Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підведено підсумки щорічного міського конкурсу творчих проектів учнівської молоді «Влада – це Я»
AA

Підведено підсумки щорічного міського конкурсу творчих проектів учнівської молоді «Влада – це Я»

20 грудня у залі засідань виконавчого комітету підведено підсумки щорічного міського конкурсу творчих проектів учнівської молоді «Влада – це Я». Конкурс проходив з 1 листопада по 1 грудня. На конкурс було представлено 11 творчих проектів старшокласників.

Зі словами привітання й вдячності за кожний підготовлений учнівський проект до учасників конкурсу звернувся міський голова Євгеній Квасневський.

За творчість та якісну підготовку робіт Євгеній Анатолійович вручив грамоти всім учасникам конкурсу, а переможцям сертифікати.

Переможцями конкурсу визнано:

-  Фоміну Христину, ученицю 7(11)-А класу гімназії №1 та нагороджено сертифікатом І ступеня, грошовою винагородою 400 гривень;

- Дзугань Валерію, ученицю 11-А класу ЮЗШ №4, члена секції «Медицина» МАН ЦДЮТ – сертифікатом ІІ ступеня та грошовою винагородою 300 гривень;

- Токар Юлію, ученицю 11-Б класу ЮЗШ №1 ім. Захисників Вітчизни - сертифікатом ІІІ ступеня та грошовою винагородою 200 гривень.

З побажаннями й надалі  діяти, думати, творити на благо рідного міста, суспільства і держави в цілому закликав старшокласників начальник управління освіти Юрій Сінчук.

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...