Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У День Соборності та Свободи України 22 січня у місті Южноукраїнську пройшов урочистий мітинг
AA

У День Соборності та Свободи України 22 січня у місті Южноукраїнську пройшов урочистий мітинг

22 січня наша держава Україна відзначає 95-ту річницю возз'єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки. Акт Злуки спирався на споконвічну мрію українського народу про незалежну, соборну національну державу.  

У День Соборності та Свободи України 22 січня у місті Южноукраїнську пройшов урочистий мітинг,  на якому були присутні міський голова Євген Квасневський, депутат Южноукраїнської міської ради Олена Кокол,  представники виконавчих органів ради, представники відокремленого підрозділу "Южно - Українська АЕС" державного підприємства Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом", установ, організацій, навчальних закладів міста.

Міський голова Євген Квасневський підкреслив, що Президент України Віктор Янукович у своєму зверненні до українського народу зазначив, що 2014 рік стане роком порозуміння та відвертої розмови про наше спільне майбутнє між представниками різних політичних сил та громадянського суспільства. Всі ми віримо, що територіальна цілісність України навіки залишатиметься непорушною. Ми свідомі того, що лише в єдності дій та соборності, можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Віктор Янукович закликав працювати на ідею загальнонаціональної єдності, повсякчас пам’ятаючи про незліченні жертви на вівтар незалежності, соборності, державності.

У своєму зверненні до присутніх, міський голова Євген Квасневський  підкреслив, що всі ми віримо, що територіальна цілісність України навіки залишатиметься непорушною. Ми свідомі того, що лише в єдності дій та соборності, можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Закликав усіх працювати на ідею загальнонаціональної єдності, повсякчас пам’ятаючи про незліченні жертви на вівтар незалежності, соборності, державності.

На честь урочистої події, для присутніх звучали пісні у виконанні юної вокалістки центру дитячої та юнацької творчості, народного хору української пісні «Любисток», вихованка центру дитячої та юнацької творчості зачитала вірш про Україну.

З нагоди відзначення 95-ї річниці Соборності та Свободи України  присутні покласти квіти до  пам'ятника Тарасу Шевченку, біля якого відбувався мітинг.

  

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...