Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Свято в КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради»

30.12.2013
Служба у справах дітей Южноукраїнської мсіької ради

Новий рік, Новий рік,

Подаруй нам білий сніг!

На ялинці угорі ясну зірку запали…

Є свято особливе, на нього чекають усі – і дорослі, і діти. Це свято – Новий рік. Усі ми віримо, що Новий рік буде до нас ласкавим, обдарує нас удачею, щастям і здоров’ям.

Театралізована вистава «Здраствуй, здраствуй Новий рік» відбулася в комунальному закладі «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради». Красуня ялинка, веселий Дід Мороз зачарували дітвору. Артистами відчули себе навіть малюки – звірята, птахи, казкові герої майстерно виконували свої ролі. Бурхливими оплесками нагородили вихованців виступ солістів – вихователів Центру. Весела музика, чудово виконані новорічні пісні заполонили яскраво прикрашений зал.

З нетерпінням чекали діти на появу Діда Мороза. Скільки йому років, мабуть ніхто не знає, але він щороку приходить до дітей з подарунками останні двісті років.

Вихованці Центру чудово провели свято разом з Дідом Морозом навколо ялинки. Хороводи, пісні і танці ще довго звучали на святі.

З Новим роком, любі діти,

хай вам доля сонцем світить,

хай достаток і гаразд

цілий рік гостюють в нас.

  

В день святкування Нового року увагу і підтримку отримали вихованці комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» від загальноосвітньої школи № 4. Директор школи Марина Карнаухова завжди цікавиться життям дітей в Центрі. Вони успішно навчаються в ЗОШ № 4. Ось і цього разу педагоги, учні школи не обійшли увагою дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах. Шкільне приладдя, книги, одяг і солодощі отримали діти в подарунок.

Ми щиро вдячні адміністрації, педагогам, учням школи № 4 за чуйність і доброту до наших дітей.

Колектив будинку культури «Енергетик» також не залишив поза увагою вихованців Центру. За сприянням директора будинку культури Аркадія Печенюка святковий концерт підтримали учасники зразково-показового вокального колективу «Галатея» (керівник Ірина Манзенко). Дякуємо керівнику, учасникам ансамблю за цікаві, майстерно виконані художні номери.

Співчуття, щирість і милосердя нехай назавжди поселяться в серцях людей, небайдужих до долі дітей.