Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги абітурієнтів !
AA

До уваги абітурієнтів !

ДО УВАГИ АБІТУРІЄНТІВ

МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

Камянець-Подільський Планово-економічний Технікум-Інтернат оголошує прийом абітурієнтів на 2012-2013 Навчальний рік за спеціальностями:

  1. Бухгалтерський облік (система АПК) на 1 і 2 курси денного відділення.
  2. Економіка підприємства(система АПК) на  2 курс денного відділення.
  3. Соціальна робота на 1 курс денного відділення.

Умови прийому:

 Прийом до технікуму осіб з обмеженими фізичними можливостями (інваліди I-III груп та інваліди з дитинства) та вступників за кошти фізичних та юридичних осіб, які вступають на основі базової загальної середньої освіти (9 класів) проводиться на 1 курс на конкурсній основі за результатами наступних вступних випробувань.

на спеціальність Бухгалтерський облік

  1. Українська мова – диктант;
  2. Математика – усно.

на спеціальність „Соціальна робота”

  1. Українська мова – диктант;
  2. Історія  – усно.

Категорії осіб з обмеженими фізичними можливостями (інваліди I та II груп, діти-інваліди), які вступають до технікуму на основі повної загальної середньої освіти на спеціальності «Бухгалтерський облік» та «Економіка підприємства» беруть участь у конкурсі щодо зарахування на навчання на власний вибір – з кількістю балів сертифікатів Українського центру оцінювання якості освіти з української мови і літератури та математики, виданими 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 роках або з кількістю балів вступних випробувань із зазначених предметів за 100-бальною шкалою оцінювання від 100 до 200 балів.

     Для конкурсного відбору абітурієнтів на основі повної загальної середньої освіти (11 кл), з числа інвалідів III групи  і осіб, які вступають до технікуму за кошти юридичних та фізичних осіб, приймальною комісією навчального закладу зараховуються результати зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень підтверджені сертифікатами Українського центру оцінювання якості освіти, виданими у 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 роках з української мови і літератури та математики. Вступник допускається до участі в конкурсному відборі для зарахування на навчання, якщо кількість балів із загальноосвітніх предметів складає  не нижче 124.

До вступ в технікум подаються:

-    заява;

-          документ державного зразка про освіту, за особистим вибором оригінал або його завірена ксерокопія (завіряється за оригіналом в технікумі);

-          медична довідка (форма № 086-у), ( оригінал або завірена копія), карта профілактичних щеплень (форма № 63);

-          направлення на навчання міського (районного) управління праці та соціального захисту населення, погоджене з міським (районним) центром зайнятості населення.

-          6 фотокарток розміром 3х 4 см;

-          виписка з трудової книжки, завірена керівником підприємства для осіб, що мають стаж роботи;

-          пенсійна книжка і довідка МСЕК (форма № 4 або 4 –а про групи інвалідності) з діагнозом хвороби і висновком про те, що навчання та робота з обраної спеціальності не протипоказані;

Примітка: Інваліди з дитинства до 18-літнього віку повинні пред’явити свідоцтво на одержання щомісячної допомогивід органів соціального захисту та медичну довідку МСЕК (форма 3 4 або 4-а) або медичне заключення на дитину – інваліда з дитинства у віці до 18 років.

-          довідка про склад сімї та документи, що дають право на пільги;

-          особисто предявляється паспорт (свідоцтво про народження осіб, які не мають паспорта), військовий квиток (посвідчення про приписку до призовної дільниці), оригінал документа про освіту (при поданні його копії), оригінал медичної довідки за формою 086-о (при поданні її копії);

Прийом заяв, вступні випробування, зарахування:

Заяви приймаються: від випускників, які вступають на основі базової загальної середньої освіти з 2 липня по 20 липня, від інвалідів I-II груп та інвалідів з дитинства, які вступають на основі повної загальної середньої освіти – з 2 липня по 20 липня, від осіб які вступають на основі повної загальної середньої освіти з числа інвалідів III групи та тих, які не є інвалідами – з 2 липня по 31 липня. Вступні екзамени з 21 липня по 31 липня, зарахування – до 10 серпня.

      Зараховані на навчання до технікуму (інваліди I-III гр. та інваліди з дитинства) забезпечуються стипендією та знаходяться на державному утриманні (безкоштовне чотирьохразове харчування, проживання в гуртожитку, медичне обслуговування, безкоштовне оздоровлення в літній період в лікувально-оздоровчому центрі). Студентам технікуму пенсії виплачуються в повному обсязі.

Адреса технікуму: 32300 м. Кам’янець-Подільський, Хмельницької області, вулиця Годованця, 13. Тел 3-26-51, 3-26-22  

 

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46&nbs...

Хореографічний колектив Южноукраїнської мистецької школи зайняв III місце в обласному огляді-конкурсі «Джерело юних талантів»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В рамках щорічного обласного огляду-конкурсу «Джерело юних талантів» 24 квітня 2024 року...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 18.04.2024 загинув мешканець на...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 25.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 25 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Засідання круглого столу по підведенню підсумків проведення заходів до Всесвітнього Дня охорони праці

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Щороку 28 квітня в Україні відзначається Всесвітній день охорони праці. Відповідно до рекомендацій М...