Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася 46 сесія Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулася 46 сесія Южноукраїнської міської ради

30 січня відбулася 46 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Євгена Квасневського.

У пленарному засіданні взяв участь 31 депутат Южноукраїнської міської ради, секретар міської ради Галина Поліканіна, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лілія Грабовенко, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна та Дмитро Судаков, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Телятник, начальники управлінь та відділів місцевого самоврядування, прокурор міста Олег Коцюба, який проінформував про стан законності, заходи щодо її зміцнення, результати діяльності на території міста за 2013 рік, виконуючий обов’язки начальника міського відділу УМВС України в Миколаївської області Олександр Довганюк, який відповів на запитання депутатів міської ради, а також засоби масової інформації.

Міська рада прийняла рішення «Про бюджет міста Южноукраїнська на 2014 рік, затвердила план роботи Южноукраїнської міської ради VI cкликання на 2014 рік, переліки об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації (відчуженню) та які не підлягають приватизації (відчуженню) в 2014 році та заслухала звіт міського голови щодо здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності виконавчими органами Южноукраїнської міської ради у 2013 році.

З метою залучення фінансового ресурсу Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування міська рада затвердила проекти «Єдиний розрахунковий центр як інноваційна складова реформування житлово-комунальної галузі», «Автономне освітлення територій загального користування та прибудинкових територій міста Южноукраїнська з впровадженням світлодіодних світильників на сонячних батареях», «Фізична реабілітація дітей з особливими потребами – крок до повноцінного життя».

З метою організації проведення звітування депутатів Южноукраїнської міської ради про свою роботу у 2013 році перед виборцямиприйнято рішення про організацію звітів депутатів Южноукраїнської міської ради.

Також, прийняті рішення про приватизацію житла, присвоєння поштової адреси, розміщення стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та з питань врегулювання земельних відносин в місті.

Міська рада, обговоривши суспільно-політичну ситуацію в державі, підтримала звернення депутатів Миколаївської обласної ради:

«Звернення Миколаївської обласної ради до Президента України щодо забезпечення захисту безпеки громадян, суспільства і держави

Ми, депутати Миколаївської обласної ради, керуючись інтересами жителів нашої області, висловлюємо рішучий протест проти подій, що розгортаються в м.Києві, і вимагаємо негайного відновлення законності і порядку.

Хвиля насильства, що розповсюджується вулицями Києва, є результатом численних радикальних закликів і заяв безвідповідальних політиків, які вже два місяці лунають зі сцени на Майдані Незалежності. Лунають з вуст тих, хто фактично узурпував право народу на висловлення своєї позиції і перетворив мирне зібрання громадян у поле битви. Опозиційні вожді втратили контроль над ситуацією. Агресивний натовп екстремістів, що готовий змести все на своєму шляху, - це і є найголовніший підсумок Майдану. Розгул насильства має бути негайно зупинений. Найголовніше зараз - не допустити державного перевороту в Україні. Ми висловлюємо підтримку діям Глави держави, що спрямовані на відновлення миру і стабільності в країні, і закликаємо:

Президента України - зробити все необхідне для збереження цілісності України і захисту конституційного ладу у державі;

правоохоронні органи - в рамках законодавства оперативно реагувати на всі дії бойовиків і екстремістів, від початку припиняти будь-які спроби розпалити полум'я громадянського протистояння;

представників опозиції - дати справедливу оцінку подіям на вулиці Грушевського в місті Києві та відкликати своїх прихильників з вуличних барикад;

міжнародну громадськість - утриматися від заяв, що можуть призвести до ескалації конфлікту;

представників засобів масової інформації - виважено та об'єктивно висвітлювати ситуацію в країні, пам'ятати про можливі фатальні наслідки спотворення поширюваної інформації.

Ми не маємо права допустити розвалу нашої держави. Шляхи виходу із ситуації, що склалася, мають обговорюватися і вирішуватися виключно за столом переговорів, а не із застосуванням сили на вулицях міст України.

Прийнято на ХХ позачерговій сесії Миколаївської обласної ради шостого скликання

23 січня 2014 року»

Народний художній вокальний колектив "Адажіо" (керівник Янкул Л.В.)

Виконання Державного гімну України

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...