Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 16 серпня відбулося засідання консультативно-дорадчого органу.
AA

16 серпня відбулося засідання консультативно-дорадчого органу.

16 серпня 2012 року в управлінні праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбулося засідання консультативно-дорадчого органу (колегії). Взяли участь: начальники відділів управління, представники від міського товариства інвалідів, громадської організації ветеранів, комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)». Вела засідання Лариса Заболотна. Всього присутніх – 11 осіб.

Під час засідання розглянуті наступні питання: звіт про соціальний захист працівників працюючих в шкідливих та важких умовах праці; про затвердження рішень комісії оперативного реагування № 16-19; про затвердження складу щомісячного продовольчого набору  на серпень  2012 року; про затвердження списку отримувачів та складу разового продовольчого набору  на серпень 2012 року; про розгляд заяв громадян на забезпечення пільговим зубопротезуванням без черги; про виділення матеріальної допомоги з міського бюджету на вересень місяць 2012 року; про затвердження списку отримувачів разових продовольчих наборів до 75-ї річниці Миколаївської області; про затвердження списків відпочиваючих у відділенні соціально-медичних послуг на вересень 2012 року.

 За результатами розгляду питань: в серпні 9 осіб отримають щомісячні продовольчі набори на загальну суму 150 грн., 4 особи отримають в серпні разові продовольчі набори на загальну суму 151,4 грн., три особи отримали направлення на зубопротезування, виділено матеріальну допомогу з міського бюджету на вересень місяць 27 особам на загальну суму 6950 грн., 10 осіб отримають разові продовольчі набори до 75-ї річниці Миколаївської області, 25 осіб відпочинуть у відділенні соціально медичних послуг в вересні 2012 року.

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...