Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 20-26 січня 2014 року
AA

Підсумки тижня: 20-26 січня 2014 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва:

Підготовлено звітні листи на обласні управління, відповіді на звернення та запитання мешканців міста, що надійшли на офіційний сайт міста, а також відповіді на листи інших управлінь виконавчого комітету, формування бюджету на 2014 рік. У зв'язку зі зверненням мешканки міста Фурси Л.І.  проведено комісійне обстеження зелених насаджень за адресою проспект Леніна, 6. Перевірено акти виконаних робіт КП СКГ по утриманню об'єктів благоустрою за січень 2014року. Перевірено штатний розклад КП ЖЕО, КП ТВКГ та ДП «АВ». У зв'язку з погіршенням погодних умов за період з 19 по 24 січня 2014 року КП СКГ та КП ЖЕО були проведені заходи з ліквідації наслідків снігопаду на дорогах, тротуарах, прибудинкових територіях міста. При цьому було задіяно: 10 одиниць спецтехніки; 120 осіб КП; посипка ПЩС – 141 т; розчищено від снігу: доріг-417,74 км, тротуарів-374,3 тис. м2, прибудинкових територій-571,22 тис. м2. 

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Технічне  обслуговування –  60 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 12 житлових будинків. Поточний ремонт ліфтів – 2 одиниці ( вул. Енергобудівників, 5 п.1; пр. Леніна, 8 п.5). Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків (усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 20 ж/будинків; усунення засмічень каналізаційних мереж – 90 одиниць; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 55 одиниць, заміна окремих ділянок трубопроводів холодного і гарячого водопостачання, опалення, водовідведення – 7 ж/будинків (пр. Леніна, 11; пр. Комуністичний, 7; 8; вул. Набережна Енергетиків, 37; 19; вул. Дружби Народів, 6; вул. Миру, 8; вул. Енергобудівників, 2); усунення повітряних пробок з системи опалення, ГВП – 173 стояки. Виконувалось прибирання від снігу прибудинкових територій по ЖЕД – 1; 3; 4. 

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

20.01.2014 р. з 11-00 год. до 17-00 год. відбулося відключення  гарячого водопостачання по вулиці Гардовій малоповерхової забудівлі,  у зв'язку з заміною трубопроводів.

21.01.2014 р. з 10-30 год. до 17-00 год. відбулося відключення  теплопостачання по вул. Спортивній в районі стадіону „Олімп”,  у зв'язку з усуненням пориву та заміною відводу.

Усунення 6 підпорів на каналізаційних мережах – по пр. Леніна, 26, бул. Шевченко, 4,  вул. Миру, 10, Наб.Енергетиків, 5, вул. Дружби Народів, 31Б,  33А. Усунені свищі на трубопроводах гарячого водопостачання малоповерхової забудівлі за наступними адресами: вул. Володимирська, 15, 17, вул. Костянтинівська, 7, вул. Южна, 12, 14, вул. Сонячна , 1, вул. Козацька, 27. Виконано ремонт насоса мережної води  СН-2  в теплорозподільчому пункті ТРП- 3  (набивка сальників). Виконано заміну сальникової набивки на фекальному насосі ФН-3  на КНС-2. Ведуться ремонтні роботи фекального насосу ФН-3 на КНС-3. Ведуться ремонтні роботи з усунення  свищу трубопроводу гарячої води по вул. Миру, 10. Ведуться ремонтні роботи з усунення пориву трубопроводу теплопостачання по вул. Молодіжна, 7, 7А. Ведуться роботи з благоустрою міста після виконання ремонтних робот. 

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Благоустрій:

прибирання міста: згідно періодичності; вивезення сміття: згідно періодичності.

Зачистка міста від снігу та льоду. Посипка тротуарних доріжок, пішохідних переходів, зупинок, сходів протиожеледною сумішшю. Посипання доріг загального користування міста протиожеледною сумішшю.

Ділянка озеленення:

Зачистка міста від снігу в ручну та МГТ.

