Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення

02.04.2012
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

29.03.2012 року в залі засідань управління праці та соціального захисту населення відбулося засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення. Засідання проходило за головування голови  координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення, першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Куришка Ю.К.

На засіданні підведені підсумки роботи щодо запобігання виробничого та невиробничого травматизму протягом 2011 року та прийняте рішення продовжити і надалі роботу в цьому напрямку, та звернутись до підприємств усіх форм власності щодо необхідності розробити заходи протипожежної профілактики на весняно – літній період.

Одним із розглянутих комітетом питань порядку денного був стан промислової безпеки та охорони праці в лікувальних закладах з питання використання кисневих балонів та балонів зі зрідженими газами. За результатами обговорення прийняте рішення звернутися до секретаря міської ради та до комісій з бюджетних питань; питань охорони здоров’я, соціального захисту та зайнятості населення з метою розробки програми, яка  передбачала б фінансування ДЗ «СМСЧ-2» на придбання кисневих концентраторів.

Також на засіданні підведені підсумки роботи ВД Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві  та професійних захворювань у м. Южноукраїнську по соціальним послугам та виплатам потерпілим на виробництві.