Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання круглого столу по підведенню підсумків проведення заходів до Всесвітнього дня охорони праці
AA

Відбулося засідання круглого столу по підведенню підсумків проведення заходів до Всесвітнього дня охорони праці

27 квітня 2012 року відбулося засідання круглого столу  по підведенню підсумків проведення заходів до Всесвітнього дня охорони праці. Участь у круглому столі прийняли провідні спеціалісти підприємств та установ міста з питань охорони праці та представники ДЗ “Южноукраїнська СЕС ООРР”, ДЗ “СМСЧ – 2”  та  Южноукраїнського міського відділу управління державної інспекції техногенної безпеки України в Миколаївській області.       

У рамках підготовки до Дня охорони праці управлінням праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради підготовлені та затверджені першим заступником міського голови План заходів, присвячених Всесвітньому дню охорони праці.

Звернення оргкомітету з нагоди Дня охорони праці в Україні у рамках Всесвітнього дня охорони праці опубліковано на офіційному сайті міста Южноукраїнська

Підприємствами міста розроблені та надані заходи, присвячені Всесвітньому дню охорони праці, в ході яких  заплановані комплексні обстеження стану охорони праці; перевірки укомплектування медичних аптечок; перевірки стану первинних засобів пожежегасіння; навчання працівників безпечним методам праці, забезпечення безпеки виробничого устаткування, безпеки будівель і споруд, санітарно-побутове забезпечення працюючих.

12 квітня відбулося засідання конкурсної комісії стану охорони праці на підприємствах, установах та організаціях міста Южноукраїнська. На засіданні розглядалися показники підбиття підсумків підприємств, які надали заявки на участь у конкурсі.

Розглянувши надані підприємствами показники щодо стану охорони праці на підприємствах та провівши оцінку рівня охорони праці відповідно до затвердженого Положення про проведення конкурсу, комісією визначено переможців конкурсу.

13 квітня у міському центрі зайнятості проведено семінар навчання з безробітними на тему “Охорона праці за цивільно-правовою угодою”.

20 квітня проведено рейд перевірки дотримання законодавства з охорони праці на новобудовах міста Южноукраїнська. У рейді прийняли участь представники ДЗ “Южноукраїнська СЕС ООРР” Міністерства охорони здоров’я України, ДЗ “СМСЧ – 2” Міністерства охорони здоров’я України та  Южноукраїнського міського відділу управління державної інспекції техногенної безпеки України в Миколаївській області.

Робота у напрямку дотримання законодавства з питань охорони праці управлінням праці та соціального захисту населення проводиться постійно, з початку 2012 року з метою здійснення контролю за дотриманням на підприємствах, в організаціях та установах усіх форм власності вимог законодавства про охорону праці перевірено 21 установа, по 3-х підприємствах, які не усунули своєчасно порушення виявлені під час перевірок, направлено листи до територіального управління Держгірпромнагляду.

 

Читайте також

Заняття в літньому таборі "Лісова мавка"

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні заняття було присвячено цікавій темі тотемів"Природні тотемі - особливо тварини - є си...

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу «Державність, виборена поколіннями» до Дня Української Державності

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу &laq...

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в Южноукраїнській міській територіальній громади!

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Благодійний фонд «Берегиня Південь» на наступному тижні, а саме: 24.07. та 26.07.2024 з...

Психологічне заняття у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Знайомилися з поняттям вищих психічних функцій: пам'яті, уваги та мислення, які з віком слабшают...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 17.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 17 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної гро...

Шановні жителі міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

КП «ТВКГ» повідомляє, що під час планових відключень електропостачання соll – цент...