Енергоділянка:

Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Перевод реле часу, згідно графіку. Заміна ламп у світлофорі: 2 шт. Встановлення пошкоджених світильників на Меморіальному комплексі: 4 шт.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами: 

 

Підготовка річних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади, відповідей на щомісячні контролі, надання інформацій згідно табелю термінових та строкових донесень. Робота по виконанню плану заходів щодо усунення недоліків. Відпрацювано частково документацію евакоорганів міста. Підготовлено матеріали на чергове засідання комісії ТЕБ та НС. Проведена робота по виконанню розпорядження голови облдержадміністрації від 20.12.2013 № 394-р "Про заходи з йодної профілактики населення 30-км зони навколо ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК "Енергоатом". На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 4 громадянина. Надано методичну допомогу 2 об'єктам цивільного захисту міста. Підготовлено звіт мобілізаційної готовності. Проведена 1 рада громадськості на ГПОП. Перевірено за місцем мешкання 6 осіб УДЗ. Опрацювання рішення виконавчого комітету про реєстрацію змін у статуті громадського формування з охорони громадського порядку. Підготовлена відповідь на Указ Президента № 307. Долучення документів за 2013 рік до справ. Закриття справ. Підготовлено та затверджено номенклатуру справ. Підготовлено та затверджено план заходів щодо охорони державної таємниці. Підготовка положення про відділ цивільного захисту та посадові обов’язки працівників відділу. Проведена робота по організації виконання доручення голови облдержадміністрації від 22ю01.2014 року № 151/0/05-60/3-14 (складні погодні умови)Виконання інших доручень загального характеру. 

 

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення та надання допомоги сім'ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах (далі – СЖО), протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідані 36сімей та 5 осіб, з них:

- сім’ї, що опинилися в СЖО – 6;

- малозабезпечені сім’ї – 1;

- одинокі матері – 3;

- сім’ї, де існувала загроза або зафіксовані випадки вчинення насильства – 5;

- сім’ї опікунів/піклувальників – 3;

- багатодітні сім’ї – 3;

- пенсіонери – 1;

- сім’ї/особи, в яких існує проблема інвалідності – 13;

- особи, звільнені з місць позбавлення волі/засуджені до покарань без позбавлення волі – 6.

За карткою отримувача послуг надано 187 соціальних послуг, з них: сім’ям з дітьми – 177, особам – 10. Під час здійснення соціального супроводу сім’ям/особам надано 45 соціальних послуг, а також: отримано реєстрацію – 1; направлено до Миколаївського обласного центру соціально-психологічної реабілітації – 1.

20 січня спеціалістом Центру проведено семінар для безробітних  за темою: «Психологічні аспекти вибору професії», з метою підготовки до свідомого вибору професії, активного формування психологічних якостей та здібностей. 

 

22 січня в жіночій консультації відділенні «Клініка дружня до молоді» «Спеціалізованої медико-санітарної частини №2 Міністерства охорони здоров’я України», фахівцем із соціальної роботи здійснено прийом молодих осіб на основі принципів «дружнього підходу до молоді». 

 

Управління освіти:

19.01.2014 - Проведено обласний етап олімпіад з фізики.

З 20.01.2014 по 22.01.2014 проведені уроки ЗНО для всіх учнів 11-х класів.

20.01.2014 - Проведено попередній захист робіт слухачів МАН на базі ЮЗШ №3.

21.01.2014 - Проведено засідання круглого столу «Профілактика правопорушень серед неповнолітніх» на базі ЮЗШ №4.

22.01.2014 - Надано інформацію у департамент освіти, науки та молоді обласної держадміністрації та у службу у справах дітей міської ради «Про виконання Програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дітей». Проведені міські змагання з баскетболу (дівчата)  в рамках ХІІІ Спартакіади школярів. Пройшла перевірка правового виховання у ДНЗ №2 спільно з міськім управлінням юстиції.

23.01.2014 - Проведені міські змагання з баскетболу (юнаки) в рамках ХІІІ Спартакіади школярів. Брали участь у засіданнях оргкомітету по підготовці відзначення Дня вшанування пам'яті учасників бойових дій в Афганістані та відзначення Дня звільнення с. Костянтинівка та Миколаївської області від німецько-фашистських загарбників. Відбулась зустріч голови учнівського муніципалітету Новгородської Катерини з міськім головою Євгеном Квасневським. Відбулась робоча нарада з питань діяльності МНВК у перспективі.

24.01.2014 - Підведення підсумків конкурсу «За здоровий спосіб харчування», місто Первомайськ.

