Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В місті Южноукраїнську відбулися заходи до Міжнародного дня інвалідів
AA

В місті Южноукраїнську відбулися заходи до Міжнародного дня інвалідів

3 грудня у відділенні соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбувся святковий ранок «Повір у себе», присвячений Міжнародному дню інвалідів.

На святі були присутні міський голова Євген Квасневський, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна, начальник управління праці та соціального захисту населення Ельвіра Гехад, директор територіального центру Олена Богачова, завідувач Южноукраїнської міської психолого – медико - педагогічної консультації  управління освіти Оксана Сіроченко.

Вихованці центру дитячої та юнацької творчості та творчі колективи центру розвитку дитини «Гармонія» підготували  цікаву та веселу програму для малюків відділення, які спостерігали та приймали активну участь у казкових розвагах, а святковий торт, ласощі та подарунки від ВП ЮУАЕС, підприємців та небайдужих жителів міста стали чудовим  сюрпризом  для малят.

У цей же день у Палаці культури «Енергетик» відбувся святковий вогник для інвалідів міста, присвячений Міжнародному дню інвалідів, організований управлінням праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради спільно з міським товариством інвалідів. На заході були присутні міський голова Євген Квасневський, який вручив Подяки активним членам товариства інвалідів, заступник начальника відділу соціального розвитку відокремленого підприємства “Южно-Українська атомна електростанція”  Олександр Науменко, начальник управління Пенсійного фонду України в  м. Южноукраїнську Галина Вербицька.

Святковий настрій присутнім дарували творчі колективи Палацу культури «Енергетик».

 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...