Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 26 січня 2012 року відбулася 17 сесія Южноукраїнської міської ради шостого скликання
AA

26 січня 2012 року відбулася 17 сесія Южноукраїнської міської ради шостого скликання

26 січня 2012 року відбулася 17 сесія Южноукраїнської міської ради шостого скликання.  В роботі першої в цьому році сесії депутати взяли досить активну участь. Так, від загального складу міської ради (36 депутатів) участь у засіданні взяли 34 депутати. До порядку денного сесії було включено 26 питань. По всіх питаннях, що пропонувались до розгляду були прийняті рішення, більшість з них одноголосно.

На початку засідання міський голова Андрій Стулін представив присутнім новопризначеного генеральною прокуратурою України прокурора міста Южноукраїнська Білана Євгенія Володимировича.

Прокурор міста Южноукраїнськ проінформував  народних обранців про стан дотримання законності та правопорядку в місті Южноукраїнськ протягом 2011 року. На кінець виступу запропонував місцевій владі вжити заходів до підвищення ефективності діяльності виконавчого комітету щодо забезпечення робочих місць для дітей позбавлених батьківського піклування, шляхом їх бронювання та посилити роботу спостережної комісії у протидії рецидивним проявам.

В свою чергу міський голова Андрій Стулін висловив побажання щодо налагодження більш ефективної співпраці правоохоронних органів з органами місцевого самоврядування, в тому числі з постійною депутатською комісією Южноукраїнської міської ради з питань дотримання законності, правопорядку, роботи засобів масової інформації, депутатської діяльності та етики, яку очолює Олександр Ільясов.

Основним питанням, що розглядалось на засіданні,  стало внесення змін до бюджету міста Южноукраїнська на 2012 рік. Депутати заслухали інформацію начальника фінансового управління Южноукраїнської міської ради Тетяни Копайгори щодо необхідності внесення змін до міського бюджету на 2012 рік по напрямках. Обговоривши декілька варіантів перерозподілу бюджетних коштів депутати прийняли рішення затвердити збільшення видаткової частини міського бюджету в сумі 2 млн. 900 тис. грн.

Серед багатьох інших напрямків, передбачених зазначеним рішенням, депутати проголосували за виділення коштів на придбання спеціальної багатофункціональної техніки для прибирання доріг та газонів – 600,0 тис. грн.; придбання пресу та подрібнювача для комунального підприємства «Служба комунального господарств» - 100,0 тис. грн.; придбання дизель – генератора для ДЗ СМСЧ №2  – 170,0 тис. грн.; ремонт тротуарної доріжки на малоповерхову забудівлю – 75,0 тис. грн.; придбання ендоскопічного комплексу (медичне обладнання) – 230,0 тис. грн.; на утримання закладів освіти міста - -550,0 тис. грн. та інше.

Також депутати заслухали інформацію секретаря Южноукраїнської міської ради Галини Поліканіної щодо роботи Южноукраїнської міської ради у 2011 році та затвердили план роботи міської ради шостого скликання на 2012 рік. За результатами аналізу роботи депутатів міської ради протягом 2011 року міський голова Андрій Стулін зазначив, що депутатам у поточному році необхідно звернути увагу на активізацію роботи щодо прийому громадян та, взагалі, вести більш активну роботу з громадськістю міста.

Далі депутатами була затверджена міська Програма профілактики соціального сирітства, захисту прав дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на 2012-2015 роки. Як зазначила у своїй доповіді заступник начальника служби у справах дітей Южноукраїнської міської ради Олена Полячук реалізація заходів зазначеної програми буде спрямована на профілактику соціального сирітства, забезпечення належного рівня захисту прав, свобод та законних інтересів дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Не обійшлося без дискусій при розгляді питання про нормативну грошову оцінку земель міста Южноукраїнська, але, все ж таки, більшістю голосів рішення було прийнято.

Протягом пленарного засідання 17 сесії депутати також прийняли ряд рішень, що стосуються регулювання земельних відносин, присвоєння поштової адреси, виключення з числа службових жилих приміщень квартир, внесли зміни до міської Програми «Наше місто» на 2011-2014 роки.

 

Читайте також

Заняття в літньому таборі "Лісова мавка"

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні заняття було присвячено цікавій темі тотемів"Природні тотемі - особливо тварини - є си...

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу «Державність, виборена поколіннями» до Дня Української Державності

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу &laq...

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в Южноукраїнській міській територіальній громади!

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Благодійний фонд «Берегиня Південь» на наступному тижні, а саме: 24.07. та 26.07.2024 з...

Психологічне заняття у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Знайомилися з поняттям вищих психічних функцій: пам'яті, уваги та мислення, які з віком слабшают...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 17.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 17 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної гро...

Шановні жителі міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

КП «ТВКГ» повідомляє, що під час планових відключень електропостачання соll – цент...