Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

16 серпня відбулося засідання консультативно-дорадчого органу.

21.08.2012
Управління праці та соціального захисту населення

16 серпня 2012 року в управлінні праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбулося засідання консультативно-дорадчого органу (колегії). Взяли участь: начальники відділів управління, представники від міського товариства інвалідів, громадської організації ветеранів, комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)». Вела засідання Лариса Заболотна. Всього присутніх – 11 осіб.

Під час засідання розглянуті наступні питання: звіт про соціальний захист працівників працюючих в шкідливих та важких умовах праці; про затвердження рішень комісії оперативного реагування № 16-19; про затвердження складу щомісячного продовольчого набору  на серпень  2012 року; про затвердження списку отримувачів та складу разового продовольчого набору  на серпень 2012 року; про розгляд заяв громадян на забезпечення пільговим зубопротезуванням без черги; про виділення матеріальної допомоги з міського бюджету на вересень місяць 2012 року; про затвердження списку отримувачів разових продовольчих наборів до 75-ї річниці Миколаївської області; про затвердження списків відпочиваючих у відділенні соціально-медичних послуг на вересень 2012 року.

 За результатами розгляду питань: в серпні 9 осіб отримають щомісячні продовольчі набори на загальну суму 150 грн., 4 особи отримають в серпні разові продовольчі набори на загальну суму 151,4 грн., три особи отримали направлення на зубопротезування, виділено матеріальну допомогу з міського бюджету на вересень місяць 27 особам на загальну суму 6950 грн., 10 осіб отримають разові продовольчі набори до 75-ї річниці Миколаївської області, 25 осіб відпочинуть у відділенні соціально медичних послуг в вересні 2012 року.