Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Конкурс пісні і строю в Южноукраїнській гімназії №1, присвячений 67-й річниці Великої Перемоги
AA

Конкурс пісні і строю в Южноукраїнській гімназії №1, присвячений 67-й річниці Великої Перемоги

Шановні ветерани, учасники бойових дій, вдови,

Діти війни, матері, сестри, всі, хто пережив.

І пережив і вистояв страшне лихоліття –

Бажаємо, щоб не спіткали вас в житті невдачі,

Щоб не сивіли скроні від образ і горя.

Щоб у господі хліб був і до хліба,

Щоб не була важкою ваша доля,

Щоб лиця ваші не були сльозами вмиті,

Щоб онуки були гарні, як волошки в житі.

То ж зі святом Перемоги вас вітаємо.

Всього найкращого в житті бажаємо.

 

Усе далі й далі відходять грізні роки Великої Вітчизняної війни. Але кожного року 9 травня ми відзначаємо День перемоги, і ніколи не згасне пам'ять про всіх тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для нашого щастя. Це лише часточка великої данини пошани полеглим.

25 квітня в Южноукраїнській гімназії №1 звідусіль лунало: «Сьогодні конкурс пісні і строю». Проведення конкурсу було приурочено 67-й річниці Великої Перемоги.
Учні 6(10)-х та 7(11)-х класів закладу ретельно готувалися до виступу своїх взводів: розучували маршові пісні, щодня тренувалися на подвір’ї гімназії, продумували вбрання, назви та девізи своїх взводів. По команді вчителя «Захист Вітчизни» О.С.Мамикіна кожен клас (взвод) пройшов стройовим маршем, стройовим маршем із піснею. Особлива відповідальність була покладена на командирів взводів, від яких залежала чіткість та синхронне виконання команд, а це: Махота Юлія – командир 6А взводу, Пригаріна Яна – командир 6Б взводу, Вакар Ярослав – командир 6В взводу, Потоцька Арина – командир 7А взводу, Чорнобай Максим – командир 7Б взводу та Антропов Сергій – командир 7В взводу. У ході проведення конкурсу учні гімназії показали свою наполегливість і бажання перемогти. А тому членам журі було дуже важко визначити переможців.

За найкраще виконання стройової пісні відзначені учні 7(11) Б класу; за майстерне виконання техніки стройової підготовки відзначені учні 6(10) В класу. За саме найкраще представлення свого взводу було відзначено дівчат 6(10)А класу. Самий оригінальний зовнішній вигляд був в учнів 6(10) Б класу. Учнів 7(11) А класу було нагороджено грамотою в номінації «Крокування в строю». Найгучнішим виявився взвод 6(10) В класу на чолі з командиром Вакарем Ярославом. Учнів 7(11) В класу відзначено в номінації «Найзгуртованіший взвод», а найчарівнішим взводом став взвод 7(11) А класу під керівництвом тендітної та милої Потоцької Арини. Найкращим командиром став учень 7(11) Б класу Чорнобай Максим. 

Взводи були нагороджені грамотами і солодощами. Запрошених на свято ВЕТЕРАНІВ: Пустовойт Євгенію Лаврентіївну, Пінтія Івана Марковича, Алтин-Пара Марію Ісаківну привітали з 67-ю річницею Великої Перемоги та побажали їм міцного здоров’я директор гімназії Коломійчук Т.П, вчителі, батьки та учні. Представники батьківської громадськості подарували ветеранам подарунки, а гімназисти багато квітів. Алтин-Пара Марія Ісаківна передала щиру подяку директору гімназії Коломійчук Т.П, вчителям, батькам за дбайливе виховання учнів, за повагу до ветеранів, людей похилого віку, а також за людяність та підтримку ветеранів.


 

Читайте також

Заняття в літньому таборі "Лісова мавка"

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні заняття було присвячено цікавій темі тотемів"Природні тотемі - особливо тварини - є си...

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу «Державність, виборена поколіннями» до Дня Української Державності

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу &laq...

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в Южноукраїнській міській територіальній громади!

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Благодійний фонд «Берегиня Південь» на наступному тижні, а саме: 24.07. та 26.07.2024 з...

Психологічне заняття у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Знайомилися з поняттям вищих психічних функцій: пам'яті, уваги та мислення, які з віком слабшают...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 17.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 17 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної гро...

Шановні жителі міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

КП «ТВКГ» повідомляє, що під час планових відключень електропостачання соll – цент...