виконавчого комітету. У КЗ ЦСПРД проведено святковий ранок до Дня св. Валентина.

Відділ архітектури та містобудування:

Надання відповіді заявникам по прийнятим рішенням міської ради, виконавчого комітету, розпорядженням міського голови виконується по мірі відпрацювання. Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 2; інші листи – 0. Розгляд вхідної документації (заяви, звернення, клопотання, листи) – 3. Підготовка проектів рішень для розгляду  Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень виконавчого комітету – 2, проекти рішень сесії – 0. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування – 5 громадян. Підготовка будівельних паспортів забудови земельної ділянки - надано 1 паспорт. Підготовка актів готовності приміщень (квартир) до експлуатації після проведеного перепланування - 4 акти.

Відділ земельних відносин та екології:

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 13 листів, надано 15 консультацій. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: підготовлено 3 додаткових угоди про зміну процентної ставки. Комісія з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам - затверджено рішення з визначення та відшкодування збитків на 12 суб’єктів. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету – 18 проектів рішень виконавчого комітету. Підготовка розпоряджень міського голови – 1.

Управління молоді, спорту та культури:

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради постійно здійснює контроль за виконанням розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету, міської ради та розпорядчих документів Миколаївської обласної державної адміністрації.

Відбувся мітинг до 25 –річниці виведення військ колишнього СРСР з республіки Афганістан. Проводиться збір документів на присвоєння почесного звання «Мати-героїня». Спортсмени КЗ «ЮДЮСШ» взяли участь у Чемпіонаті України з дзюдо серед юнаків та дівчат 1997-1999 років народження у місті Луцьку (9 місце – Южноукраїнськ). Відбувся турнір з дзюдо серед юнаків 2000-2002 років народження до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших Держав на базі  КЗ «ЮДЮСШ». У місті Первомайську розпочався обласний турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті воїнів інтернаціоналістів в Афганістані, тривав до 16 лютого. Відкриття експозиції у міському музеї «Козацької слави та військової техніки» до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-ої річниці виведення військ колишнього СРСР з республіки Афганістан.

Управління економічного розвитку:

Надано консультації на 2 усних та 5 у телефонному режимі звернення від споживачів з питань захисту їх прав.

11.02.2014 здійснено моніторинг цін на основні продукти харчування, хліб та нафтопродукти у торговельній мережі міста.

13.02.2014 здійснено обстеження суб’єктів господарювання які здійснюють діяльність на  ринку КП «Критий ринок м. Южноукраїнська» по вул. Молодіжній, 4а щодо належної експлуатації то організації обслуговування населення, захисту прав споживачів, відповідно до Правил торгівлі на ринках м. Южноукраїнська.

Проводиться робота щодо передачі майна з комунальної та державної форм власності (в тому числі будівля «Дитячої поліклініки», дизель-генератор, транспортні засоби, будівлі). Проводиться аналіз звітів по результатам інвентаризації комунальних підприємств міста та реєстрів руху майна територіальної громади Южноукраїнської міської ради, здійснювалось узагальнення. Здійснюється передприватизаційна підготовка об’єктів ініційованих на включення до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації (відчуженню). Проводяться заходи щодо ліквідації комунального підприємства «Південсервіс». Проводився аналіз прогнозних макропоказників соціально-економічного розвитку міста Южноукраїнська на 2014 рік. Проводився аналіз показників соціально-економічного розвитку міста Южноукраїнська за 2013 рік. Проводився аналіз фінансових звітів комунальних підприємств про фактичне виконання плану за 2013 рік. Перевірялись фінансові плани та плани фонду оплати праці комунальних підприємств на 2014 рік.

Фінансове управління:

За період з 07.02.2014 –13.02.2014 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 1 114,8  тис. грн., в тому числі до загального фонду 896,2 тис. грн., до спеціального фонду  218,6 тис. грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 145,2 тис. грн. З державного бюджету у вигляді субвенцій перераховано 32,9 тис. грн., з обласного – 25,1 тис. грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатки в сумі 2870,0 тис. грн. з них на: виплату заробітної плати – 2 023,3 тис. грн.; оплату харчування – 129,0; оплату комунальних послуг – 223,6 тис. грн. а також 436,9 тис. грн. на: оплату послуг банку, системи «Ліга», послуг тривожної сигналізації, виконані роботи по благоустрою міста; підтримку КУ «Інформаційне агентство «Контакт»; обслуговування обладнання, оргтехніки, відшкодування за медикаменти хворим на цукровий діабет та хворим серцево-судинними захворюваннями, оплату послуг технічного обслуговування не побутового холодильного, вентиляційного та іншого електричного обладнання, виплату допомоги на поховання УБД, пільги окремій категорії громадян на електроенергію та квартплату; оплату податку на воду, відрядження, автопослуги. Також за рахунок субвенцій з державного та обласного бюджетів виплачено 57,2 тис. грн. на: виплату допомоги дітям, позбавленим батьківського піклування; матеріальну допомогу сім’ям загиблих та померлих УБД в Афганістані; виплату допомоги по догляду за інвалідом І чи ІІ групи внаслідок психічного захворювання. До державного бюджету вилучено 473,5 тис. грн.

 

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу  управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.        

 

 

Читайте також

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...