Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення
AA

Відбулося засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення

29.03.2012 року в залі засідань управління праці та соціального захисту населення відбулося засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення. Засідання проходило за головування голови  координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення, першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Куришка Ю.К.

На засіданні підведені підсумки роботи щодо запобігання виробничого та невиробничого травматизму протягом 2011 року та прийняте рішення продовжити і надалі роботу в цьому напрямку, та звернутись до підприємств усіх форм власності щодо необхідності розробити заходи протипожежної профілактики на весняно – літній період.

Одним із розглянутих комітетом питань порядку денного був стан промислової безпеки та охорони праці в лікувальних закладах з питання використання кисневих балонів та балонів зі зрідженими газами. За результатами обговорення прийняте рішення звернутися до секретаря міської ради та до комісій з бюджетних питань; питань охорони здоров’я, соціального захисту та зайнятості населення з метою розробки програми, яка  передбачала б фінансування ДЗ «СМСЧ-2» на придбання кисневих концентраторів.

Також на засіданні підведені підсумки роботи ВД Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві  та професійних захворювань у м. Южноукраїнську по соціальним послугам та виплатам потерпілим на виробництві.


Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...