Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 27-31 січня 2014 року
AA

Підсумки тижня: 27-31 січня 2014 року

 Управління житлово-комунального господарства та будівництва:

Підготовлено звітні листи на обласні управління, відповіді на звернення та запитання мешканців міста, що надійшли на офіційний сайт міста, а також відповіді на листи інших управлінь виконавчого комітету, формування бюджету на 2014 рік. Прийняли участь у комісійному обстеженні незадовільного стану торцевої стінової панелі квартири №172 за адресою вул. Дружби Народів, 46. Перевірено акти виконаних робіт КП СКГ по утриманню об'єктів благоустрою загального користування за січень 2014року. Підготовлено Проект «Автономне освітлення територій загального користування та прибудинкових територій міста Южноукраїнська з впровадженням світлодіодних світильників на сонячних батареях» для участі у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. Проведено перевірку ДАБІ наступних об'єктів: капітальний ремонт покрівлі за адресою проспект Леніна, 27; реконструкція вул. Молодіжної (освітлення).

 

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Технічне обслуговування – 63 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 14 житлових будинків. Поточний ремонт ліфтів – 4 одиниці (вул. Набережна Енергетиків, 3 п.3; пр. Леніна, 18 п.7; пр. Комуністичний, 8 п.4; вул. Дружби Народів, 4 п.2). Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків (усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 24 ж/будинки; усунення засмічень каналізаційних мереж – 58 одиниць; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 21 одиниця, заміна окремих ділянок трубопроводів холодного і гарячого водопостачання, опалення, водовідведення – 4 ж/будинки (пр. Комуністичний, 7; вул. Набережна Енергетиків, 19; 15; вул. Енергобудівників, 3); усунення повітряних пробок з системи опалення, ГВП – 163 стояки. Виконувалось прибирання від снігу прибудинкових територій по ЖЕД – 1; 3; 4. Виконано ремонт рам і остіклення вікон на сходових клітинах житлових будинків за адресами вул. Енергобудівників,15; пр. Леніна, 17; 27; 31; б-р Цвіточний,7; вул. Дружби Народів,35; пр. Комуністичний, 7; вул. Наб. Енергетиків, 5; 17; вул. Миру, 6; б-р Шкільний, 6. Встановлено пружини на тамбурні двері житлових будинків за адресами пр. Комуністичний, 2; б-р Шевченка, 2; ; вул. Наб. енергетиків, 49. Виконано закриття слухових вікон на горище житлового будинку по б-ру Шевченка, 2. Закріплені оцинковані фартухи на машинному приміщенні житлового будинку по вул. Дружби Народів, 6.

 

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

Усунення 4 підпорів на каналізаційних мережах. Усунені свищі на трубопроводах гарячого водопостачання малоповерхової забудівлі за наступними адресами: вул. Центральна, 15, вул. Володимирська, 13, 26, вул. Южна, 12, 14, вул. Гардова, 13, вул. Богдана Хмельницького, 20. Виконано ремонт насосів мережної води СН в теплорозподільчих пунктах ТРП- 4А, ТРП-9 (набивка сальників). Виконано прочищення фекальних насосів ФН-2 та ФН-4 на КНС-2. Виконані ремонтні роботи фекального насосу ФН-3 на КНС-3. Ведуться ремонтні роботи насоса гарячої води НГВ-1 на теплорозподільчому пункті ТРП-6 (ремонт електродвигуна).

 

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Благоустрій:

Прибирання міста: згідно періодичності. Вивезення сміття: згідно періодичності. Прибирання снігу на пішохідних доріжках, сходинках, парках, скверах та дорогах. Посипання пішохідних доріжок.

Ділянка озеленення:

Кронування тополі (пр. Леніна). Прибирання снігу (сквер№2).

Енергоділянка:

Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Відновлення битого світильника (парк «Перемоги»). Регулювання, заміна фотореле. Переклад реле часу згідно графіку. МПЗ – регулювання фотореле, реле часу, пучкової апаратури.

