Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Вихованці комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» завітали до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради з різдвяними піснями
AA

Вихованці комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» завітали до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради з різдвяними піснями

  Здавна наші предки шанували традиції.   

Колядувати на Різдво – традиція, що бере початок ще з дохристиянських часів, і у певному вигляді вона збереглася до наших днів. Вважалося поганою прикметою, якщо колядники обходили чиюсь хату стороною. Колядники, заходячи до оселі, славили господарів та їх дітей, бажали їм щастя, здоров’я, щедрого врожаю та достатку.  

Вважалося, чого колядники побажають, те й збудеться.

Вже традиційно вихованці комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» відвідують підприємства та установи міста. 

 

9 січня 2013 року діти завітали до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради з різдвяними піснями, забавами та щирими бажаннями, які, в свою чергу, щедро обдарували їх солодощами та подарунками.

 

 

Читайте також

Очікувані зміни в рамках реформи

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

Створення ліцеїв – це вимога реформи, яка триває в Україні, для впровадження профільної старшо...