Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся прямий ефір з міським головою
AA

Відбувся прямий ефір з міським головою

Започаткувавши проект «Діалог з країною» Президент України Віктор Янукович поставив завдання ретельно розглянути кожне проблемне питання, озвучене громадянами. І це стосується не лише звернень, що надійшли в рамках проекту, а й всієї системи зворотного зв’язку між громадянами та владою. Президент наголошує на необхідності модернізації системи роботи зі зверненнями.

11 листопада на телеканалі «Твій Всесвіт» відбувся прямий ефір з міським головою Євгеном Квасневським.

На початку ефіру міський голова коротко зупинився на проведеному 5 листопада звіті перед громадою міста та зазначив, що з 46 пунктів передвиборчої програми міського голови, на сьогоднішній день, виконано 24 пункти (52%); 8 пунктів (18%) виконані частково і продовжують виконуватись; 14 пунктів (30%) знаходяться на стадії організаційно-технічного опрацювання, фінансового забезпечення та проектування.

Євген Квасневський відмітив пріоритетні напрямки роботи, перспективи розвитку фізичної культури та спорту в місті; відповів на питання щодо вирішення житлово-комунальних питань, щодо тарифів на житлово-комунальні послуги, можливих шляхів вирішення проблеми житла в місті, залучення інвесторів, курсування маршрутного таксі в якості міського транспорту, шуму біля їдальні (б-р Курчатова, 2 та пр.Леніна,1), механізму надання відповідей через он-лайн приймальню офіційного сайту міста; відмітив вирішення питання освітлення вулиць Молодіжної та Набережної Енергетиків.

Наприкінці прямого ефіру міський голова наголосив на тому, що головне його завдання – вирішувати проблеми громадян та подякував депутатському корпусу, комунальникам та всім працівникам управлінь, відділів Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету за злагоджену роботу.

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...