 

Інспекція з благоустрою міста Южноукраїнська:

Проведено (обстежень) перевірок – 10. Оформлено приписів (попереджень) – 1. Складено адміністративних протоколів – 0. Проведено рейдів – 3. Проведено бесід – 12. Підготовлено пропозицій – 0.

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами:

Підготовка звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади, відповідей на щомісячні контролі, надання інформацій згідно табелю термінових та строкових донесень. Робота по виконанню плану заходів щодо усунення недоліків. Відпрацювано частково документацію евакоорганів міста. Підготовлено матеріали та проведено чергове засідання комісії ТЕБ та НС. Підготовлено запити до 20 ОГД щодо забезпеченості працівників засобами індивідуального захисту. Відпрацьовано документацію хімічного та радіаційного спостереження відповідальними черговими управління. Розміщення на офіційному сайті міста штормових попереджень та пам'яток з безпеки життєдіяльності у зимовий період. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 5 громадян. Надано методичну допомогу 2 об'єктам цивільного захисту міста. Опрацювання рішення виконавчого комітету про реєстрацію змін у статуті громадського формування з охорони громадського порядку. Прийнято участь у засіданні спостережної комісії. Підготовка положення про відділ цивільного захисту та посадові обов’язки працівників відділу. Проведена робота по організації виконання доручення голови облдержадміністрації від 22.01.2014 року № 151/0/05-60/3-14 (складні погодні умови). Виконання інших доручень загального характеру.

 

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення та надання допомоги сім'ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах (далі – СЖО), протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідані 39 сімей та 3 особи, з них:

- сім’ї, що опинилися в СЖО – 13;

- одинокі матері – 4;

- сім’ї, де існувала загроза або зафіксовані випадки вчинення насильства – 1;

- багатодітні сім’ї – 1;

- сім’ї/особи, в яких існує проблема інвалідності – 7;

- потенційні клієнти – 3;

- особи, звільнені з місць позбавлення волі/засуджені до покарань без позбавлення волі – 6;

- особи з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – 1;

- сім’ї опікунів/піклувальників – 3.

За карткою отримувача послуг надано 287 соціальних послуг, з них: сім’ям з дітьми – 263; особам – 24. Взято під соціальний супровід 2 сім’ї, які опинилися в СЖО. Під соціальним супроводом фахівців ЮМЦСССДМ перебуває 15 сімей і 2 особи, що опинилися в СЖО, 2 дитячі будинки сімейного типу, 2 прийомні сім’ї, яким надано 130 соціальних послуг, а також:

- сприяли в оформленні виплати при народженні дитини - 1;

- надана допомога одягом та взуттям – 1;

- сприяли у реєстрації дітей – 2;

- сприяли в отриманні ордера на житло – 1;

- сприяли влаштуванню дітей до загальноосвітнього та дошкільного начального закладу – 1;

- сприяли вирішенню соціально-побутових проблем – 1.

28 січня проведено засідання дорадчого органу з розгляду питань щодо взаємодії суб’єктів соціальної роботи з метою комплексного вирішення питань сімей та осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах.

29 січня в жіночій консультації відділенні «Клініка дружня до молоді» «Спеціалізованої медико-санітарної частини №2 Міністерства охорони здоров’я України», фахівцем із соціальної роботи здійснено прийом молодих осіб на основі принципів «дружнього підходу до молоді».

29 січня проведено заняття для слухачів «Школи відповідального батьківства» за темою: «Розвиваємо здібності своєї дитини».

 

Управління освіти:

27.01.2014 - У департамент освіти, науки та молоді обласної держадміністрації надано інформацію про стан розвитку позашкільних навчальних закладів та про спортивні споруди загальноосвітніх навчальних закладів. Підготовлена інформація в газету «Контакт» для рубрики «Куточок для батьків». Підготовлено інформацію в управління молоді, спорту та культури міської ради «Про заходи вшанування пам'яті жертв Голодомору 1932-33 р.р.», «Заходи до Дня вшанування учасників бойових дій в Афганістані та до Дня захисників Вітчизни».

