Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Святковий ранок «Повір у себе»
AA

Святковий ранок «Повір у себе»

З метою привернення уваги до проблем інвалідів, захисту їх прав та благополуччя, у 1992 році Генеральна Асамблея ООН проголосила 3 грудня  Міжнародним днем інвалідів.

Головним пріоритетом діяльності влади  є поліпшення рівня життя та активізація участі осіб з обмеженими фізичними можливостями у політичному, соціальному, економічному та культурному житті суспільства.

3 грудня у відділенні соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбувся святковий ранок «Повір у себе», присвячений Міжнародному дню інвалідів.

На святі були присутні начальник управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіра Гехад, директор територіального центру Олена Богачова, заступник начальника відділу соціального розвитку відокремленого підприємства «Южно-Українська атомна електростанція» Олександр Науменко та батьки малят.

Юні артисти центру дитячої та юнацької творчості підготували  цікаву та веселу програму для вихованців відділення, які спостерігали та приймали активну участь у казкових розвагах, а святковий торт, ласощі та подарунки від ВП ЮУАЕС, підприємців та небайдужих жителів міста стали чудовим  сюрпризом  для малят.

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...