Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 03-09 лютого 2014 року
AA

Підсумки тижня: 03-09 лютого 2014 року

 Управління житлово-комунального господарства та будівництва:

Підготовлено звітні листи на обласні управління, відповіді на звернення та запитання мешканців міста, що надійшли на офіційний сайт міста, а також відповіді на листи інших управлінь виконавчого комітету. Виконується підготовка документів до участі у щорічному всеукраїнському конкурсі «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку». Взяли участь у нараді при міському голові про перейменування музейного комплексу.

4.02.2014р. відбулася нарада з розгляду питань щодо здійснення перевезень на спеціальні (дачні) маршрути та щодо перевезень пасажирів пільгової категорії.

5.02.2014р. відбулася нарада з розгляду питання вуличного освітлення клубного житлового комплексу «Шевченківський» за адресою вул. Молодіжна, 2а.

Формування напрямків, по яким будуть здійснюватися фінансування в 2014 році за кошти міського бюджету.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Технічне  обслуговування –  55 ліфтів. Силами КП «ЖЕО» за кошти орендної плати розпочато виконання капітального ремонту 2-х одиниць ліфтів за адресами пр. Комуністичний, 1 п.7 і вул. Дружби Народів, 42 п.7. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 12 житлових будинків. Поточний ремонт ліфтів – 4 одиниці (вул. Набережна Енергетиків, 45 п.2 (вантажо-пасажирський); пр. Комуністичний, 2 (вантажо-пасажирський); пр. Комуністичний, 1 п.4; б-р Шевченка, 2 (вантажо-пасажирський)). Виконувалось прибирання від снігу прибудинкових територій по ЖЕД – 1; 3; 4. Виконано заміну штапика і остіклення вікон на сходових клітинах житлових будинків за адресами вул. Дружби Народів, 33Б; 17. Встановлено пружини на вхідні двері житлового будинку за адресою вул. Дружби Народів, 31 п.3. Виконано закриття дверей виходу на покрівлі і горища житлових будинків за адресами б-р Шевченка, 3; 8; вул. Набережна Енергетиків, 27; пр. Леніна,13; вул. Дружби Народів, 29; 50; 56. Виконано оштукатурювання цементним розчином апаратів виклику ліфтів та поріжків біля ліфтів житлових будинків по вул. Дружби Народів, 33; 31А; пр. Комуністичний, 10 п.4. Виконано ремонт лавки за адресою пр. Комуністичний, 6 п.7; ремонт двері сміттєкамери за адресою вул. Молодіжна, 7 п.2.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

Усунення 7  підпорів  на каналізаційних мережах – по вул. Набережна Енергетиків, 7, 15, 43 ,  по вул. Миру, 4 – 2 підпора,  по бул. Цвіточному, 16. Усунені свищі на трубопроводах гарячого водопостачання малоповерхової забудівлі за наступними адресами:

01.02.2014р. – вул. Володимирська, 17; 03.02.2014р. – вул. Богдана Хмельницького, 5, вул. Козацька, 15, вул. Володимирська, 36;  06.02.2014 р – вул. Центральна, 4, вул. Володимирська, 39, 5, вул. Южна, 14, вул. Гардова, 4, 29,  вул. Козацька, 19, 27.

06.02.2014 р. з 10-50 год. до 11-45 год. відбулося відключення  гарячого  водопостачання  гурт. 7, 8  у зв'язку з усуненням пориву.

Виконано ремонт насосів гарячої води в теплорозподільчих пунктах ТРП-8, ТРП-1 (набивка сальників). Виконується  ремонт  фекальних насосів ФН-2 та ФН-4 на КНС-3. 

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Благоустрій:

Прибирання міста: згідно періодичності. Вивезення сміття: згідно періодичності. Прибирання снігу на пішохідних доріжках, сходинках, парках, скверах та дорогах. Посипання пішохідних доріжок. Розчищення липневих решіток. Завіз посипного матеріалу («Глобуси») – 4 причепи. Ремонт та встановлення гойдалки (дитячий майданчик «Казка» - Меморіальний комплекс) – 1 шт.

Ділянка озеленення:

Прибирання вантаження сухих гілок (пр. Леніна) – 1 причеп. Прибирання снігу (ДП «Чайка», Меморіальний комплекс, вул. Набережна Енергетиків).

