Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южноукраїнський міський підрозділ кримінально-виконавчої інспекції інформує
AA

Южноукраїнський міський підрозділ кримінально-виконавчої інспекції інформує

Кримінально-виконавча інспекція м.Южноукраїнська управління Державної пенітенціарної служби України в Миколаївській області відіграє важливу роль в житті міста. Основною функцією кримінально-виконавчої інспекції є здійснення контролю за поведінкою осіб, засуджених без позбавлення волі (засуджені до позбавлення/обмеження волі з випробуванням, засуджені до покарання у виді виправних робіт, засуджені до покарання у виді громадських робіт, засуджені до покарання у виді позбавлення права займатися певною діяльністю або займати певні посади), а також здійснення контролю за виконанням порушниками адміністративного стягнення у виді громадських робіт.

Одним з важливих напрямків роботи персоналу кримінально-виконавчої інспекції є проведення виховної та індивідуально-профілактичної роботи із засудженими, спрямованої на попередження скоєння нових кримінальних та адміністративних правопорушень і зменшення рівня злочинності серед населення м.Южноукраїнська.

Працівники КВІ проводять роботу з усіма соціальними верствами населення нашого міста різних вікових категорій (від неповнолітніх -  до людей похилого віку).

Під час виконання службових обов’язків кримінально-виконавча інспекція постійно підтримує контакти та тісно співпрацює зі службою дільничних інспекторів міліції Южноукраїнського МВ УМВС, кримінальною міліцією у справах дітей, службою у справах дітей, Южноукраїнським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, з благодійним фондом «Нове сторіччя». У грудні 2013 року були проведені спільні оперативні наради з Южноукраїнським ЦСССДМ, службою ДІМ та СКМСД Южноукраїнського МВ УМВС. Значну увагу на нарадах було приділено підвищенню рівня профілактичної роботи із засудженими, адже є факти скоєння нових злочинів засудженими під час строку випробування.

Щомісячно в кримінально-виконавчій інспекції проводяться Дні центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Фахівці Центру здійснюють прийом осіб, засуджених без позбавлення волі, проводять з ними профілактичну роботу, надають різноманітні соціальні послуги.

На сьогоднішній день на обліку Южноукраїнського міського підрозділу кримінально-виконавчої інспекції перебуває 79 осіб ( із них – 1 неповнолітня особа, 5 – жінки, 4 – особи без визначеного місця проживання, 53 – особи молодіжного віку ), яких засуджено до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, та 12 осіб, на яких накладено адміністративне стягнення у виді громадських робіт. Пройшло по обліку за січень-грудень 2013 року            161 особа, яка була засуджена до покарань без позбавлення волі, та 125 адмінпокараних осіб, які відбували стягнення у виді громадських робіт.

На протязі поточного року інспекцією було здійснено заходи перевиховання з подальшою передачею до суду та звільненням від кримінальної відповідальності у відношенні 53 осіб.

Однією з категорій осіб, перебуваючих на обліку Южноукраїнського міського підрозділу кримінально-виконавчої інспекції, є засуджені до покарання у виді громадських робіт, та правопорушники, на яких накладено адміністративне стягнення у виді громадських робіт ( всього 141 особа ). Виконання зазначеного покарання/стягнення передбачає їх безоплатну працю на комунальних підприємствах міста – КП «Житлово-експлуатаційне об’єднання», КП «Південсервіс», КП «Служба комунального господарства». На протязі поточного року відпрацьовано на користь громади м.Южноукраїнська більше 5 тисяч годин суспільно-корисних громадських робіт.

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...