28.01.2014 - Підготовлено інформацію в управління праці та соціального захисту населення міської ради «Про виконання заходів з реалізації Концепції державної міграційної політики». Учениця гімназії Заріцька Анжела взяла участь в IV Всеукраїнському конкурсі «Знавці української мови ім. Петра Яцика». Проведена робоча нарада заступником міського голови з керівниками загальноосвітніх закладів. Прийняли участь в координаційній раді по сім’ям, які опинились в складних життєвих умовах.

29.01.2014 - Підготовлено заявку від загальноосвітніх навчальних закладів на участь в історичному конкурсі «Лелека-2014». Прийняли участь в засіданні комісії по ТЕБ та НС. Колектив управління освіти відвідав виставку в міському музеї в рамках заходів до Соборності України.

30.01.2014 - Проведено засідання творчої групи практичних психологів дошкільних навчальних закладів на базі ДНЗ №8. Проведена робоча нарада з керівниками закладів освіти (за участю заступника міського голови) по розгляду поточних робочих питань. Проведено І етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН.

31.01.2014 - Підготовка звіту для МОІППО про використання програм, курсів за вибором, спецкурсів та факультативів в закладах освіти міста. Проведена нарада з робочою групою по підготовці до участі в Євро проектах.

Протягом тижня: надання консультації по підготовці методичних розробок педагогів, які атестуються на присвоєння звання «учитель-методист», «вихователь-методист». Підготовлені і видані направлення для оформлення дітей в дошкільні навчальні заклади.

Постійно виконується: перевірення кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти, проводиться робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти, здійснюється обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти, проведена відповідна робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.

 

Управління праці та соціального захисту населення:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту 782,6 тис. грн. за рахунок боргу щодо виплати заробітної плати на підприємстві ЮУ ВП КФП «Тепличний комбінат», поточна заробітна плата виплачується. Прийнято 13 заяв для оформлення субсидій. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 17 малозабезпечених громадян та складено відповідні акти. 4 особи, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 110 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська». 25 осіб пройшли оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».

27 січня завітали до Ковбаси Олександри Андріївни та Комогорової Галини Григорівни – учасниць блокади Ленінграду.

28 січня відбулося засідання робочої групи з підготовки та проведення в місті Южноукраїнську обласної естафети «Слава визволителям України» під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослави Нікітіної, за участю заступника начальника управління Лариси Заболотної.

28 січня в актовій залі ЮЗШ № 3 відбулася зустріч учасників бойових дій в Афганістані з керівниками органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, депутатами Южноукраїнської міської ради.

 

Служба у справах дітей:

Прийнято 23 громадян на особистих прийомах. Прийняли участь у 3 судових засіданнях. Відвідали 9 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та дитячий будинок сімейного типу сім’ї Арбуз. Відвідали загальноосвітню середню школу №2 з питань навчання вихованців дитячого будинку сімейного типу. Підготовлено 2 висновки до суду про позбавлення батьківських прав та 1 висновок щодо визначення місця проживання.

30.01.2013 проведений рейд «Діти вулиці».

Проводиться підготовча робота щодо проведення комісії з питань захисту прав дітей. У комунальному закладі Центр соціально-психологічної реабілітації дітей проведено день пожежної безпеки.

 

Відділ архітектури та містобудування:

Надання відповіді заявникам по прийнятим рішенням міської ради, виконавчого комітету, розпорядженням міського голови виконується по мірі відпрацювання. Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 2; інші листи – 4. Розгляд вхідної документації (заяви, звернення, клопотання, листи) – 6. Підготовка проектів рішень для розгляду Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень виконавчого комітету – 0, проекти рішень сесії – 4. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування – 6 громадян.

 

Відділ земельних відносин та екології:

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 11 листів, надано 16 консультацій. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: підготовлено 8 додаткових угод про зміну процентної ставки. Комісія з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам - затверджено 1 акт та розрахунок . Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету – 1 проект рішення виконавчого комітету. Підготовка розпоряджень міського голови – 1. Участь у засіданні сесії міської ради щодо розгляду земельних питань - прийнято 6 рішень.

