Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Свято в КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради»
AA

Свято в КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради»

Новий рік, Новий рік,

Подаруй нам білий сніг!

На ялинці угорі ясну зірку запали…

Є свято особливе, на нього чекають усі – і дорослі, і діти. Це свято – Новий рік. Усі ми віримо, що Новий рік буде до нас ласкавим, обдарує нас удачею, щастям і здоров’ям.

Театралізована вистава «Здраствуй, здраствуй Новий рік» відбулася в комунальному закладі «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради». Красуня ялинка, веселий Дід Мороз зачарували дітвору. Артистами відчули себе навіть малюки – звірята, птахи, казкові герої майстерно виконували свої ролі. Бурхливими оплесками нагородили вихованців виступ солістів – вихователів Центру. Весела музика, чудово виконані новорічні пісні заполонили яскраво прикрашений зал.

З нетерпінням чекали діти на появу Діда Мороза. Скільки йому років, мабуть ніхто не знає, але він щороку приходить до дітей з подарунками останні двісті років.

Вихованці Центру чудово провели свято разом з Дідом Морозом навколо ялинки. Хороводи, пісні і танці ще довго звучали на святі.

З Новим роком, любі діти,

хай вам доля сонцем світить,

хай достаток і гаразд

цілий рік гостюють в нас.

  

В день святкування Нового року увагу і підтримку отримали вихованці комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» від загальноосвітньої школи № 4. Директор школи Марина Карнаухова завжди цікавиться життям дітей в Центрі. Вони успішно навчаються в ЗОШ № 4. Ось і цього разу педагоги, учні школи не обійшли увагою дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах. Шкільне приладдя, книги, одяг і солодощі отримали діти в подарунок.

Ми щиро вдячні адміністрації, педагогам, учням школи № 4 за чуйність і доброту до наших дітей.

Колектив будинку культури «Енергетик» також не залишив поза увагою вихованців Центру. За сприянням директора будинку культури Аркадія Печенюка святковий концерт підтримали учасники зразково-показового вокального колективу «Галатея» (керівник Ірина Манзенко). Дякуємо керівнику, учасникам ансамблю за цікаві, майстерно виконані художні номери.

Співчуття, щирість і милосердя нехай назавжди поселяться в серцях людей, небайдужих до долі дітей. 

 

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...