Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Святковий концерт до Дня захисника Вітчизни
AA

Святковий концерт до Дня захисника Вітчизни

21 лютого 2013 року в палаці культури «Енергетик» відбулися урочисті збори та святковий концерт, присвячені Дню захисника Вітчизни та Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Відкрив святкування народний хор «Ветеран», з доповіддю виступив заступник військового комісару Юрій Коваленко. Зі сцени лунали урочисті привітання від міського голови Євгена Квасневського, командира військової частини 3044 Василя Левицького, голови міської організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил України Володимира Пономарьова. З нагоди святкування 23 лютого 2013 року Дня захисника Вітчизни та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав були відзначені Подяками Южноукраїнського міського голови військовослужбовці військової частини 3044 Міністерства внутрішніх справ України і воїни-інтернаціоналісти. А також, відбулося нагородження команд за участь у змаганні зі стрільби «За волю до Перемоги», в якому приймали участь представники силових структур міста, міської ради та ВП ЮУАЕС.

В концертній програмі брали участь не тільки творчі колективи міста, але й джазовий оркестр Миколаївського музичного училища під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Михайла Полтарака та заслужений діяч мистецтв України Олег Кедіс.

 

Читайте також

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...