Енергоділянка:

Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Регулювання пучкової апаратури. Заміна фотореле. Переклад реле часу згідно графіку.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами:

Підготовка звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади, відповідей на щомісячні контролі, надання інформацій згідно табелю термінових та строкових донесень. Робота по виконанню плану заходів щодо усунення недоліків. Відпрацювано частково документацію евакоорганів міста. Коригування та погодження планів дій органів управління та сил цивільного захисту міста на різні види НС. Розробка графіку накопичення міського матеріального резерву. Розроблено графіки проведення в 2014 році тренувань з питань цивільного захисту на об’єктах ЦЗ та ПНО міста. Підготовлено проект рішення виконавчого комітету про реєстрацію змін у статуті громадського формування з охорони громадського порядку. Підготовлено проект рішення виконавчого комітету про затвердження Порядку надання субвенції з міського бюджету на укріплення матеріально-технічної бази правоохоронних органів в місті Южноукраїнськ. Прийнято участь у засіданні адміністративної комісії. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 6 громадян. Підготовка положення про відділ цивільного захисту та посадові обов’язки працівників відділу. Проведена робота по організації виконання доручення голови облдержадміністрації від 22.01.2014 року № 151/0/05-60/3-14 (складні погодні умови). Виконання інших доручень загального характеру.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення та надання допомоги сім'ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах (далі – СЖО), протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідані 35 сімей, в яких виховується 38 дітей,  та 6 осіб, з них:

- сім’ї, що опинилися в СЖО – 7;

- одинокі матері – 2;

- сім’ї, де існувала загроза або зафіксовані випадки вчинення насильства – 2;

- багатодітні сім’ї – 4;

- сім’ї/особи, в яких існує проблема інвалідності – 9;

- потенційні клієнти – 4;

- особи, звільнені з місць позбавлення волі/засуджені до покарань без позбавлення волі – 6;

- особи з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – 1;

- сім’ї опікунів/піклувальників – 6.

За карткою отримувача послуг надано 252 соціальні послуги, з них: сім’ям з дітьми – 202; особам – 50. Взято під соціальний супровід 1 сім’ю, яка опинилася в складних життєвих обставинах. Під соціальним супроводом фахівців ЮМЦСССДМ перебуває 15 сімей і 3 особи, що опинилися в складних життєвих обставинах, 2 дитячі будинки сімейного типу, 2 прийомні сім’ї, яким надано 79 соціальних послуг, а також: налагоджено соціальні зв’язки - 2; проведено психодіагностику – 2; сприяли у працевлаштуванні – 2; сприяли у відновленні документу, що засвідчує особу – 1.

05 лютого в жіночій консультації відділенні «Клініка дружня до молоді» «Спеціалізованої медико-санітарної частини №2 Міністерства охорони здоров’я України», фахівцем із соціальної роботи здійснено прийом молодих осіб на основі принципів «дружнього підходу до молоді».

06 лютого спеціалістом Центру здійснено прийом у консультативному пункті ЮМЦСССДМ при пологовому відділенні, індивідуальною роботою охоплено 2 жінки.

Управління освіти:

04.02.2014 - Прийняли участь в роботі комісії по захисту прав дітей.

05.02.2014 - Проведена робоча нарада по підготовці до атестації працівників централізованої бухгалтерії. Проведені батьківські збори з батьками по поїздці до Польщі на весняних канікулах. Проведено семінар-практикум вчителів німецької мови на базі ЮЗШ № 3.

05.02.2014-06.02.2014 - У департамент освіти, науки та молоді обласної держадміністрації надано інформацію:

- «Про виконання заходів щодо інтеграції мігрантів в українське суспільство»;

 - про охоплення позашкільною освітою дітей у позашкільних закладах системи освіти, ДЮСШ  та дитячої школи мистецтв;

- про охоплення позашкільною освітою соціально незахищених дітей.

06.02.2014 - В СМСЧ №2 надано списки  дітей «групи ризику». Підготовлено інформацію в виконком міської ради «Про виконання заходів щодо інтеграції мігрантів в українське суспільство». Відправлені роботи учнів на конкурс-захист науково-дослідницьких робіт МАН в м. Миколаїв.

07.02.2014 - Надано інформацію на розпорядження ОДА № 220 у службу у справах дітей «Про виконання Конвенції ООН про права дитини». Проведено методичну нараду на базі ДНЗ №3 для практичних психологів дошкільних навчальних закладів.

08.02.2014 - Проведені змагання на кубок Сергія Кисельова на базі ЮЗШ №4.

Протягом тижня: 2-вчителя взяли участь в заключному турі конкурс «Вчитель року» в м. Миколаїв; підготовлені і видані  направлення для оформлення дітей в дошкільні навчальні заклади.

Постійно виконується: відвідуються  уроки  вчителів , які атестуються; перевірена кошторисна документація на ремонтні роботи у закладах освіти; проводиться робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти; здійснювалось обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; проведена відповідна робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.