 

Управління молоді, спорту та культури:

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради постійно здійснює контроль за виконанням розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету, міської ради та розпорядчих документів Миколаївської обласної державної адміністрації.

У ККСС «Олімп» відбувся матч Чемпіоната України з футзалу І ліги між командами «Енергія» (м. Южноукраїнськ) та «Київ – НПУ» (м. Київ).

26 січня у місті Южноукраїнську відбувся Чемпіонат області з футзалу, в якому взяли участь команди з міста Южноукраїнська, смт. Вознесенськ та с. Воєводське. В ході чемпіонату проведено 12 командних ігор.

Відбувся круглий стіл на тему: «Молодь - наше майбутнє» з представниками громадських організацій, соціальних служб та міліцією. Підготовка заходів до мітингу, присвяченого 25-річчю виведення військ колишнього СРСР з республіки Афганістан. Підготовка пропозицій до Плану заходів з відзначення Дня Європи в Миколаївській області у 2014 році.

 

Управління економічного розвитку:

Надано консультації на 2 усних та 1 у телефонному режимі звернення від споживачів з питань захисту їх прав.

28.01.2014 здійснено моніторинг цін на основні продукти харчування, хліб та нафтопродукти у торговельній мережі міста.

Проводилась робота з хлібовиробниками з приводу забезпечення населення міста Южноукраїнська хлібом. Питання знаходиться на контролі. Здійснюється передприватизаційна підготовка об’єктів ініційованих на включення до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації (відчуженню). Забезпечувалось виконання заходів щодо подальшої ліквідації комунального підприємства «Південсервіс».

Проведено засідання конкурсної комісії 31.01.2014 по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська. На запит прокуратури підготовлено копії розпорядчих документів розпорядників бюджетних коштів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради щодо створення комітетів з конкурсних торгів, річних планів закупівель на 2014 рік та додатків до річних планів на 2014 рік. Опрацьовуються заходи щодо реалізації Програми соціально-економічного розвитку міста Южноукраїнська на 2013 -2015 роки за 2013 рік, затверджені рішенням Южноукраїнської міської ради від 25.12.2012 № 778. Доопрацьовано та направлено до дирекції Всеукраїнського конкурсу сприяння розвитку місцевого самоврядування проект, яким передбачено створення Єдиного розрахункового центру. Здійснювалась перевірка штатних розписів КП ЖЕО, КП ТВКГ, ДП «Абонентський Відділ» КП ТВКГ у зв’язку передачею функцій з обслуговування внутріньошбудинкових мереж ДП «Абонентський Відділ» КП ТВКГ.

 

Фінансове управління:

За період з 24.01.2014 – 30.01.2014 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 1 982,0 тис. грн., в тому числі до загального фонду 1 912,7 тис. грн., до спеціального фонду 69,3 тис. грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 1 097,7 тис. грн. З державного бюджету у вигляді субвенцій перераховано 24,0 тис. грн., з обласного - 9,4 тис. грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатки в сумі 3036,9 тис. грн. з них на: виплату заробітної плати – 2 776,8 тис. грн., придбання продуктів харчування – 208,1 тис. грн.; оплату комунальних послуг – 2,2 тис. грн. а також 38,7 тис. грн. на: послуги банку, зв’язку, відрядження, придбання медикаментів для учасників Великої Вітчизняної війни, поповнення мобільного рахунку, технічне обслуговування непобутового холодильного та вентиляційного обладнання в закладах освіти, придбання призів, фінансова підтримка громадських організацій, надання оголошень в ЗМІ, послуги технічного обслуговування іншого тех. обладнання, придбання запчастин, масла промивного. Також за рахунок субвенцій з державного та обласного бюджетів виплачено 11,1 тис. грн. на: передплату періодичних друкованих видань для УБД, зубопротезування та придбання медикаментів для постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС. До державного бюджету вилучено 2 012,1 тис. грн.

 

 

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.

 

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...