Протягом тижня: підготовлені і  видані  направлення для оформлення дітей в дошкільні навчальні заклади; закінчена підготовка проекту для участі у Всеукраїнському конкурсі проектів і програм розвитку місцевого самоврядування; проведені заходи до Дня Соборності в закладах освіти міста.

Постійно виконується: перевірення кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти, проводиться робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти, здійснюється обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти, проведена відповідна робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо. 

Управління праці та соціального захисту населення:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту 782,6 за рахунок боргу щодо виплати заробітної плати на підприємстві ЮУ ВП КФП «Тепличний комбінат», поточна заробітна плата виплачується. Прийнято 23 заяви для оформлення субсидій. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 28 малозабезпечених громадян та складено відповідні акти. 4 особи, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 113  громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська». 25 осіб проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».    

22 січня прийняли участь у святковому мітингу присвяченому Дню Соборності України, який відбувся  на площі біля пам’ятника Т.Г.Шевченка. Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Засідання пройшло під головуванням міського голови  Євгена Квасневського.  Прийняли участь у засіданні громадської комісії з житлових питань.

23 січня відбулося засідання консультативно-дорадчого органу (колегії) під головуванням начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіри Гехад.  Начальник відділу державних соціальних допомог Любов Демчевська прийняла участь у засіданні комісії з питань довготривалого безробіття в Южноукраїнському міському центрі зайнятості. В залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося засідання міського організаційного комітету з підготовки, організації та проведення в місті Южноукраїнську у 2014 році Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та відзначення 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан під головуванням міського голови Євгена Квасневського за участю начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіра Гехад.           

Служба у справах дітей:

Прийнято  19  громадян на особистих прийомах. Прийняли участь у 4 судових засіданнях. Відвідали 8 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Відпрацьовано 2 письмових звернення громадян. Виявлено та поставлено на облік 2 дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. 

 

22.01.14 – участь начальника служби у персональній співбесіді із співробітниками служби у справах дітей Миколаївської обласної державної адміністрації щодо здачі державної статистичної звітності . 

 

Відділ архітектури та містобудування:

Надання відповіді заявникам по прийнятим рішенням міської ради, виконавчого комітету, розпорядженням міського голови виконується по мірі відпрацювання. Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 3; інші листи – 5. Розгляд вхідної документації (заяви, звернення, клопотання, листи) – 8. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування – 6 громадян.

24.01.2014 - Проведення міжвідомчої комісії щодо можливості проведення перепланування квартири. 

Відділ земельних відносин та екології: 

 

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 7 листів, надано 18 консультацій. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: договір оренди земельної ділянки – 1 шт., додаткова угода про зміну % - 3 шт. Комісія з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам  - підготовлено на перевірку 1 акт та розрахунок . Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету та сесію міської ради – 1 проект рішення виконавчого комітету. Підготовка розпоряджень міського голови – 1. Участь у роботі робочої групи з перевірки меж земельної ділянки, що знаходиться в комунальній зоні №7 міста Южноукраїнськ - підготовлено висновки. 

 

Управління молоді, спорту та культури:

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради постійно здійснює контроль за виконанням розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету, міської ради та розпорядчих документів Миколаївської обласної державної адміністрації. Спеціалістами відділу культури здійснено відрядження до м. Миколаєва, з метою здачі річної звітності. До відділу молоді та спорту надійшло 3 повідомлення про скоєння насильства в сім’ях, спеціалістами  відділу було проведено роботу з членами даних сімей.

20 січня на базі ЮЗШ№1 проведено турнір з міні-футболу, присвячений Дню Соборності України.

Направлено 1 клопотання по присвоєнню першого спортивного розряду. Двом вихованцям з комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» присвоєно спортивні розряди.

22 січня проведено урочистий мітинг біля пам’ятного знаку Т.Г. Шевченка, присвячений Дню Соборності України.

У  комунальному закладі «Міська бібліотека для дітей »  оформлено виставку «У нас єдина мета – Україна свята », присвячену Дню Соборності та Свободи України. У комунальному закладі "Міська бібліотека для дорослих" оформлено інформаційно-тематичну виставку «Соборна. Вільна. Сильна». У комунальному закладі  "Дитяча школа мистецтв" пройшов концерт вихованців та викладачів музичного відділення для дітей комунального закладу  «Центр соціально – психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради», присвячений Дню Соборності та Свободи України.