Управління праці та соціального захисту населення:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту 782,6 за рахунок боргу щодо виплати заробітної плати на підприємстві ЮУ ВП КФП «Тепличний комбінат», поточна заробітна плата виплачується. Проведено 1 рейд з легалізації заробітної плати, перевірено 4 суб’єкти підприємницької діяльності, порушень не виявлено. Прийнято 18  заяв для оформлення субсидій. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 18 малозабезпечених громадян та складено відповідні акти. 6 осіб, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 109 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська». 25 осіб проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».

4 лютого відбулася зустріч заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослави Нікітіної, директора територіального центру Олени Богачової та лікаря – терапевта відділення  Наталі Сухіної  з відпочивальниками відділення.

З метою інформування населення, щодо раннього виявлення та діагностики раку, 5 лютого відбулася зустріч зі студентами «університету третього віку".          

Служба у справах дітей:

Прийнято  27 громадян на особистих прийомах. Прийняли участь у 3 судових засіданнях. Відвідали 10 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та ДБСТ сім’ї Арбуз. Відвідали 7 сімей опікунів. Прийняли участь в комісії по дітям-інвалідам СМСЧ -2. Підготовлено 4 висновки до суду про позбавлення батьківських прав. Проведено комісію з питань захисту прав дітей.

Відділ архітектури та містобудування:

Надання відповіді заявникам по прийнятим рішенням міської ради, виконавчого комітету, розпорядженням міського голови виконується по мірі відпрацювання. Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 1; інші листи – 5. Розгляд вхідної документації (заяви, звернення, клопотання, листи) – 9. Підготовка проектів рішень для розгляду  Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень виконавчого комітету – 1, проекти рішень сесії – 0. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування – 9 громадян. Підготовка містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки – 1.

06.02.2014 - Прийняття участі в нараді щодо перейменування меморіалу воїнам – визволителям.

Відділ земельних відносин та екології:

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 6 листів, надано 21 консультацій. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: підготовлено 2 додаткових угоди про зміну процентної ставки. Комісія з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам - затверджено рішення з визначення та відшкодування збитків на 12 суб’єктів. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету – 8 проектів рішень виконавчого комітету. Підготовка розпоряджень міського голови – 1.

Управління молоді, спорту та культури:

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради постійно здійснює контроль за виконанням розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету, міської ради та розпорядчих документів Миколаївської обласної державної адміністрації.

Відбувся щорічний турнір з міні-футболу серед учнів шкіл міста Южноукраїнська на Кубок пам’яті Сергія Кісельова. Відправлено пакет документів на Плавіна Богдана – спортсмена ККСС «Олімп» відділення плавання та Тімашкова Юрія – спортсмена КЗ «ЮДЮСШ» відділення дзюдо та сумо, на присвоєння їм стипендії Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді в розбудові України. Протягом тижня відділом молоді та спорту видано 1 посвідчення  дорослим і 2 багатодітним родинам. Підготовка заходів до мітингу та святкового концерту присвяченого 25-річниці виведення військ колишнього СРСР з республіки Афганістан. Міським музеєм «Козацької слави та військової техніки» проводиться збір інформаційного матеріалу, фотоматеріалу, розширення постійно діючої експозиції «Цей одвічний біль Афганістану…»до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-ої річниці виведення військ колишнього СРСР з республіки Афганістан.

Фінансове управління:

За період з 31.01.2014 – 06.02.2014 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 3 984,8 тис. грн., в тому числі до загального фонду 3 823,0 тис. грн., до спеціального фонду  161,8 тис. грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 3 499,9 тис. грн. З державного бюджету у вигляді субвенцій перераховано 2 603,2 тис. грн., з обласного - 8,7 тис. грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатки в сумі 3275,4 тис. грн. з них на: виплату заробітної плати – 192,6 тис. грн.; оплату комунальних послуг – 423,7 тис. грн. а також 25,2 тис. грн. на: навчання студента; матеріальну допомогу онкохворим; оплату послуг банку, зв’язку, Інтернету, системи «Ліга», складування ТПВ, системного супроводження ПЗ «М.Е.Док», послуг охорони ВДРВ; надання оголошень в ЗМІ; відрядження; оплату прямого ефіру. Також за рахунок субвенцій з державного та обласного бюджетів виплачено 2633,9 тис. грн. на виплату допомоги: у зв’язку з вагітністю і пологами; на дітей до 3-х років; одноразової допомоги при народженні дитини; по опіці та піклуванню; одиноким матерям; тимчасової державної допомоги дітям, при усиновленні дитини, дітям інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам, пільги окремій категорії громадян з послуг зв’язку та компенсаційні виплати за пільговий проїзд на залізничному транспорті. До державного бюджету вилучено 2 108,0 тис. грн.

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу  управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.         

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 02.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 02 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Зарахування до страхового стажу періоду догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку для розрахунку страхової виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до частини 1 статті 14 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціа...

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...