Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся прямий ефір з міським головою

12.11.2013
Відділ звернень громадян, зв?язків з громадськістю та ЗМІ

Започаткувавши проект «Діалог з країною» Президент України Віктор Янукович поставив завдання ретельно розглянути кожне проблемне питання, озвучене громадянами. І це стосується не лише звернень, що надійшли в рамках проекту, а й всієї системи зворотного зв’язку між громадянами та владою. Президент наголошує на необхідності модернізації системи роботи зі зверненнями.

11 листопада на телеканалі «Твій Всесвіт» відбувся прямий ефір з міським головою Євгеном Квасневським.

На початку ефіру міський голова коротко зупинився на проведеному 5 листопада звіті перед громадою міста та зазначив, що з 46 пунктів передвиборчої програми міського голови, на сьогоднішній день, виконано 24 пункти (52%); 8 пунктів (18%) виконані частково і продовжують виконуватись; 14 пунктів (30%) знаходяться на стадії організаційно-технічного опрацювання, фінансового забезпечення та проектування.

Євген Квасневський відмітив пріоритетні напрямки роботи, перспективи розвитку фізичної культури та спорту в місті; відповів на питання щодо вирішення житлово-комунальних питань, щодо тарифів на житлово-комунальні послуги, можливих шляхів вирішення проблеми житла в місті, залучення інвесторів, курсування маршрутного таксі в якості міського транспорту, шуму біля їдальні (б-р Курчатова, 2 та пр.Леніна,1), механізму надання відповідей через он-лайн приймальню офіційного сайту міста; відмітив вирішення питання освітлення вулиць Молодіжної та Набережної Енергетиків.

Наприкінці прямого ефіру міський голова наголосив на тому, що головне його завдання – вирішувати проблеми громадян та подякував депутатському корпусу, комунальникам та всім працівникам управлінь, відділів Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету за злагоджену роботу.