Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Команда «Веселкові барви» Центру дитячої та юнацької творчості взяла участь в обласному етапі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров′я»
AA

Команда «Веселкові барви» Центру дитячої та юнацької творчості взяла участь в обласному етапі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров′я»

В квітні  цього року в місті Миколаєві проходив обласний етап  Всеукраїнського фестивалю-конкурсу  «Молодь обирає здоров'я».  Наше місто представляла команда «Веселкові барви» Центру дитячої та юнацької творчості, керівник Людмила Бєдова. Головні теми, які порушили у своєму виступі підлітки – здоровий спосіб життя, правильне харчування, проблему туберкульозу та наркоманії.  Оригінальність, динаміка та енергійність виступу, артистизм  креативність дітей та керівника були високо оцінені компетентним журі.

В підсумку наша команда завоювала гран-прі конкурсу і здобула честь представляти Миколаївську область на фінальному етапі фестивалю в м. Одесі, який відбувся 2-4 вересня на базі Дитячого центру «Молода гвардія». Крім представників Миколаївської області у заході  взяли участь 30 команд з усіх регіонів України, а також команда з Республіки Білорусь. Учасники фестивалю достойно представили своє бачення здорового способу життя.  Та все ж таки виступи багатьох команд скоріше нагадували з’їзд агітбригад. А ось учасники команди «Веселкові барви» м. Южноукраїнська дійсно продемонстрували цікаву, захоплюючу літературно-музичну-спортивну композицію, як і вимагалося в умовах проведення фестивалю. Наші юні таланти продемонстрували неперевершені вокальні, літературні, мистецькі та спортивні здібності. Нестандартний підхід, креативність, глибоке розкриття теми заходу, власне бачення сьогодення оцінила Лариса Доценко керівник програми Першого Національного каналу.

Команду «Веселкові барви» 19 вересня запросили на зйомку соціального ток-шоу «Віра, Надія, Любов», ведучими якої  є Тетяна Цимбал та Ілля Ноябрьов. Тепер блискучий виступ «Веселкових барв» побачить вся країна!

 

Читайте також

Заняття в літньому таборі "Лісова мавка"

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні заняття було присвячено цікавій темі тотемів"Природні тотемі - особливо тварини - є си...

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу «Державність, виборена поколіннями» до Дня Української Державності

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу &laq...

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в Южноукраїнській міській територіальній громади!

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Благодійний фонд «Берегиня Південь» на наступному тижні, а саме: 24.07. та 26.07.2024 з...

Психологічне заняття у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Знайомилися з поняттям вищих психічних функцій: пам'яті, уваги та мислення, які з віком слабшают...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 17.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 17 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної гро...

Шановні жителі міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

КП «ТВКГ» повідомляє, що під час планових відключень електропостачання соll – цент...