Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Розпочато проведення міських етапів Всеукраїнських інформаційно – профілактичних акцій «Я не продаю неповнолітнім алкогольні напої та тютюнові вироби» та «Моя відповідальність»
AA

Розпочато проведення міських етапів Всеукраїнських інформаційно – профілактичних акцій «Я не продаю неповнолітнім алкогольні напої та тютюнові вироби» та «Моя відповідальність»

З березня розпочато проведення міських етапів Всеукраїнських інформаційно – профілактичних акцій «Я не продаю неповнолітнім алкогольні напої та тютюнові вироби» та «Моя відповідальність». Метою цих акцій є  пропаганда та утвердження здорового способу життя серед дітей та молоді.

Управління молоді, спорту та культури спільно з службою у справах дітей провели рейд по  торговельним закладам з метою  виявлення фактів порушення чинного законодавства, в частині незаконного продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів та ознайомили продавців зі ст.15-3 «Обстеження щодо продажу напоїв, що виготовляються на основі пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів» Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, пива та тютюнових виробів».

Під час проведення наступної акції планується  обстеження вулиць міста Южноукраїнська  на предмет наявності зовнішньої реклами алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

  

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 06.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 06травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...