Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Підведено підсумки щорічного міського конкурсу творчих проектів учнівської молоді «Влада – це Я»

24.12.2013
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

20 грудня у залі засідань виконавчого комітету підведено підсумки щорічного міського конкурсу творчих проектів учнівської молоді «Влада – це Я». Конкурс проходив з 1 листопада по 1 грудня. На конкурс було представлено 11 творчих проектів старшокласників.

Зі словами привітання й вдячності за кожний підготовлений учнівський проект до учасників конкурсу звернувся міський голова Євгеній Квасневський.

За творчість та якісну підготовку робіт Євгеній Анатолійович вручив грамоти всім учасникам конкурсу, а переможцям сертифікати.

Переможцями конкурсу визнано:

-  Фоміну Христину, ученицю 7(11)-А класу гімназії №1 та нагороджено сертифікатом І ступеня, грошовою винагородою 400 гривень;

- Дзугань Валерію, ученицю 11-А класу ЮЗШ №4, члена секції «Медицина» МАН ЦДЮТ – сертифікатом ІІ ступеня та грошовою винагородою 300 гривень;

- Токар Юлію, ученицю 11-Б класу ЮЗШ №1 ім. Захисників Вітчизни - сертифікатом ІІІ ступеня та грошовою винагородою 200 гривень.

З побажаннями й надалі  діяти, думати, творити на благо рідного міста, суспільства і держави в цілому закликав старшокласників начальник управління освіти Юрій Сінчук.