22 січня у виставковій залі комунального закладу культури - музейного комплексу міста «Козацької слави та військової техніки»  відбулося офіційне відкриття експозиції «Соборність України: історія єднання» до 95-ї річниці проголошення Акту злуки УНР і ЗУНР, Дня Соборності та Свободи України. 

 

В управлінні молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради, а також в усіх комунальних закладах, що знаходяться в оперативному управлінні управління, розпочалася робота по підготовці заходів, присвячених 25-ій річниці виведення радянських військ з Афганістану. 

 

Управління економічного розвитку:

Надано консультації на 3 усних та 3 у телефонному режимі звернення від споживачів з питань захисту їх прав.

21.01.2014 здійснено моніторинг цін на основні - продукти харчування та нафтопродукти у торговельній мережі міста. Здійснено моніторинг цін на хліб у торговельній мережі міста.

22.01.2013 приймали участь у рейдовій перевірці комісії з легалізації зайнятості населення.

24.01.2013 приймали участь у комісії з довготривалого безробіття у Южноукраїнському  міському центру зайнятості населення.

Проводиться робота щодо передачі майна з комунальної та державної форм власності (в тому числі будівля «Дитячої поліклініки», дизель-генератор, транспортні засоби, будівлі).Здійсннювались організаційно-правові заходи щодо укладення договору про розірвання нотаріально посвідченого договору щодо придбання квартир від 18.12.2013. Проводився аналіз звітів по результатам інвентаризації комунальних підприємств міста та реєстрів руху майна територіальної громади Южноукраїнської міської ради, здійснювалось узагальнення.Здійснювалась підготовка рішень щодо руху майна підприємств комунальної форми власності.Здійснювалась перед приватизаційна підготовка об’єктів ініційованих на включення до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації (відчуженню). Забезпечувалось виконання заходів щодо подальшої ліквідації комунального підприємства «Південсервіс». Проводилась робота щодо розробки проекту, яким передбачено створення Єдиного розрахункового центру, для участі у Всеукраїнському конкурсі сприяння розвитку місцевого самоврядування. На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 13.08.2012 № 267-р «Про затвердження заходів щодо виконання у Миколаївській області Державної програми розвитку внутрішнього виробництва» до департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму ОДА направлено інформацію про хід виконання заходів за 2013 рік. На виконання доручення першого заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 29.05.2013 № 882/08-05-61/6-13 до департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму ОДА направлено щомісячний звіт про підсумки роботи у сфері соціально-економічного розвитку м. Южноукраїнська. Опрацьовуються заходи щодо реалізації Програми соціально - економічного розвитку міста Южноукраїнська на 2013 -2015 роки за 2013 рік, затверджені рішенням Южноукраїнської міської ради від 25.12.2012 № 778. На виконання розпорядження міського голови від 23.12.2013 № 337-р «Про виконання завдань та реалізацію пропозицій, які були висловлені на відкритій зустрічі міського голови з громадою міста Южноукраїнська та під час прямого ефіру 11 листопада 2013 року» підготовлено та направлено лист щодо звернення Южноукраїнської міської ради до ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енергоатом» щодо участі підприємства у фінансуванні розвитку соціальної інфраструктури міста. Перевірялись проекти штатних розкладів КП ТВКГ , ДП КП ТВКГ, КП ЖЕО. Проводився аналіз фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств. 

Фінансове управління:

За період з 17.01.2014 – 23.01.2014 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 3 530,8  тис. грн., в тому числі до загального фонду 3 353,1 тис. грн., до спеціального фонду  177,7 тис. грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 2 619,86 тис. грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатки в сумі 397,7 тис. грн. з них на: виплату заробітної плати – 306,4 тис. грн., на  оплату комунальних послуг – 1,3 тис. грн. а також 90,0 тис. грн. на:  утримання об’єктів благоустрою, послуги банку, зв’язку, послуги системи «Ліга», Інтернет, експлуатаційні витрати, компенсація фізичним особам, які надають соціальні послуги, тех. огляд транспортних засобів, мед. огляд водіїв,  придбання вітальних адрес, букетів квітів, годинників, оплата послуг нотаріуса, придбання бензину, квартплата почесних громадян міста, надання пільг окремій категорії громадян, фінансова підтримка громадських організацій. До державного бюджету вилучено 1 166,9 тис. грн.

  

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу  управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.   

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...