Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Святковий ранок «Повір у себе»

04.12.2013
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

З метою привернення уваги до проблем інвалідів, захисту їх прав та благополуччя, у 1992 році Генеральна Асамблея ООН проголосила 3 грудня  Міжнародним днем інвалідів.

Головним пріоритетом діяльності влади  є поліпшення рівня життя та активізація участі осіб з обмеженими фізичними можливостями у політичному, соціальному, економічному та культурному житті суспільства.

3 грудня у відділенні соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбувся святковий ранок «Повір у себе», присвячений Міжнародному дню інвалідів.

На святі були присутні начальник управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіра Гехад, директор територіального центру Олена Богачова, заступник начальника відділу соціального розвитку відокремленого підприємства «Южно-Українська атомна електростанція» Олександр Науменко та батьки малят.

Юні артисти центру дитячої та юнацької творчості підготували  цікаву та веселу програму для вихованців відділення, які спостерігали та приймали активну участь у казкових розвагах, а святковий торт, ласощі та подарунки від ВП ЮУАЕС, підприємців та небайдужих жителів міста стали чудовим  сюрпризом  для малят.